Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün bende kendime çeki düzen vermeye başlıyorum iyice kontrolden çıktım biliyorsunuz ama bugün itibariyle düzeltiyorum hatalarımı
tartıldın mı ? yeni aldığın kilo olduğu için hemen gider .
Günaydin kızlar tartildim 59.80 im şu an regl donemindeyim ve acaip sis hissediyorum parmaklArim bile şişti şu an
limonlu su yeşil çay yarın sabahta kimyonlu su iç kahvaltıdan önce

kaçamaktan mı ki cnm ben haftasonu kaçamak yapmadım eksi gördüm
ya aslında kaçamak sayılmaz ama (iskender yedim ama yağsız sadece eti ve yoğurdu) dün ama 2 öğün beslenmiştim birde akşamları meyve yemeyi bırakmıştım saat 10 da 1 portakal,çeyrek elma,azda ananas yedim

hafta sonu acayip yürüdük ayaklarım felan fena şişti
birde bunları çocuk arabası sürerek yaptım extra efor yani
c.tesi 15.000 adım
pazar 17.000 adım
resminizi gördüm sabah kv kp mi geldi . belki o ediğin meyvelerin etkisi bugün dikkat etsen eski kilona dönersin bence

cnm o fazlalık meyveden bide geç yatıp erken kalktın beni de en çok etkileyen akşam yediğim meyveydi kendimden biliyorum ve meyve beni acıktırıyor

resminizi gördüm sabah kv kp mi geldi . belki o ediğin meyvelerin etkisi bugün dikkat etsen eski kilona dönersin bence
yok canım annem babam burdalar kızım hastalandığında gelmişlerdi kreşe göndermedim bu ay bende perşembe izne çıkıyorum beraber döneceğiz memlekete
bencede meyvenin etkisi bugün çok dikkat edicem

cnm o fazlalık meyveden bide geç yatıp erken kalktın beni de en çok etkileyen akşam yediğim meyveydi kendimden biliyorum ve meyve beni acıktırıyor
bi süredir sabahları yiyordum meyveyi ve iyide gidiyordum
neyse bugünden sonra meyve felan yok tartılmakta yok cumaya kadar

kesinlikle canım yaa ama senin tartılmak iyi olmuş kendine güvenin gelir, dikkat edince gittiğini gördün tatlım işte böyle devam bi süre
aynen ya insan az çok biliyor kendini gecen yıl bozmadığım için hergün tartılırdım bu yıl veremedikçe korku başladı foto koymak bana çok iyi geldi yüzleşme gibi oldu bir ay sonra tekrar koycam foto

bende de meyve hep kötü etkiliyor cnm yememem en iyisi dün yanında yoğurtla yedim
GÜNDE 1 MEYVE YEDİĞİN HALDE Mİ KÖTÜ ETKİ EDİYOR
yok canım annem babam burdalar kızım hastalandığında gelmişlerdi kreşe göndermedim bu ay bende perşembe izne çıkıyorum beraber döneceğiz memlekete
bencede meyvenin etkisi bugün çok dikkat edicem
BENDE MEYVE YEDİM AKŞAM EVET ACIKTIM AMA WC ME İYİ GELDİ ÖZELLİKLE MUZ ÇOK İYİ GELİYO

Açlık orucunu uygulayanlardan biri de Dünyanın teknoloji merkezi Silikon vadisi onlar çalışmalarında ki verimlerini beyin gücü ve yaratıcıklarını arttrmak için 36 saatlik açlk orucu yapıyorlar

Bazı araştırmalar açlığın kronik hastalık oluşturmada görev alan genlerin çalışmasını azaltıp hastalıklardan koruyucu genlerin daha iyi çalışmasını sağlayabildiğini işaret ediyor. 36 saatlik açlık vücutta metabolik bir korumanın gelişmesine olanak sağlayabilir. Bu oruç, açlığı tetikleyen hormonları azaltıp tok kalmayı sağlayan leptin gibi hormonlarının normale dönmesine yarar, bu sayede de kısa sürede doymak mümkün olabilir. Açlık bu sürede enerji harcamasını sağlar ve insülin seviyesini azaltarak yağ yakımını artırır. Bu sayede kan yağları düşebilir ve kolesterol yükselmesi de baskılanabilir.

*Açlık Nobel getirdi 2016'da Nobel Tıp Ödülü, açlık mekanizmasının hücresel iyileşmedeki önemini ortaya koyan Japon bilim adamı Yoshinori Oshumi'ye verildi. Hücrenin kendi kendini yemesi olarak da bilinen otofaji alanındaki çalışmalarıyla ödülü alan Ohsumi'nin buluşu açlığın kanser ve Parkinson gibi hastalıkların tedavisinde kullanılmasını öngörüyor. Otofaji vücut stres altındayken çok daha fazla çalışıyor. Mesela oruç tutarken ya da açlık sırasında. Bu durumda hücre enerji üretimini kendi iç imkanlarını kullanarak yapmaya çalışıyor ve tabii ki ilk olarak çöpünü ve patojen bakterileri sindirerek başlıyor.

BENDE MEYVE YEDİM AKŞAM EVET ACIKTIM AMA WC ME İYİ GELDİ ÖZELLİKLE MUZ ÇOK İYİ GELİYO
Kesinlikle muz magnezyum dan dolayı çok iyi gelir ama diyette kalorisi en yüksek meyvelrin başında muz olduğu icin benim diyetisyenim direk magnezyum takviyesi ile diyete baslatrdi bence diyetin olmazsa olması magnezyum zaten sen hergün takviye alsan WC sorunun kesinlikle kalmaz baş ağrısı da ciddi oranda azalıyor kilo verimize hızlanıyor ben diyet boyunca her gün aliyorum

cnm sana özelden de yazmıştım akşam yediklerimi hatırlarsan o zaman hiç verememiştişm sonra dün kahvaltı kaçamaksız yaptım 1.5 2 saat yürüdüm gelince 4 gibi bir elma yarım küçük portakal ve küçük kase yoğurt yedim nane ve pulbiber ekleyip yarım saate acaip açlık bastırdı yemeği de az balık ve salata olarak yedim baktım gecmedş açlık bi avuç fındık ve 1 avuç da fıstık yedim bi güğn öce meyve yemedim akşamı da hafif atlattım acıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…