Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senin bir an evvel takıma dönmen lazım yok kilo almaya başlayacaksın

Bı dıyeyım esıme kızımda oksurul basladı mı malesef onunu alamıyoruz

Makarna ve ekmek bır arada ama haklısın endırınce bazen tatlı yemek krızı gelıyor ınsana ve onu zor alınıyor

aynen kuzum öyle yapmayı düşünüyorum, reglim bitsin soğan küründen sonra düzene girse de girmese de kontrole gitmeyi düşünüyorum 2 ay sonra. Kilo veriyorum 3,200 gitti bugün 13. günüm az gibi geliyor ama 2 haftada nerdeyse 3,5 kilo ayda 7 kilo yapar pes etmek yok bu sefer hedef 55 ramazana kadar 60 olma hedefim var ramazanda kilo veremem sabit kalsam yeter ramazandan sonra tekrar diyetisyene giderim diye düşünüyorum ama bakalım kuzum hayırlısı inşallah
sen kaç kilo oldun? Ben menülerimi yazayım bari artık takımda değilim ama yazdıkça ne yediğimi görürüm daha iyi olur hem telefondan girdim dün akşam çıkış yapmıyor artık bundan sonra gelirim

dünkü menüm

sabah(8:15)
1 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay

ara
yok

öğlen (12:00)
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kupa süt

ara (12:00-19:00)
yarım muz
1 portakal
1 elma
(aralıklarla)

akşam (19:30)
1 tabak fırında tavuk
1 kase yoğurt

2 litre su-1 saat yürüyüş

Proteine çok ağırlık vermişsin canım güzel kilo verirsin ama regl düzenini etkileyebilir sanırım polikistik görüntünde var.
Meyvelerin varmış, birazda sebze ekle senin önümüzdeki süreçte ne düşüneceğin belli olmaz. (Gebelik düşünebilirsin anlamında) yeşil yapraklı sebzeleri bol tüket.
Sen salata da yemiyorsun değil mi

DÜNKÜ MENÜ
kahvaltı
yok
ara 09,00
1 kuru kayısı
öğlen
1 tabak ezogelin çorba
avuç içi kadar pide
1 bardak ayran
ara
kahve
akşam
domates çorba
1 yumurta
yarım dilim ekmek kepekli
2 dilim peynir
su 3 ltye yakın olmuştur

evden mş götürüyorsun yemeğini

70,50 ben ..
senin kaç olduğunu anımsamıyorum .yaz diyetisyen menüsü olrak da not ekle belki birileri uymak ister

hoş geldin cnm soğan kürü kilo vermede çok etkili diye biliyorum bi15 gün yapıp ara verip tekrar yapılmalı sanırım hadi katıl sen de ben de liste dışıyım ama diyet yapıyorum

hoş geldin cnm soğan kürü kilo vermede çok etkili diye biliyorum bi15 gün yapıp ara verip tekrar yapılmalı sanırım hadi katıl sen de ben de liste dışıyım ama diyet yapıyorum
hadi ya onu bilmiyodum bak inşallah ona da etkisi olur bu cuma başlıcam bakalım
bende izine ayrıldım listeye girince bişeyler oluyor bana böyle takılayım

hadi ya onu bilmiyodum bak inşallah ona da etkisi olur bu cuma başlıcam bakalım
bende izine ayrıldım listeye girince bişeyler oluyor bana böyle takılayım
cnm saraçoğlu diye arattır kistlere de faydalı zayıflamaya da aslında ultrasonda ben de kist gördüler de endokrin normal kist bu dedi kadın doğuma gitsem iyi olurdu

Kızlar ben bunu yaptığım için menümü yazmıyorum bugün bitiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…