- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.581
Senin bir an evvel takıma dönmen lazım yok kilo almaya başlayacaksınBugun makarnayi ekmekle yedimbu nasil bi istah allahhim durduramiuorm kendimi. Oglumu ek gidaya gecireym hemen diyete baslicam yoksa durduramicam kendimi simdi surekli emmek istiyo benimde enerjim kalmiyo yemeye veriyorum kendimi su an cok caresizim..
Bı dıyeyım esıme kızımda oksurul basladı mı malesef onunu alamıyoruzBizim için çok faydalı oldu canım burun tıkanıklığı hiç yaşamadık dolayısıyla geniz akıntısı gerekçeli öksürük te yaşamadık daha az ilaç kullandık. Ben tavsiye ederim şu an soğuk buhar kullanıyorum bi önceki makinemde sıcak buhar özelliği de vardı. Bazı öksürük tiplerine de sıcak buhar iyi gelir. Sadece çocuklar olarak düşünme kullanmaya başladığında size de çok iyi geldiğini hissedeceksin.
Yazın klima kullanırken, kışın kalorifer ve ısıtıcıdan odanın havasını korumanın tek yolu bence
Makarna ve ekmek bır aradaBugun makarnayi ekmekle yedimbu nasil bi istah allahhim durduramiuorm kendimi. Oglumu ek gidaya gecireym hemen diyete baslicam yoksa durduramicam kendimi simdi surekli emmek istiyo benimde enerjim kalmiyo yemeye veriyorum kendimi su an cok caresizim..
Sen takipte kal yine de kilo verdiğinde düzene girer diye dusunuyirum. Kaç kilo oldun?
Seni ne motive ediyorsa ona yönel öğünse öğün ödülü ver ya da kendini zorla .
Spor olarak aynı şeyleri mi yapıyorsun
Proteine çok ağırlık vermişsin canım güzel kilo verirsin ama regl düzenini etkileyebilir sanırım polikistik görüntünde var.dünkü menüm
sabah(8:15)
1 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay
ara
yok
öğlen (12:00)
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 kupa süt
ara (12:00-19:00)
yarım muz
1 portakal
1 elma
(aralıklarla)
akşam (19:30)
1 tabak fırında tavuk
1 kase yoğurt
2 litre su-1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar bol proteinli bir kahvaltıya buyurun
Eki Görüntüle 2244719
evden mş götürüyorsun yemeğinidünkü menüm
sabah(8:15)
1 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
şekersiz çay
ara
yok
öğlen (12:00)
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 kupa süt
ara (12:00-19:00)
yarım muz
1 portakal
1 elma
(aralıklarla)
akşam (19:30)
1 tabak fırında tavuk
1 kase yoğurt
2 litre su-1 saat yürüyüş
70,50 ben ..aynen kuzum öyle yapmayı düşünüyorum, reglim bitsin soğan küründen sonra düzene girse de girmese de kontrole gitmeyi düşünüyorum 2 ay sonra. Kilo veriyorum 3,200 gitti bugün 13. günüm az gibi geliyor ama 2 haftada nerdeyse 3,5 kilo ayda 7 kilo yapar pes etmek yok bu sefer hedef 55ramazana kadar 60 olma hedefim var ramazanda kilo veremem sabit kalsam yeter ramazandan sonra tekrar diyetisyene giderim diye düşünüyorum ama bakalım kuzum hayırlısı inşallah
sen kaç kilo oldun? Ben menülerimi yazayım bari artık takımda değilim ama yazdıkça ne yediğimi görürüm daha iyi olur hem telefondan girdim dün akşam çıkış yapmıyor artık bundan sonra gelirim
hoş geldin cnm soğan kürü kilo vermede çok etkili diye biliyorum bi15 gün yapıp ara verip tekrar yapılmalı sanırım hadi katıl sen de ben de liste dışıyım ama diyet yapıyorumaynen kuzum öyle yapmayı düşünüyorum, reglim bitsin soğan küründen sonra düzene girse de girmese de kontrole gitmeyi düşünüyorum 2 ay sonra. Kilo veriyorum 3,200 gitti bugün 13. günüm az gibi geliyor ama 2 haftada nerdeyse 3,5 kilo ayda 7 kilo yapar pes etmek yok bu sefer hedef 55ramazana kadar 60 olma hedefim var ramazanda kilo veremem sabit kalsam yeter ramazandan sonra tekrar diyetisyene giderim diye düşünüyorum ama bakalım kuzum hayırlısı inşallah
sen kaç kilo oldun? Ben menülerimi yazayım bari artık takımda değilim ama yazdıkça ne yediğimi görürüm daha iyi olur hem telefondan girdim dün akşam çıkış yapmıyor artık bundan sonra gelirim
hadi ya onu bilmiyodum bak inşallah ona da etkisi olur bu cuma başlıcam bakalımhoş geldin cnm soğan kürü kilo vermede çok etkili diye biliyorum bi15 gün yapıp ara verip tekrar yapılmalı sanırım hadi katıl sen de ben de liste dışıyım ama diyet yapıyorum
cnm saraçoğlu diye arattır kistlere de faydalı zayıflamaya da aslında ultrasonda ben de kist gördüler de endokrin normal kist bu dedi kadın doğuma gitsem iyi olurduhadi ya onu bilmiyodum bak inşallah ona da etkisi olur bu cuma başlıcam bakalım
bende izine ayrıldım listeye girince bişeyler oluyor banaböyle takılayım
NAPTIN TUBİLİgünaydın
hiç enerjim yok canım bugünNAPTIN TUBİLİ
Kızlar ben bunu yaptığım için menümü yazmıyorum bugün bitiyor zatenKızlar foto yükleyemiyorum size iki günlük detoksu paylaşıyorum eğer hafta sonu kaçırdıysanız benim gibi yapabilirsiniz tabiki arada detoksu uzmanlar her zaman önermiyor ve burda çorba tarifi var iki gün bu çorbayı içiyoruz şöyle eliniz kadar brokoli 1 kapya biber 1 havuç 2 sivri biber yarim kereviz saplarıyla beraber 10 yada 15 dal maydonoz az taze nane 1.5 yemek kaşığı zeytinyağı az tuz az pul biber 1 er çay kaşığı zerdeçal kekik hepsini suyla pişirin blenderdan geçirin buraz yoğun oluyor
1.gün
Kahvaltı 2haşlanmış yumurta bol yeşillik
Ara 1 kuru kayısı 5 badem yeşil çay
Öğle 2 büyük kase corba bol salata 1 kase yoğurt
Ara 1 sade türk kahvesi 1 portakal
Akşam 2 büyük kase çorba bol salata 1 kase yoğurt
2 2.5 lt su içmeyi ihmal etmeyin
2.gün
Kahvaltı
200 ml laktozsuz süt 3 kuru kayısı 4 kaşık yulaf 1 çay kaşığı kakao hepsini pişirin
Ara 7 badem yeşil çay
Öğle 2 kase çorba bol salata 1kase yoğurt
Ara 3 hurma 7-8 fındık 1 bardak ayran
Akşam 4 köfte yanında fırında bol sebze havuç patates hariç bol salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?