Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menümü paylaşıyorum acilin
Kahvaltı 8.15
Bir haşlanmış yumurta
Yarim dilim peynir
5 6 adet zeytin

Öğlen 12.30
Bir tabak nohut yemeği
1 ayran
Çok az tursu

Arada biraz kuru erik yedim 3tane de çubuk kraker

Akşam
Bakla yemeği yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği ve yeşillik
1 tane de kuru incir
Kızlar günü kapatıyorum
blonde ambition

Bunu okuduğum iyi oldu bende şüphede kalmıstım cünkü sağlıksız mı die :)

Sabah haşlanmış yumurta roka domates salatalık peynir bir bardak çay iki dilim ekmek.

Öğlen 3 köfte bir kase salata bir büyük bardak ayran.

Ara bir Türk kahvesi ceviz kuru incir.

Akşam kaşarlı mantar sote.
3 lt su.

Harika menü olmuş canım bayıldım afiyet olsun turşu çok tuzlu oldğ için ödem yapabilir mümkün oldukça tüketme tatlım buğün canın çekmiş tatmışsndr normalde yemiyorsundur pek eminim zaten menün manca kusursuz çok güzel

Bunu okuduğum iyi oldu bende şüphede kalmıstım cünkü sağlıksız mı die :)
Canm tam tersine sağlık için yapılıyor ibn-i sina 3gü lük açlık orucu ile hastalıklardan arı dırırmiş bunla çok fazla şifa bulan var bak facebook da yitik şifayı ücretsiz bulanlar diye grup var katıl istersen milyonlar takip ediyor ve uyguluyor bende bugün kk da paylaşan birinden öğrenip takibe aldm face den orayı da ve kadn kulunde de su orucu ile zayıflayamadın deneyimleri diye bölüm var ordada günlük 1 kilo vermişler hep 3gün yapan 3kilo 7gün yapan 5 kilo 9gün yapıp 8.900 yapan var tümörler için filan yurt dışındaki doktorlar da veriyormuş vücut yediğini yakmak ile uğraşmadığı için tüm enerjisini hastalıklara kötü hücreleri yok etmeye filan harcıyor birde kilo verenler direk yağlı bölgeden verdik diyor hep ve ölçüm yaptıranlara yağ dan verdikleri i görmüş bende araştırdıkça şaşırdım ama dünyada çok yaygın ve beden ve ruh için yapılıyor sprütüel faydası da çok ruhu için nefsini yenmek için yapan da çok beyin gücünü arttırmak için yapanda ben arastrdkca bayòldım ve kesin yapamaya karar verdim en azından 36 saat olanını yapabiliriz diye düşünüyorum

Sabah
1.5 haslanmis yumurta
Bir avuc yesillik
1 biber
kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
12 a.fistigi
Oglen
Kucuk tabak yesil fasulye
2yk yogurt
2 dal taze sogan
1 tane yesil biber
azcik kuzu kulagi
Aksam
6 yk göğüs tavuk sote
2 minik dilim patatesinden
Buyuk 1 kase salata
Su 2.5 lt tamamlarim
Aksama acikirsam 1 bardak sut

3. Günüm kacamaksiz canım inşallah devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…