- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.641
Aynen bende öyle yapıyorum canm geneldebunu uygularken hep 13:00 de kahvaltı yaparım bende akşam ı geçe alıyorum çünki geç yayo geç kalıyorum banada uyan o aralık canm kahvaltıyı 13de yapacaksan akşamı nı 19kesmene gerek yok kuzum akşamını 21:00 de yiyebilirsinkahvaltıyı yapmasam 13 gibi öğlen + akşam yemeği 19 olsa kurtrır mı ?
Benim akşm sorun eve git yemek yap ye derken 20 yi buluyor bazen ..
benimde başlamam lazım bir heves ettim ama olduğu gibi kaldı hevesim yapmıyorum
ben çok seviyorum hamilelikte ödem var yeme sonra diyet yap yeme canıma tak etti bu yıl yiyorumkız bi turşuya için değermi çektiğin sıkıntı
Tabi canım şu,çay,kahve serbest bol bol su içiceksin ve kalorisiz çay,kahve vs. De içebilirsinvalla şekerli şeyleri yiyorum bal pekmez falan onun dışında cıs yemiyorum pilav türevlerine de dikkat ediyorum.
saatlere dikkat edeyim su içebiliyoruz ama dimi 16 saatlik dilimde susuz yapamam
ne kadar süre yapmak lazım peki . kilo vermem durunca yapayım şimdi dengeli gidiyorAynen bende öyle yapıyorum canm geneldebunu uygularken hep 13:00 de kahvaltı yaparım bende akşam ı geçe alıyorum çünki geç yayo geç kalıyorum banada uyan o aralık canm kahvaltıyı 13de yapacaksan akşamı nı 19kesmene gerek yok kuzum akşamını 21:00 de yiyebilirsinönemli olan 16 saat zaten ve 21:00 13:00 arası zaten 16 saat oluyor
Orkide sende katıl hadi 16/8 intermittent fasting yapıyoruz bak insülin direncini ortadan kaldırıyor canm hem saati de kendin ayarliyorsun sana nasıl uygun ise öyleben çok seviyorum hamilelikte ödem var yeme sonra diyet yap yeme canıma tak etti bu yıl yiyorum
Canm bu detoks vs. Gibi diil yani karatayın da anlattığı gibi latin devreye girip yağları yaksın diye yapılan birşey onun için yağlarından kurtulana kadar yapabilirsin yada ne zaman başlayıp bitirmek istersen öyle yap ama zaten bu yaptgm diyete ek olarak yaptgin diyetinin yağ yakmasını sağlamak için dikkat edilen bir formül zaten bol su içmek gibi düşün yani diyette kilo vermeni hızlandrp yağdan vermis olmanı sağlar ama diyetsiz bir işe yaramazne kadar süre yapmak lazım peki . kilo vermem durunca yapayım şimdi dengeli gidiyor
hmm içecek olması kurtarır beni kahvaltı yerine direk öğlen yemeği ile tamamlayabilirim haftaiçi hafta sonu da geç kahvltı yaparım .. bunu bir düşüneyim karar vereyim mantıklı wc sıkıntısı olduğu zaman böyle yapıyorum ama en fazla 3 4 gün işteTabi canım şu,çay,kahve serbest bol bol su içiceksin ve kalorisiz çay,kahve vs. De içebilirsin
bilgilr için teşekkür ederim .Canm bu detoks vs. Gibi diil yani karatayın da anlattığı gibi latin devreye girip yağları yaksın diye yapılan birşey onun için yağlarından kurtulana kadar yapabilirsin yada ne zaman başlayıp bitirmek istersen öyle yap ama zaten bu yaptgm diyete ek olarak yaptgin diyetinin yağ yakmasını sağlamak için dikkat edilen bir formül zaten bol su içmek gibi düşün yani diyette kilo vermeni hızlandrp yağdan vermis olmanı sağlar ama diyetsiz bir işe yaramaz
https://youtu.be/cqHcqHMZrxmp2Q şimdilik bunu yapıyorum canım daha sonra başka şeylere bakicam.bende başlayım dedim ama tıkanmış hissediyorum kendimi .
bahar havasından olsa gerek . domates konserven yok mu çorba yap yanına salata yoğurt ya da yoğurt içine yulaf meyve ekle .
sen yazsana
herkes birinin yazmasını beklese de olmaz
cardio iyidir canım ne yapcaksın bir video falan var mı ?
cık karşıma oturuyor artık
söylerim söylerim bugün yaparım belki kakao alıp . resimde atarım
hayır dün ki tursu etki ettiyse moralim bozulur dedim tartılmadım
şuan yapamam cnm migren ataklarım devam ediyorOrkide sende katıl hadi 16/8 intermittent fasting yapıyoruz bak insülin direncini ortadan kaldırıyor canm hem saati de kendin ayarliyorsun sana nasıl uygun ise öyle
bende bunu yapıyordum bir arahttps://youtu.be/cqHcqHMZrxmp2Q şimdilik bunu yapıyorum canım daha sonra başka şeylere bakicam.
evet menülerinde farkediyorumben çok seviyorum hamilelikte ödem var yeme sonra diyet yap yeme canıma tak etti bu yıl yiyorum
Nem tadını sevdim aslında ben 800 gr falan vermiştim ama bu sefer bugün pek uyamadım dün çok güzeldi zamanlama kötü sanırım reglime yaklaştım ve bende saldırma krizleri başladıben bu çorbayı yapmıştım nilay keçeci paylaşmıştı ama tadı kötüydü içinde kabakta atmıştım. sende ne kadar etki gösterdi
dengeli yersen kuruyemişi sıkıntı yaratmaz .Nem tadını sevdim aslında ben 800 gr falan vermiştim ama bu sefer bugün pek uyamadım dün çok güzeldi zamanlama kötü sanırım reglime yaklaştım ve bende saldırma krizleri başladıyasak bişey yemedim sadece kuruyemiş fazla kaçtı
Yok canım ben diyetisyene gitmiyorum ama geçen sene gittim ve listesi duruyo arada uyguluyorum aslında ikinci günde değil bir gün sonra etkisini gösterdidengeli yersen kuruyemişi sıkıntı yaratmaz .
sen diyetisyene gidiyorsun değil mi ? öyle anımsıyorum . 2 günde mi 800 gr vermiştin
ikiside diil canm video eşliğinde yapmadım ama kafama gorede değil önceden bildiğim ve yaptgm plates hareketlerini yaptm bunlarn tek tek adlarını hatirlamiyorum ama hani yan yatıp bacakları açıp kapıyorsun ya bak resmini koyuyorum hatta buraya bu hareketi yaptmhmm içecek olması kurtarır beni kahvaltı yerine direk öğlen yemeği ile tamamlayabilirim haftaiçi hafta sonu da geç kahvltı yaparım .. bunu bir düşüneyim karar vereyim mantıklı wc sıkıntısı olduğu zaman böyle yapıyorum ama en fazla 3 4 gün işte
bilgilr için teşekkür ederim .
basen için ne yaptın kafana göre mi bir video eşliğinde mi
Yok canım ya ben hiçbirşey yapamadım zaten annem olunca her gün spor yapamıyorum malesef evde biri varsa olmuyor izne mi ayrılsam napsam bilemedimikiside diil canm video eşliğinde yapmadım ama kafama gorede değil önceden bildiğim ve yaptgm plates hareketlerini yaptm bunlarn tek tek adlarını hatirlamiyorum ama hani yan yatıp bacakları açıp kapıyorsun ya bak resmini koyuyorum hatta buraya bu hareketi yaptmmagickk sende başladı mı bu harekete canm birde plates çemberiyle ve plates lastigiyle yapılan basen ve bacak ve iç bacak hareketlerini yaptm sonra plates çemberi ve lastigiyle yapılan kol ve göğüs hareketlerini yaptm canm kısaca sı direk plates yaptım önceden hoca eşlgnde yapiyorum canm Geçen yıl da videodan yapyrdm bu platesleri artk ezbere biliyorum zaten direk yapıyorum canm bak aç kapa dediğim de şuEki Görüntüle 2244926
Canm izne çıkınca ipin ucu kaçabiliyor sonuçta kilo almıyorum ki annen gidene kadar sabit kalsan bile başarı sen bilirsin ama bence izne çıkma canımYok canım ya ben hiçbirşey yapamadım zaten annem olunca her gün spor yapamıyorum malesef evde biri varsa olmuyor izne mi ayrılsam napsam bilemedimSchonerDuft sposuzda kilo gitmiyor ben az yapıyorum şu an canım
Haklısın canım ama takimi etkilemek istemiyorum o yüzden izne çıkmak istedim yoksa kalmak isterim ama çok veremem çünkü annem geleli tek iki gün spor yaptım böylede gr gr gidiyor ama asla ipin ucunu bırakmam bu sefer allahtan annem iştahlı biri değil önceden börekler sarmalar yapardık şimdi o da kesti o konuda şanslıyım ama spor malesefCanm izne çıkınca ipin ucu kaçabiliyor sonuçta kilo almıyorum ki annen gidene kadar sabit kalsan bile başarı sen bilirsin ama bence izne çıkma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?