Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım okadar aç duramayan lar 2.5 öğün yapsın diyor öyle yapabilirsin yani kahvaltıdan 5-6 saat sonra öğlen bir şeyler yiyip yine 5 saat sonra akşamı nı yersin canım ama zaten uzun süre yapmana gerek yok 60ın altına geçer bırakırsın bencede uzun süreli yapılacak birşey diil ama bir ara insülin direncini kırmak ve leptini devreye sokmak için yapılabilir

Canım bana bisey demek için çekinmeye gerek yok ben kaçamak yapmıyorum eve bisey almıyorum sırf bu yüzden ama yalan diyemem bi süre diyet yapmaktan sıkıldım ben psikolojik olarak çok etkileniyorum vücudum anında tepki veriyor bu duruma bir de insanlara diyetteyim diyemiyorum cevremde okadar çok diyet kırıcı varki hem kiloluyum diye laf diyip hem zorla yedirenler okadar misafirlige gitmem ama gittiğimde de diyetime uygun olmasada az ölçüde yiyorum benim büyük problemlerimden biri şu içememek Aklıma hiç su içmek gelmiyor ben bana söylediklerinize alınmam sonuçta burda
Kimse kimsenin kötülüğünü istemez dr da yarın gidiyorum bakalım ben bi hafta daha bekleyemedim siz msj yazmadan geçen hafta aramıştım randevu icin

yok yok nerde ama verecekmiş bu sefer öle diyo (inşallah diyelim tabi ) magickk
Kız vericem dedim ya daha durun 10 günlük detoks var birde yani arınma diyelim bunuda diyetisyen vermişti bana iki kilo vermiştim onuda verirdim ama çok uzun be nasıl paylaşayım

Tabiki seni düşünüyoruz canm sende farkındasın dir herkesin menüsü seninkinden daha dolu dolu oluyor ama sen en az bedenlerdensin yani bir yerde bir terslik var bir şeyler normal diil s3nde bunun farkındasındır çok iyi yapmışsın canm dr bakalım ne dicek ne çıkacak mutlaka haber ver inslh sorununun ne olduğu bulunup çözülür de sende takır takır kilo verenlerden olursun hepimiz bunu çok isteriz şu çok çok önemli ben 2gün bile icemeyi unutsam etkiliyor canm mutlaka sürekli elinde büyük şu şişesi ile gez ben evde bile öyleyim yani WC hariç heryere elimde şu şişmem ile günlük suyumu anca o şekilde tamamlayabiliyorum yoksa olmuyor bence sende bunu yap şu şişeni elinden hiç bırakma ayrıca içilmedigi az içildiği zamn çok açlık oluyor ama çok içildiği zamn insan tok hissediyor o yöndende çok iyi 1.kuralın bu olsun hemen bugün başla

Cuma günü 71.60 düm bugün 70.60 1 kilo fark var hafta sonu da masum geçmedi ama dağ bayırda yürüdük dünde yolda geçti hafta sonuna hedefim 69.90 ü görmek olsun
Eksin gayet iyi canim tebrik ederim
Ben de gormustum bu fotoğrafları cok guzel olmus gercekten olmayacak gibi degil baskalari yapmis bizim ne eksigimiz var bizde yapariz
Çok güzel canm ben eklenecek yada çıkartılacak birşey görmediğim için bir şey yazmamışım delik ki kuzum beslenmen de tam olması gereken şekil zaten süpersin
Tamam canim yanlis gordugunuz yer olursa elestirilerinizi soyleyin

hadi at müsait olduğun bi zaman sadece ben değil yapmak isteyen arkadaşlarda olur belki
Sen bi ara kabak detox mu demistin canim sanki sen soylesmistin o nasildi gecen bende gordum fena degil gibi sabah yumurtali kahvalti oglen kabak yogurt ara aksam yine kabak yogurt 2 gunluktu kotu gozukmedi gozume bende ondan mi yapsam aceba bi ara kilo falan takilirsa

Ben onuda yaptım canım tavsiye ederim 3 günlük oluyo öğle akşam kabak

Benimkinden de direk koydugum zaman kabul etmiyor canim bi fotograf uygulamasi varsa onun tek karelik cercevesi varya onunicine ekleyip kaydedince kabul ediyor buraya yuklerken varsa dene derim boyutla alakali sanirim ondan kabul etmiyor
Drop image yazıyor ya orayı tikliyorim hiçbirşey ekrana gelmiyor profil fotosu dahi atamıyorum

aynen canım ben çok denedim onu kurtarıcım o benim hem severek yapıyorum
ama şimdi değil kilo vermen durunca denersin şimdi şaşırtmana gerek yok vucudunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…