- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.461
tartıldın mı ? yeni aldığın kilo olduğu için hemen gider .Bugün bende kendime çeki düzen vermeye başlıyorum iyice kontrolden çıktım biliyorsunuz ama bugün itibariyle düzeltiyorum hatalarımı
limonlu su yeşil çay yarın sabahta kimyonlu su iç kahvaltıdan önceGünaydin kızlartartildim 59.80 im şu an regl donemindeyim ve acaip sis hissediyorum parmaklArim bile şişti şu an
ya aslında kaçamak sayılmaz ama (iskender yedim ama yağsız sadece eti ve yoğurdu) dün ama 2 öğün beslenmiştim birde akşamları meyve yemeyi bırakmıştım saat 10 da 1 portakal,çeyrek elma,azda ananas yedimkaçamaktan mı ki cnm ben haftasonu kaçamak yapmadım eksi gördüm
hafta sonu acayip yürüdük ayaklarım felan fena şiştiÖdem vardır canım.yesil çay tüket limomlu su iç
resminizi gördüm sabah kv kp mi geldi . belki o ediğin meyvelerin etkisi bugün dikkat etsen eski kilona dönersin bencehafta sonu acayip yürüdük ayaklarım felan fena şişti
birde bunları çocuk arabası sürerek yaptım extra efor yani
c.tesi 15.000 adım
pazar 17.000 adım
bende de meyve hep kötü etkiliyor cnm yememem en iyisi dün yanında yoğurtla yedimresminizi gördüm sabah kv kp mi geldi . belki o ediğin meyvelerin etkisi bugün dikkat etsen eski kilona dönersin bence
cnm o fazlalık meyveden bide geç yatıp erken kalktın beni de en çok etkileyen akşam yediğim meyveydi kendimden biliyorum ve meyve beni acıktırıyorya aslında kaçamak sayılmaz ama (iskender yedim ama yağsız sadece eti ve yoğurdu) dün ama 2 öğün beslenmiştim birde akşamları meyve yemeyi bırakmıştım saat 10 da 1 portakal,çeyrek elma,azda ananas yedim
yok canım annem babam burdalar kızım hastalandığında gelmişlerdi kreşe göndermedim bu ay bende perşembe izne çıkıyorum beraber döneceğiz memleketeresminizi gördüm sabah kv kp mi geldi . belki o ediğin meyvelerin etkisi bugün dikkat etsen eski kilona dönersin bence
bi süredir sabahları yiyordum meyveyi ve iyide gidiyordumcnm o fazlalık meyveden bide geç yatıp erken kalktın beni de en çok etkileyen akşam yediğim meyveydi kendimden biliyorum ve meyve beni acıktırıyor
ben de tartılmıycam cnm sabah da korkarak tartıldım aslında aldığım zaman motivasyonum gidiyorbi süredir sabahları yiyordum meyveyi ve iyide gidiyordum
neyse bugünden sonra meyve felan yok tartılmakta yok cumaya kadar
kesinlikle canım yaa ama senin tartılmak iyi olmuş kendine güvenin gelir, dikkat edince gittiğini gördün tatlım işte böyle devam bi süreben de tartılmıycam cnm sabah da korkarak tartıldım aslında aldığım zaman motivasyonum gidiyor
aynen ya insan az çok biliyor kendini gecen yıl bozmadığım için hergün tartılırdımkesinlikle canım yaa ama senin tartılmak iyi olmuş kendine güvenin gelir, dikkat edince gittiğini gördün tatlım işte böyle devam bi süre
GÜNDE 1 MEYVE YEDİĞİN HALDE Mİ KÖTÜ ETKİ EDİYORbende de meyve hep kötü etkiliyor cnm yememem en iyisi dün yanında yoğurtla yedim
BENDE MEYVE YEDİM AKŞAM EVET ACIKTIM AMA WC ME İYİ GELDİ ÖZELLİKLE MUZ ÇOK İYİ GELİYOyok canım annem babam burdalar kızım hastalandığında gelmişlerdi kreşe göndermedim bu ay bende perşembe izne çıkıyorum beraber döneceğiz memlekete
bencede meyvenin etkisi bugün çok dikkat edicem
Kesinlikle muz magnezyum dan dolayı çok iyi gelir ama diyette kalorisi en yüksek meyvelrin başında muz olduğu icin benim diyetisyenim direk magnezyum takviyesi ile diyete baslatrdi bence diyetin olmazsa olması magnezyum zaten sen hergün takviye alsan WC sorunun kesinlikle kalmaz baş ağrısı da ciddi oranda azalıyor kilo verimize hızlanıyor ben diyet boyunca her gün aliyorumGÜNDE 1 MEYVE YEDİĞİN HALDE Mİ KÖTÜ ETKİ EDİYOR
BENDE MEYVE YEDİM AKŞAM EVET ACIKTIM AMA WC ME İYİ GELDİ ÖZELLİKLE MUZ ÇOK İYİ GELİYO
cok sagol canimmmm umarim azcik daha devami gelir:)
cnm sana özelden de yazmıştım akşam yediklerimi hatırlarsan o zaman hiç verememiştişm sonra dün kahvaltı kaçamaksız yaptım 1.5 2 saat yürüdüm gelince 4 gibi bir elma yarım küçük portakal ve küçük kase yoğurt yedim nane ve pulbiber ekleyip yarım saate acaip açlık bastırdı yemeği de az balık ve salata olarak yedim baktım gecmedş açlık bi avuç fındık ve 1 avuç da fıstık yedim bi güğn öce meyve yemedim akşamı da hafif atlattım acıkmadımGÜNDE 1 MEYVE YEDİĞİN HALDE Mİ KÖTÜ ETKİ EDİYOR
BENDE MEYVE YEDİM AKŞAM EVET ACIKTIM AMA WC ME İYİ GELDİ ÖZELLİKLE MUZ ÇOK İYİ GELİYO
Harika gidiyosun canımTartildim - 600 gr efemm
72.9 gecen hafta cuma 73.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?