- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.561
Mm enfesssSabah haşlanmış yumurta roka domates salatalık peynir bir bardak çay iki dilim ekmek.
Öğlen 3 köfte bir kase salata bir büyük bardak ayran.
Ara bir Türk kahvesi ceviz kuru incir.
Akşam kaşarlı mantar sote.
3 lt su.
Merhaba :)D Deliidivane canım dün birinciler sırlarını paylaşıyor’da 28-36 saatlik açlık durumunu eleştirmiştim.( Benim için zaten imkansız) ama yellowgirl yukarıdaki mesajda açıklamış bilimsel durumunu, yapabilenleri tebrik ediyorum
Bende iyiyim canim kilo aldim dondum takimaİyiyim canımmm sen nasılsıınn
Neden canim arti ciktin diye mi ama regl zamanindaymissin olabilir odemden fazla cikmis olabilirsinKızlar bana bir el atın benim motivasyonum düştü
6 aylık canım yok öyle değil canım birşey yapmak istemiyor sporda gözümde büyüdü bu araSenin bebeğin kaç aylık ti canının çok istediği bişey var mi diyette olmasam şunu yerdim gibi
Yok canım ondan değil ne bileyim biraz sıkıldım sanki.Neden canim arti ciktin diye mi ama regl zamanindaymissin olabilir odemden fazla cikmis olabilirsin
Evet ama ilk başlarda dayanmak cok zor oluyo cünkü baş ağrısı yapıyo yaptıkça alısılır heraldeCanm tam tersine sağlık için yapılıyor ibn-i sina 3gü lük açlık orucu ile hastalıklardan arı dırırmiş bunla çok fazla şifa bulan var bak facebook da yitik şifayı ücretsiz bulanlar diye grup var katıl istersen milyonlar takip ediyor ve uyguluyor bende bugün kk da paylaşan birinden öğrenip takibe aldm face den orayı da ve kadn kulunde de su orucu ile zayıflayamadın deneyimleri diye bölüm var ordada günlük 1 kilo vermişler hep 3gün yapan 3kilo 7gün yapan 5 kilo 9gün yapıp 8.900 yapan var tümörler için filan yurt dışındaki doktorlar da veriyormuş vücut yediğini yakmak ile uğraşmadığı için tüm enerjisini hastalıklara kötü hücreleri yok etmeye filan harcıyor birde kilo verenler direk yağlı bölgeden verdik diyor hep ve ölçüm yaptıranlara yağ dan verdikleri i görmüş bende araştırdıkça şaşırdım ama dünyada çok yaygın ve beden ve ruh için yapılıyor sprütüel faydası da çok ruhu için nefsini yenmek için yapan da çok beyin gücünü arttırmak için yapanda ben arastrdkca bayòldım ve kesin yapamaya karar verdim en azından 36 saat olanını yapabiliriz diye düşünüyorum
Iyiyim canım sen nasılsın diyetisyen nasıl gidiyor . Regli oldun muSchonerDuft nasılsınnn❤
Normal böyle bir şey hissetmen kendine ödül öğün ü vermen iyi olur. Ertesi günde 20 dklik bir yürüyüş planlayabilirsen iyi gelebilir.Kızlar bana bir el atın benim motivasyonum düştü
Tamam dinlen o zaman biraz kitap falan oku dikkatini başka yone ver kafanı dağıt bikac gün bu psikolojiden uzaklaş yine burayı özlersin sana da iyi gelir6 aylık canım yok öyle değil canım birşey yapmak istemiyor sporda gözümde büyüdü bu ara
İyiyim bende canım napayım diyete devam çarşamba günü kontrolüm var şimdilik iyi gidiyor ama bakalımIyiyim canım sen nasılsın diyetisyen nasıl gidiyor . Regli oldun mu
Normal böyle bir şey hissetmen kendine ödül öğün ü vermen iyi olur. Ertesi günde 20 dklik bir yürüyüş planlayabilirsen iyi gelebilir.
Ama sakın bu dönemde kaçamak yapma.ipin ucu kaçar
Olabilir canım yaa acayip sıkıldım bu ara nedense pek birşey yapmak istemiyorum üstüne birde yataktan zor kalkıyorum.Tamam dinlen o zaman biraz kitap falan oku dikkatini başka yone ver kafanı dağıt bikac gün bu psikolojiden uzaklaş yine burayı özlersin sana da iyi gelir
Evet canım farkındayım aç hissetmiyorum ama yine de böyle bıkkınlık var gibi üzerimde atamadım ustumden.Iyiyim canım sen nasılsın diyetisyen nasıl gidiyor . Regli oldun mu
Normal böyle bir şey hissetmen kendine ödül öğün ü vermen iyi olur. Ertesi günde 20 dklik bir yürüyüş planlayabilirsen iyi gelebilir.
Ama sakın bu dönemde kaçamak yapma.ipin ucu kaçar
Durdurmaya bak kendiniBugun makarnayi ekmekle yedimbu nasil bi istah allahhim durduramiuorm kendimi. Oglumu ek gidaya gecireym hemen diyete baslicam yoksa durduramicam kendimi simdi surekli emmek istiyo benimde enerjim kalmiyo yemeye veriyorum kendimi su an cok caresizim..
olur bazen öyle bahar da geldi bikaç gün dediğimi yap kafanı rahat bırak cnmOlabilir canım yaa acayip sıkıldım bu ara nedense pek birşey yapmak istemiyorum üstüne birde yataktan zor kalkıyorum.
Günaydin canım ohhh afiyet olsunGünaydın kızlar bol proteinli bir kahvaltıya buyurun
Eki Görüntüle 2244719
Bizim için çok faydalı oldu canım burun tıkanıklığı hiç yaşamadık dolayısıyla geniz akıntısı gerekçeli öksürük te yaşamadık daha az ilaç kullandık. Ben tavsiye ederim şu an soğuk buhar kullanıyorum bi önceki makinemde sıcak buhar özelliği de vardı. Bazı öksürük tiplerine de sıcak buhar iyi gelir. Sadece çocuklar olarak düşünme kullanmaya başladığında size de çok iyi geldiğini hissedeceksin.Merhaba :)buhar makınası kullanıyordunuz demı sız ? Faydası var mı kızımda oksuruk basladı mı cok kotu oluyır faydası olacaksa almayı dusunuyorum
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar bol proteinli bir kahvaltıya buyurun
Eki Görüntüle 2244719
Sen takipte kal yine de kilo verdiğinde düzene girer diye dusunuyirum. Kaç kilo oldun?İyiyim bende canım napayım diyete devam çarşamba günü kontrolüm var şimdilik iyi gidiyor ama bakalım
Oldum oldum ilacs gerek kalmadı 3 4 gün bekle demişti dr o gece soğan kürü yaptım sabahına oldu hormon testi istedi ona da baktım bugün polikistik gözükmüyor dedi ama ultrasonda gözüküyor
Seni ne motive ediyorsa ona yönel öğünse öğün ödülü ver ya da kendini zorla .Evet canım farkındayım aç hissetmiyorum ama yine de böyle bıkkınlık var gibi üzerimde atamadım ustumden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?