Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bencede uzun günler yapmak vucudu zora sokar. Haftada bir 24 - 36 saat yapmak mantıklı özelliklede kilo vermek için

bende başlayım dedim ama tıkanmış hissediyorum kendimi .
bahar havasından olsa gerek . domates konserven yok mu çorba yap yanına salata yoğurt ya da yoğurt içine yulaf meyve ekle .
çoğunlukla böyle bakıyorum bakıyorum yazan yok
sen yazsana
herkes birinin yazmasını beklese de olmaz
Cardio yapmayı düşünüyorum canım bir süre.
cardio iyidir canım ne yapcaksın bir video falan var mı ?
telden giriyorsun o zaman
cık karşıma oturuyor artık
anladim canim ozaman yaptiginda söylersin artik nasil oldu diye:)
söylerim söylerim bugün yaparım belki kakao alıp . resimde atarım

Bencede uzun günler yapmak vucudu zora sokar. Haftada bir 24 - 36 saat yapmak mantıklı özelliklede kilo vermek için
16/8 intermittent fasting diye bir araştır canım istersen aralıklı oruç diye bu şekildeki tarzı yavaş yavaş alıştırarak hergün yapılabilen ve direk yağ yaktıran şekli bu hem vücut geliştirenler fitnescılar ve incelmek isteyenlerin çok kullandığı bir yöntem bu şekli direk sağlıklı zaten akşam yemeğini 18 de kesen biri sabah en erken 6da bile kahvaltı ediyor olsa 12saat açlık yapmış oluyor yada akşam 19da yeriysek sabah 7de kahvaltı yapsak bile 12 saat açız ama daha geç kahvaltı yapıyorsak zaten 14 -15 saat aç kalmış oluyoruz bunu 16 saate çekmek çok rahat yani 16/8 intermittent fasting kesinlikle çok rahat yapılıyor canm onu bir araştır dene istersen

hee iyi olmuş senin için aynı masada zor olur sende düzgün iş yapamazsın

bnm eşim yapıyor kahvaltı yapmıyor akşam yemeğine kadar bekliyor karatay yap dedim kahvaltı yapınca acıkıyorum yapmayınca acıkmıyorum dedi 5 gün bunu yapıyor iki gün iki öğün

açlık saati 16 saat olan uygulamadan bahsediyorsun değil mi ?

Bisikletimi bitirdim üzerinede basen çalıştım canm bir de 16/8 intermittent fasting yapmaya bugün tekrar başlıyorum insülin direnci içinde yağ yakımı içinde çok iyi hatta aranıza ilk geldiğinde de onu yapıyordum gene diyetimi yaparken ona dikkat edicem akşam en geç 19:00 yada 20:00 de kesip sabah da 12:00 den sonra kahvaltı yapicam direk insülin düşüp pektin çok uzun süre aktif kalarak yağ yakıyor bu aralık saatini kendinize göre ayarlaya bilirsiniz yapmak isteyen olursa akşam en son 18:00 de yiyip sabah kahvaltıyı 10 da yaparsa gene 16saat açlık olmuş oluyor yani kendinize göre ayarlaya bilirsiniz ben öğlene kadar açlık hissetmediğim için kahvaltiyi öğlen saatine çekiyorum siz kahvaltıyı erken yapıp akşamı daha erken saate de alabilirsiniz özellik insülin direncini yenmek isteyenler için gerekli

ben bu çorbayı yapmıştım nilay keçeci paylaşmıştı ama tadı kötüydü içinde kabakta atmıştım. sende ne kadar etki gösterdi

18 saatlik zaten benim yaşam tarzım gibi bisey. Kahvaltıyı gec yaparım genelde evde yalnız oldugum icin geç uyanıp geç kahvaltı yapıyorum akşamı da erken yiyorum otomatikmen uygulamış oluyorum :)

açlık saati 16 saat olan uygulamadan bahsediyorsun değil mi ?
Aynen kuzum 16 saat açlık onun zaten büyük kısmı uykuda geçmiş oluyor gece canm gündüz de 8 saat aralığını istediğin diyeti yapabilirsin ister 6öğün ister 3öğün ister 2öğün ye sana kalmış yani iyet listene uygun ayarliyorsun önemli olan 16 saat açık bunu da başlar ken mesela 13 saatle le başlayıp 16 saate yavaş yavaş yaklaştıysa bilirsin zaten burda 12 saat açık süresi herkes yapyrdur onu yavaşça 16ya uzatabilirler biraz kahvaltıyı ileri birazda akşamı öne alarak

18 saatlik zaten benim yaşam tarzım gibi bisey. Kahvaltıyı gec yaparım genelde evde yalnız oldugum icin geç uyanıp geç kahvaltı yapıyorum akşamı da erken yiyorum otomatikmen uygulamış oluyorum :)
Aynen ben de öyle canm sadece şu ara biraz dışına çıkmıştım ama bugün itibari ile tekrar basladm ben başlayınca genelde 20 saate getirmeye calisyrm gene öyle yapicam

kahvaltıyı yapmasam 13 gibi öğlen + akşam yemeği 19 olsa kurtrır mı ?
Benim akşm sorun eve git yemek yap ye derken 20 yi buluyor bazen ..
benimde başlamam lazım bir heves ettim ama olduğu gibi kaldı hevesim yapmıyorum

daha 3 gün var dikkat etmene bakar
cıs cos yeme 69 küsürleri görürsün kesin
valla şekerli şeyleri yiyorum bal pekmez falan onun dışında cıs yemiyorum pilav türevlerine de dikkat ediyorum.
saatlere dikkat edeyim su içebiliyoruz ama dimi 16 saatlik dilimde susuz yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…