Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba :) buhar makınası kullanıyordunuz demı sız ? Faydası var mı kızımda oksuruk basladı mı cok kotu oluyır faydası olacaksa almayı dusunuyorum

Senin bebeğin kaç aylık ti canının çok istediği bişey var mi diyette olmasam şunu yerdim gibi
6 aylık canım yok öyle değil canım birşey yapmak istemiyor sporda gözümde büyüdü bu ara

Evet ama ilk başlarda dayanmak cok zor oluyo cünkü baş ağrısı yapıyo yaptıkça alısılır heralde

6 aylık canım yok öyle değil canım birşey yapmak istemiyor sporda gözümde büyüdü bu ara
Tamam dinlen o zaman biraz kitap falan oku dikkatini başka yone ver kafanı dağıt bikac gün bu psikolojiden uzaklaş yine burayı özlersin sana da iyi gelir

İyiyim bende canım napayım diyete devam çarşamba günü kontrolüm var şimdilik iyi gidiyor ama bakalım
Oldum oldum ilacs gerek kalmadı 3 4 gün bekle demişti dr o gece soğan kürü yaptım sabahına oldu hormon testi istedi ona da baktım bugün polikistik gözükmüyor dedi ama ultrasonda gözüküyor

Tamam dinlen o zaman biraz kitap falan oku dikkatini başka yone ver kafanı dağıt bikac gün bu psikolojiden uzaklaş yine burayı özlersin sana da iyi gelir
Olabilir canım yaa acayip sıkıldım bu ara nedense pek birşey yapmak istemiyorum üstüne birde yataktan zor kalkıyorum.

Evet canım farkındayım aç hissetmiyorum ama yine de böyle bıkkınlık var gibi üzerimde atamadım ustumden.

Durdurmaya bak kendini kaptinn canım valla o makarnaların ekmeklerin dönüşü muhteşem oluyor.

Merhaba :) buhar makınası kullanıyordunuz demı sız ? Faydası var mı kızımda oksuruk basladı mı cok kotu oluyır faydası olacaksa almayı dusunuyorum
Bizim için çok faydalı oldu canım burun tıkanıklığı hiç yaşamadık dolayısıyla geniz akıntısı gerekçeli öksürük te yaşamadık daha az ilaç kullandık. Ben tavsiye ederim şu an soğuk buhar kullanıyorum bi önceki makinemde sıcak buhar özelliği de vardı. Bazı öksürük tiplerine de sıcak buhar iyi gelir. Sadece çocuklar olarak düşünme kullanmaya başladığında size de çok iyi geldiğini hissedeceksin.
Yazın klima kullanırken, kışın kalorifer ve ısıtıcıdan odanın havasını korumanın tek yolu bence

Sen takipte kal yine de kilo verdiğinde düzene girer diye dusunuyirum. Kaç kilo oldun?
Evet canım farkındayım aç hissetmiyorum ama yine de böyle bıkkınlık var gibi üzerimde atamadım ustumden.
Seni ne motive ediyorsa ona yönel öğünse öğün ödülü ver ya da kendini zorla .
Spor olarak aynı şeyleri mi yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…