- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.521
Tamam canim deneyeceğim o zaman sana sorarim yine ilerleyen zamanlardaaynen canım ben çok denedim onu kurtarıcım o benimhem severek yapıyorum
ama şimdi değil kilo vermen durunca denersin şimdi şaşırtmana gerek yok vucudunu
tamam canım master yaptım bu konudaTamam canim denecem o zaman sana sorarim yine ilerleyen zamanlarda
Ilgincmis bende oyle degilde yukleyemedigim zaman ekliyirum hata veriyor fotografi yuklemiyor sayfayaDrop image yazıyor ya orayı tikliyorim hiçbirşey ekrana gelmiyor profil fotosu dahi atamıyorum
Ben anlamadım canım anlayan varsa bana bi anlatsınIlgincmis bende oyle degilde yukleyemedigim zaman ekliyirum hata veriyor fotografi yuklemiyor sayfaya
yapınca yazmak nedir önceden söylersin yapmak isteyen de yapar ben yapmayacıgım şeyi bile biliyorum duydum diye yazarımben istemiyorum . kaç kere sordum söylemedi demek paylaşmak istemiyor . diyetisyenlerin verdiği detokslar var onları yaparım zaten yapıyoruzda ara ara
Bugün bende cocugu okula götürünce aldım 1.5 litreliklerden yanimda dursa da aklıma hiç gelmez de zorluyorum bakalımTabiki seni düşünüyoruz canm sende farkındasın dir herkesin menüsü seninkinden daha dolu dolu oluyor ama sen en az bedenlerdensin yani bir yerde bir terslik var bir şeyler normal diil s3nde bunun farkındasındır çok iyi yapmışsın canm dr bakalım ne dicek ne çıkacak mutlaka haber ver inslh sorununun ne olduğu bulunup çözülür de sende takır takır kilo verenlerden olursun hepimiz bunu çok isterizşu çok çok önemli ben 2gün bile icemeyi unutsam etkiliyor canm mutlaka sürekli elinde büyük şu şişesi ile gez ben evde bile öyleyim yani WC hariç heryere elimde şu şişmem ile günlük suyumu anca o şekilde tamamlayabiliyorum yoksa olmuyor bence sende bunu yap şu şişeni elinden hiç bırakma ayrıca içilmedigi az içildiği zamn çok açlık oluyor ama çok içildiği zamn insan tok hissediyor o yöndende çok iyi 1.kuralın bu olsun hemen bugün başla
cnm artık öyle yapıyorum 4 5 saat bişey yemiyoum haftasonu hemen attım gördün zaten bgn de dikkat etmeye devam bi ara herşeyden azar azar yiyim dedim iki kaşık pirinç makarna gibi şimdi onu tamamen kesitm öğlen sadece nohut ayran yedim pılavı almadım cıslara hiç dokunmayacam direncim kırılsınCanım okadar aç duramayan lar 2.5 öğün yapsın diyor öyle yapabilirsin yani kahvaltıdan 5-6 saat sonra öğlen bir şeyler yiyip yine 5 saat sonra akşamı nı yersin canım ama zaten uzun süre yapmana gerek yok 60ın altına geçer bırakırsın bencede uzun süreli yapılacak birşey diil ama bir ara insülin direncini kırmak ve leptini devreye sokmak için yapılabilir
ben de kızdım sana kızlar önceden de sormus neden cevap vermiyorsunPes kız valla yoğunluktan unuttum paylaşıcam söz
Tamam canım birde öyle deneyeyimBİR SÜRÜ ALINTI EKLEDİM HEPSİ GİTMİŞ .
magickk KK NIN UYGULAMASINDAN DEĞİLDE GOOGLEDAN GİR SİTEYE YÜKLEYECEĞİN ŞEYİ ÇEK SONRA ONUN EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ AL DOSYA EKLE VAR ORDAN EKLEYEBİLİRSİN EKLERKEN TAM RESİM YAPMAYI DA UNUTMA
Ben yaparsam 2 gun yaparim muhtemeln aynisimi canim yazdigim seklin.Ben onuda yaptım canım tavsiye ederim 3 günlük oluyo öğle akşam kabak
cnm bence biraz ver öyle yap bide kabak ucuzlasınBen yaparsam 2 gun yaparim muhtemeln aynisimi canim yazdigim seklin.
kilo takilirsa el atarsiniz artik bana
Tamam canim ilerleyen zamanlarda simdi gidiyor bakalim nereye kadar gider artıkcnm bence biraz ver öyle yap bide kabak ucuzlasınsimdikilerin tadı da yok zaten
Evet aynısı yoğurtlu falan ama var ya detoks gibi değil ya beni aciktirmadiBen yaparsam 2 gun yaparim muhtemeln aynisimi canim yazdigim seklin.
kilo takilirsa el atarsiniz artik bana
çok teşekkür ederm canım ateş 39 öksürük burun akıntısı iştahsızlık hepsi yaGeçmiş olsun canım sağlık söz konusu olunca söyleyecek bişey yok tabi bu hafta çok kilo verir haftaya hatanı telafi edersin.
Kızının neyi varmış, bu ara yine salgın da var. İnşallah çabucak iyileşir yavrucuk. Dikkat etmek gerek. Geçmiş olsun öpüyorum hastamızı güzel gözlerinden.
teşekkür ederm canmGeçmiş olsun canım sağlık önce gelir
Iyi gelmiştir sana da
Açlık orucu nasıl canım
Kollar kilo vermek ile gitmiyor canım ya sağlam çalışman lazım
Çok hızlı giriş yaptın süper
D Deliidivane canım dün birinciler sırlarını paylaşıyor’da 28-36 saatlik açlık durumunu eleştirmiştim.( Benim için zaten imkansız) ama yellowgirl yukarıdaki mesajda açıklamış bilimsel durumunu, yapabilenleri tebrik ediyorumAçlık orucunu uygulayanlardan biri de Dünyanın teknoloji merkezi Silikon vadisi onlar çalışmalarında ki verimlerini beyin gücü ve yaratıcıklarını arttrmak için 36 saatlik açlk orucu yapıyorlar
Bazı araştırmalar açlığın kronik hastalık oluşturmada görev alan genlerin çalışmasını azaltıp hastalıklardan koruyucu genlerin daha iyi çalışmasını sağlayabildiğini işaret ediyor. 36 saatlik açlık vücutta metabolik bir korumanın gelişmesine olanak sağlayabilir. Bu oruç, açlığı tetikleyen hormonları azaltıp tok kalmayı sağlayan leptin gibi hormonlarının normale dönmesine yarar, bu sayede de kısa sürede doymak mümkün olabilir. Açlık bu sürede enerji harcamasını sağlar ve insülin seviyesini azaltarak yağ yakımını artırır. Bu sayede kan yağları düşebilir ve kolesterol yükselmesi de baskılanabilir.
*Açlık Nobel getirdi 2016'da Nobel Tıp Ödülü, açlık mekanizmasının hücresel iyileşmedeki önemini ortaya koyan Japon bilim adamı Yoshinori Oshumi'ye verildi. Hücrenin kendi kendini yemesi olarak da bilinen otofaji alanındaki çalışmalarıyla ödülü alan Ohsumi'nin buluşu açlığın kanser ve Parkinson gibi hastalıkların tedavisinde kullanılmasını öngörüyor. Otofaji vücut stres altındayken çok daha fazla çalışıyor. Mesela oruç tutarken ya da açlık sırasında. Bu durumda hücre enerji üretimini kendi iç imkanlarını kullanarak yapmaya çalışıyor ve tabii ki ilk olarak çöpünü ve patojen bakterileri sindirerek başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?