- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.441
Evet hafta içi çok zor oluyor çalışınca hafta sonu ne yapsan kar.Ay evet bugün de çıktım koştum valla hafta içi her gün yapamayabilirim iş var ama en azından haftasonlarım iyi değerlendiririm ya
Evet hiç olmadı ama o kadar uykusuz ve yorgundum ki 2 saatten fazla yol da çektim hazırda ne varsa dedim çokta açtım yayla havasında hiç fark etmedim yorgunluğuAkşam tost sonrası bukadar meyve iyi olmamış kuzum yarın dengelersin
Olmak istediğim bu işte
günaydın cnm aslında tartılmayacaktım ben bi kalktım göbeğim küçülmüş tartılayım dedim 62.6 çıktım çok mutluyumGünaydın kızlar iyi haftalar herkese.
Tartilmayi unutmayınız efemm
Gecmis olsun canimGınaydın kızlar dun gecece hasranedeydık kızım oksurmekten mahvoldu
geçmiş olsun cnm alerjik miGınaydın kızlar dun gecece hasranedeydık kızım oksurmekten mahvoldu
tartılmaz olaydımGünaydın kızlar iyi haftalar herkese.
kaçamaktan mı ki cnm ben haftasonu kaçamak yapmadım eksi gördümtartılmaz olaydım
niye böle oldu hiç bilmiyorum
sormayın kaçsın diye söylemeyecem cuma gününe kadarda tartılmayacağım
Tebrik ederim canımgünaydın cnm aslında tartılmayacaktım ben bi kalktım göbeğim küçülmüş tartılayım dedim 62.6 çıktım çok mutluyum
Geçmiş olsun canımGınaydın kızlar dun gecece hasranedeydık kızım oksurmekten mahvoldu
Ödem vardır canım.yesil çay tüket limomlu su içtartılmaz olaydım
niye böle oldu hiç bilmiyorum
sormayın kaçsın diye söylemeyecem cuma gününe kadarda tartılmayacağım
Tartildim - 600 gr efemmGünaydın kızlar iyi haftalar herkese.
ben de dün çok yürüdüm belki yürüyüş kas yaptırmıyor ama vücütta ödem filan varsa acaip attırıyorCuma günü 71.60 düm bugün 70.60 1 kilo fark var hafta sonu da masum geçmedi ama dağ bayırda yürüdük dünde yolda geçti hafta sonuna hedefim 69.90 ü görmek olsun
tebrik ederim canımTartildim - 600 gr efemm
72.9 gecen hafta cuma 73.5
bende inanmıyorum bilirsin ben yürüyüşü spordan da saymam ama kalori yakmak için iyi ki cardio daha çok yaktırıyorben de dün çok yürüdüm belki yürüyüş kas yaptırmıyor ama vücütta ödem filan varsa acaip attırıyor
hm dediğin gibi süreklilik olursa pek bi faydası olmaz bencedekızlar bu gün menüsü olayı varya ben de o durumlarla ilgili yazılar okudum yediğimiz zararlı şeylerin etkisi 24 saat içinde başlıyormuş bu yüzden bu öğünlerden sonra hemen dengelemek lazımmış yürüyüş spor ve yediklerimizle ben bi kere denemiştim ctesi gittim güne pazar çok dikkat ettim pazartesiye kalmamıştı etkisi ama bu ayda yılda bi olursa her hafta bu şekilde yiyip dengelemekle etkili olacağını ben de sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?