- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.661
Yaa tursu çok seviyorum ben hergin kisir olsa yerimevet menülerinde farkediyorum
bende hiç yemem annem her sene getirir geldiğinde kendi yer sadece :)
Ya bu kolay görünüyor ya ben de yapıyorum arada tek seferde 20 tane zor yapıyorumikiside diil canm video eşliğinde yapmadım ama kafama gorede değil önceden bildiğim ve yaptgm plates hareketlerini yaptm bunlarn tek tek adlarını hatirlamiyorum ama hani yan yatıp bacakları açıp kapıyorsun ya bak resmini koyuyorum hatta buraya bu hareketi yaptmmagickk sende başladı mı bu harekete canm birde plates çemberiyle ve plates lastigiyle yapılan basen ve bacak ve iç bacak hareketlerini yaptm sonra plates çemberi ve lastigiyle yapılan kol ve göğüs hareketlerini yaptm canm kısaca sı direk plates yaptım önceden hoca eşlgnde yapiyorum canm Geçen yıl da videodan yapyrdm bu platesleri artk ezbere biliyorum zaten direk yapıyorum canm bak aç kapa dediğim de şuEki Görüntüle 2244926
Canm set olarak yapmıyormuşum mesela 15×4 =60 yada 20×4 =80 olarak yapabilirsin zaten hocalar hep bu şekil yaptırıyor böyle daha faydalı diyolar bende hep setli yapıyorum hiçbiri tek sefer diil hepsi 4er set filan olarak yaptm bazılarını 6 set yaptmYa bu kolay görünüyor ya ben de yapıyorum arada tek seferde 20 tane zor yapıyorum
Çok iyi gidiyorsun canım maşallahKahvaltı 8
1 dilim peynir 5 zeytin 4 ceviz
Ara yok
Öğlen
Mantarlı sebzeli tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
Arada yarım avuç leblebi
Akşam
Barbunya piyaz ve salata
Çok az yufka
1 incir
Yok öyle başlamadım henüz ama öyle yapsam iyi olur bide oturuyorsun ayakları uzatıp sağa sola top alarak var onu da düşünüyorumCanm set olarak yapmıyormuşum mesela 15×4 =60 yada 20×4 =80 olarak yapabilirsin zaten hocalar hep bu şekil yaptırıyor böyle daha faydalı diyolar bende hep setli yapıyorum hiçbiri tek sefer diil hepsi 4er set filan olarak yaptm bazılarını 6 set yaptm
Öğle
Nohut yemegı
Tavuk cay
Ara
Neskafe
2kare bıtter cıkolata
Aksam
Daha yok
Kahvaltı 8
Ara yok
Öğlen
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
Arada yarım avuç leblebi
Akşam
Barbunya piyaz ve salata
Çok az yufka
1 incir
Afiyet olsun kızlarKahvaltı: 1yumurta,6zeytin,lor,1dilim tambuğday
Ara: 1bardak süt,3gün kurusu,2ceviz
Öğlen: börülce salatası,1dilim ekmek,1bardak ayran
Ara: 1elma
Akşam: yoğurtlu pulbiberli haşlnmş patates, çay
Kısır ayri bende cok severil dedigin gibi her gun ilsa yerim ama turşusuzda olurYaa tursu çok seviyorum ben hergin kisir olsa yerim
afiyet olsunÖğle
Nohut yemegı
Tavuk cay
Ara
Neskafe
2kare bıtter cıkolata
Aksam
Daha yok
Kahvaltı: 1yumurta,6zeytin,lor,1dilim tambuğday
Ara: 1bardak süt,3gün kurusu,2ceviz
Öğlen: börülce salatası,1dilim ekmek,1bardak ayran
Ara: 1elma
Akşam: yoğurtlu pulbiberli haşlnmş patates, çay
Afiyet olsun kuzular.Kahvaltı 8
Ara yok
Öğlen
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
Arada yarım avuç leblebi
Akşam
Barbunya piyaz ve salata
Çok az yufka
1 incir
Afiyet olsun canımSabah bir haşlanmış yumurta içinde kuru kayısı kuru incir ve ceviz olan bir kase nesfit.
Ara sütlü kahve.
Öğlen bir parça ton balığı bir kase kereviz yemeği.
Akşam bir tabak kuru fasulye bir dilim TB ekmeği. 3 lt su
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canm çok güzel menü bende bu sabah keşke evde nesfit olsaymış dedim normal kahvaltıdan sıkıntı geldi ve zaten kahvemde bitti bende yarın hem nesfit hemde kahve alayımSabah bir haşlanmış yumurta içinde kuru kayısı kuru incir ve ceviz olan bir kase nesfit.
Ara sütlü kahve.
Öğlen bir parça ton balığı bir kase kereviz yemeği.
Akşam bir tabak kuru fasulye bir dilim TB ekmeği. 3 lt su
Aynen canım.ben arada ekliyorum ki iyice sikilmayim.Afiyet olsun canm çok güzel menü bende bu sabah keşke evde nesfit olsaymış dedim normal kahvaltıdan sıkıntı geldi ve zaten kahvemde bitti bende yarın hem nesfit hemde kahve alayım
iyi yapıyorsun kuzucum mesela ben şu ara çok sıkıldım yarın değişik şeyler alayımAynen canım.ben arada ekliyorum ki iyice sikilmayim.
Ben de haftaya kahvaltımı o şekil düşünüyorum ben de sıkıldımAfiyet olsun canm çok güzel menü bende bu sabah keşke evde nesfit olsaymış dedim normal kahvaltıdan sıkıntı geldi ve zaten kahvemde bitti bende yarın hem nesfit hemde kahve alayım
Ooofff ya biz niye 1 ayda 4-5 kilo veremiyoruz yaaa millet 4-5 kilo gayet rahat veriyoBen de haftaya kahvaltımı o şekil düşünüyorum ben de sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?