- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.481
Yaaaaa canım o karın öyle nasl güzel olmuş bayıldım kaç kiloya inmiş en son 60ın altına inmiş galiba onu pek anlayamadım ama resim ler tam motive edicihttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...egisti-zayifladiktan-sonra-fotografli.685150/ kızlar burdaki fotolar beni çok etkiledi
günaydın cnm aslında tartılmayacaktım ben bi kalktım göbeğim küçülmüş tartılayım dedim 62.6 çıktım çok mutluyum
Harika gidiyorsun canım bence göreceksin 69.9 uCuma günü 71.60 düm bugün 70.60 1 kilo fark var hafta sonu da masum geçmedi ama dağ bayırda yürüdük dünde yolda geçti hafta sonuna hedefim 69.90 ü görmek olsun
Bende + çıktım hafta sonun etkisi bence yarına düzelir benim hep pts böyle oluyo hep diyorum pts + çıkıp salı ya çarşamba ya normale dönüyor cuma yada -lere geçmiş oluyorumtartılmaz olaydım
niye böle oldu hiç bilmiyorum
sormayın kaçsın diye söylemeyecem cuma gününe kadarda tartılmayacağım
Çok güzel canm ben eklenecek yada çıkartılacak birşey görmediğim için bir şey yazmamışım delik ki kuzumMenume yorum yapmadin kiz o kadar konustukmenuler genelde bugun paylastigim sekildeydi canim sabah normal kahvalti oglen aksam ya sebze ya et tavuk balik falan yemek yanina yogurt salata hep olur ekmek yersem corba olmaz corba varsa ekmek yemem gibi klasik diyet seklinde bide ara ogun yapiyordum simdide o sekilde yapmaya calisiyorum canim
56mı ne sanırım ama o dağınık vücut o hale geldiyse bizimki neden olmasınYaaaaa canım o karın öyle nasl güzel olmuş bayıldım kaç kiloya inmiş en son 60ın altına inmiş galiba onu pek anlayamadım ama resim ler tam motive edici
MasaAllah cok guzel canım cumaya 2 veya 2 ye yakın gıder ınsaAllahTartildim - 600 gr efemm
72.9 gecen hafta cuma 73.5
ay kuzum ya ben hic görmemisim bu yazdigini, özürdilerim sorabilirdin tabi ne zaman istersen yazabilirsin ordanda:)... naptin kuzum oldumu becerdinmi?Hmm tamam bugün yapayım takılırsan instgram dan sorsam sorun olur mu senin için
Insallah dikkat edicem guzelce devamMasaAllah cok guzel canım cumaya 2 veya 2 ye yakın gıder ınsaAllah ☺
ilaç takviyesi almaktan bıktım tedavim için bir sürü kullandım onu geçelim folikasit bile kullanmıyorum düşün .Kesinlikle muz magnezyum dan dolayı çok iyi gelir ama diyette kalorisi en yüksek meyvelrin başında muz olduğu icin benim diyetisyenim direk magnezyum takviyesi ile diyete baslatrdi bence diyetin olmazsa olması magnezyum zaten sen hergün takviye alsan WC sorunun kesinlikle kalmaz baş ağrısı da ciddi oranda azalıyor kilo verimize hızlanıyor ben diyet boyunca her gün aliyorum
sen yemeden kıstın mı veremiyorsun zaten . ama balık ve salatayı güzel yeseydin iyi olurducnm sana özelden de yazmıştım akşam yediklerimi hatırlarsan o zaman hiç verememiştişm sonra dün kahvaltı kaçamaksız yaptım 1.5 2 saat yürüdüm gelince 4 gibi bir elma yarım küçük portakal ve küçük kase yoğurt yedim nane ve pulbiber ekleyip yarım saate acaip açlık bastırdı yemeği de az balık ve salata olarak yedim baktım gecmedş açlık bi avuç fındık ve 1 avuç da fıstık yedim bi güğn öce meyve yemedim akşamı da hafif atlattım acıkmadım
inşallah spora da başlasam iyi olacakHarika gidiyorsun canım bence göreceksin 69.9 u
yapmadım ki canım ya üşendim haft sonu da evde değilim zaten.ay kuzum ya ben hic görmemisim bu yazdigini, özürdilerim sorabilirdin tabi ne zaman istersen yazabilirsin ordanda:)... naptin kuzum oldumu becerdinmi?
cnm küçük balıktı salata falan yedim ama iki avuç kuruyemişle durdurdum Allahtan kendimi kaçamak da yapmadım düne göre 200 gr eksideyim buna rağmen kesinlikle yememden kısıcam ben evde olsam karatayla 1 ayda verirdim de iş yerinde 5e kadar iki öğünle zorilaç takviyesi almaktan bıktım tedavim için bir sürü kullandım onu geçelim folikasit bile kullanmıyorum düşün .
ara öğünü hergün yapmadığım için sıkıntı yok muz u genelde de kahvaltı yerine yiyorum . birde bağırsak iritbali için muz faydalı elma zararlı eğer kilo vermem durursa alırım ama takviyeyi.
sen yemeden kıstın mı veremiyorsun zaten . ama balık ve salatayı güzel yeseydin iyi olurdu
Bence çalstgn için şanslısın herzamn ev hanımları daha çok kilo alıyorlar çünki her dakka mutfağa gir çık ve sürekli çokluğa çocuğa eve bilip gidene sürekli bir şeyler hazırla tüm mutfakla haşır neşir olup bir şeyeler yiyor insan ve can sıkıntısından bile gidip dolaba bakabiliyor birşey bitebiliyor insan oysa işte iken bu sebeplerin hepsi ortadan kalkıyor ben çalışıyo olsan şimdiye çoktan hedefe varmışım herzaman çalışırken zayıf oluyorum ev de kaldım zamnlar kilo alıyorum ben çalstgn halde sen niye sık yiyorsun ki anlamadım kuzum çalışma hayatı direk karakaya uygun bence ne güzel akşama kadar yemek masa kurma derdin yok ken ne güzel sabah kahvaltını et iş boyunca sadece çay,kahve,şu ile dur işden gelince de akşam yemeğini yersin tamam işte keşke ben yerinde olsam direk karatay yaparım canm meşgul olunca yemek de insanın aklına okadar sık gelmez hemde miğdem çok kazınsa bile ağzına arda sadece kahve içerken filan fındık fıstık atarsın ne güzel işte bence çok rahat karatay yapabilirsincnm küçük balıktı salata falan yedim ama iki avuç kuruyemişle durdurdum Allahtan kendimi kaçamak da yapmadım düne göre 200 gr eksideyim buna rağmen kesinlikle yememden kısıcam ben evde olsam karatayla 1 ayda verirdim de iş yerinde 5e kadar iki öğünle zor
erken kahvaltı yaptığımdan cnm gecen sene 21 gün şekersiz iki öğün yaptım 3 kılo verdim 60da kaldım ama bide söyle bişey var karatay da ağzına hiç bişey atmama mantığı varya leptin çalışsın diye bi süre sonra o sıkıyor beniBence çalstgn için şanslısın herzamn ev hanımları daha çok kilo alıyorlar çünki her dakka mutfağa gir çık ve sürekli çokluğa çocuğa eve bilip gidene sürekli bir şeyler hazırla tüm mutfakla haşır neşir olup bir şeyeler yiyor insan ve can sıkıntısından bile gidip dolaba bakabiliyor birşey bitebiliyor insan oysa işte iken bu sebeplerin hepsi ortadan kalkıyor ben çalışıyo olsan şimdiye çoktan hedefe varmışım herzaman çalışırken zayıf oluyorum ev de kaldım zamnlar kilo alıyorum ben çalstgn halde sen niye sık yiyorsun ki anlamadım kuzum çalışma hayatı direk karakaya uygun bence ne güzel akşama kadar yemek masa kurma derdin yok ken ne güzel sabah kahvaltını et iş boyunca sadece çay,kahve,şu ile dur işden gelince de akşam yemeğini yersin tamam işte keşke ben yerinde olsam direk karatay yaparım canm meşgul olunca yemek de insanın aklına okadar sık gelmez hemde miğdem çok kazınsa bile ağzına arda sadece kahve içerken filan fındık fıstık atarsın ne güzel işte bence çok rahat karatay yapabilirsin
Gün içinde tüketiyorum canım ama.kimyonlu su denemedim denerim.tartıldın mı ? yeni aldığın kilo olduğu için hemen gider .
limonlu su yeşil çay yarın sabahta kimyonlu su iç kahvaltıdan önce
haa şu tarifini 100 kere istememize rağmen vermediğin detoks diyetini mi yapıyorsunSelam kızlar bende doğumgününden dolayı kacamagimdan iki günlük toparlayıcı diyet yapıyorum geçen senede yapmıştım çok faydası oldu bakalım bugün yarın yapicam
Işte bugün o gün paylaşıcam kızlar mecburen tabi çorba tarifinide yazicam akşam bekleyinhaa şu tarifini 100 kere istememize rağmen vermediğin detoks diyetini mi yapıyorsun
haa şu tarifini 100 kere istememize rağmen vermediğin detoks diyetini mi yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?