Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin canim burdayim bugun esim izinli gec uyandik kahvaltiyi da yeni yaptik sayilir bikac saate de annemlerin oraya geceriz babam koye gidecek aksama da ordayiz. Cok yazamayabilirim bugun ama menumu paylasirim ara ara firsat buldukça bakarim

Evet ama ilk başlarda dayanmak cok zor oluyo cünkü baş ağrısı yapıyo yaptıkça alısılır heralde
Geçen gün 24saat yapmıştım çok rahat oldu bide normalde ben 16/8 yapanlar var ya 16/8 intermittent fasting genelde yapıyordum ama bana 16 çok az geliyor ben 18/6 olarak yapıyordum hatta açlığı 20 saate çıkarmak da beni zorlamıyor ondan 24 saat bol bol su içilerek yapılabilir am 36saat de ondan denenebilir belki diyorum ama kesinlikle ve kesinlikle bir kaç gün yapılması bana doğru gelmedi 1gün yada 1.5 gün olabilir ama üst üste yapıyor facebookdaki sayfaya baktım onların yaptıkları bana çok yanlış geldi inanamadım ama bilmiyorum binlerce takipçi var yapan 21gün yapan o imkansız benim için zaten denemeye bile kalkmam ölüm orucu gibi resmen o ama dediğim gibi 24 saat ayda bir kez filan beden tamiri ve dinlenmesi için onuda açlık boyunca bol su içilerek olabilir gerisini ben kesinlikle doğru bulmadım bilimsel olarakda zaten yurdışında 24 saat yada 36saat olanlar faydalı bulunup uygulanıyor diğerleri bence zararlı

Son düzenleme:
cnm saraçoğlu diye arattır kistlere de faydalı zayıflamaya da aslında ultrasonda ben de kist gördüler de endokrin normal kist bu dedi kadın doğuma gitsem iyi olurdu
git canım aksatma bence bendede çok sayıda kist gözüküyor inşallah geçer soğan kürüyle

Kızlar bana bir el atın benim motivasyonum düştü
Canım ben akşam bunu görmemişim başka birşeyin arastrmasındaydm yaa ondan aradan kaçmış bugün nasl oldun canm bir günlük ara verebilirsin 1gün canının çektiği şeyleri ye nefsin ölsün diyet psikolojiside kafandan gitsin rahat la sporda yapma sevdiğin şeyleride abartmadan ye ama hemen ertesi gün kaldığın yerden devam et o motiveyle yeni başlamış gibi enerjiyle başlarsın bence iyi gelir uzun zamandır sıkı diyettesin ondan senin için 1günlük ara verme uygun bence kuzucum ayrıca çok çok iyi kilo verdin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin başarını unutma ve bir kaç hafta sonra hedefe zaten varmış olacağını düşün Canım havalarda çok etkiliyor bende hafta sonunda beri öyleyim baharın gelmesi etki etti ama şimdi pes edersek yaza mutsuz gireriz şimdi devam edelim ki yaza mutlu girelim

Gunaydin canim burdayim bugun esim izinli gec uyandik kahvaltiyi da yeni yaptik sayilir bikac saate de annemlerin oraya geceriz babam koye gidecek aksama da ordayiz. Cok yazamayabilirim bugun ama menumu paylasirim ara ara firsat buldukça bakarim
anladım iyi eğlenceler size şimdiden canım

Bahar havası hepimizi etkiledi bence benimde acayip motive düştü 3gündür menülerim güzel diil diyet psikolojisini yada spor enerjisine dönemiyorum 2gün hiç spor yapmadım zaten bugün acil çekidüzen vermem lazım kızlar Şimdi bisikletteyim bitincede bölgesel yapı cam bahar+regle+pazara gitmemiş olmamız hepsi birarada kötü etki yaptı bana yaaa evde hiç sebze yok 4gün üst üste et çeşidi bıkkınlık getirdi bugün ne yicem ne yapcam bilmiyorum çok şükür hava kapattı yağmur gelicekmiş iyiki yağsın yağsın da bende tekrar gezme modundan çıkıp spor+diyet moduna gireyim

salatalık al bol salatalıklı nohutlu filan cacık yap onu ye

Evet canım muhtemelen havalardan ama yeni ne de pek birşey yememeye gayret ediyorum yarın arkadaşıma kahvaltıya gidicem belki orada azar azar birşeyler yerim. Sabah biraz bisiklete bindim ama eskisi gibi pek azimim yok. Biraz bölgesel çalışacağım bu ara hepten bırakmak istemiyorum.

Cardio yapmayı düşünüyorum canım bir süre.

bana cok normal geliyor böyle bıkkınlıklar arada herkese olur dönüşünüz muhteşem olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…