Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya bu kolay görünüyor ya ben de yapıyorum arada tek seferde 20 tane zor yapıyorum

Ya bu kolay görünüyor ya ben de yapıyorum arada tek seferde 20 tane zor yapıyorum
Canm set olarak yapmıyormuşum mesela 15×4 =60 yada 20×4 =80 olarak yapabilirsin zaten hocalar hep bu şekil yaptırıyor böyle daha faydalı diyolar bende hep setli yapıyorum hiçbiri tek sefer diil hepsi 4er set filan olarak yaptm bazılarını 6 set yaptm

Kahvaltı 8
1 dilim peynir 5 zeytin 4 ceviz
Ara yok
Öğlen
Mantarlı sebzeli tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

Arada yarım avuç leblebi

Akşam
Barbunya piyaz ve salata
Çok az yufka
1 incir
Çok iyi gidiyorsun canım maşallah

Yok öyle başlamadım henüz ama öyle yapsam iyi olur bide oturuyorsun ayakları uzatıp sağa sola top alarak var onu da düşünüyorum

Öğle
Nohut yemegı
Tavuk cay
Ara
Neskafe
2kare bıtter cıkolata

Aksam
Daha yok
Kahvaltı 8
Ara yok
Öğlen
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

Arada yarım avuç leblebi

Akşam
Barbunya piyaz ve salata
Çok az yufka
1 incir
Kahvaltı: 1yumurta,6zeytin,lor,1dilim tambuğday

Ara: 1bardak süt,3gün kurusu,2ceviz

Öğlen: börülce salatası,1dilim ekmek,1bardak ayran

Ara: 1elma

Akşam: yoğurtlu pulbiberli haşlnmş patates, çay
Afiyet olsun kızlar

A aurora_z Canım menün tam olmadığı için yorum yapamadım akşamı çok geçe bırakma da diyemem çünki bebek var emziriyorsun ve gecede zaten ayakdasındır bizim gibi diilsin ki tabi birde buhar makinası sormuşdun canm çok faydalı kesinlikle çok yararı oluyor öksürük burun tıkanıklığı ses kısılması tarzı şeyleri ilaç kullanmaya gerek kalmadan buhar makinasıyla hemen düzeliyor canım kesinlikle bebek varken çok gerekli mutlaka al derim

Öğle
Nohut yemegı
Tavuk cay
Ara
Neskafe
2kare bıtter cıkolata

Aksam
Daha yok
afiyet olsun
Kahvaltı: 1yumurta,6zeytin,lor,1dilim tambuğday

Ara: 1bardak süt,3gün kurusu,2ceviz

Öğlen: börülce salatası,1dilim ekmek,1bardak ayran

Ara: 1elma

Akşam: yoğurtlu pulbiberli haşlnmş patates, çay
Kahvaltı 8
Ara yok
Öğlen
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

Arada yarım avuç leblebi

Akşam
Barbunya piyaz ve salata
Çok az yufka
1 incir
Afiyet olsun kuzular.

Sabah bir haşlanmış yumurta içinde kuru kayısı kuru incir ve ceviz olan bir kase nesfit.

Ara sütlü kahve.

Öğlen bir parça ton balığı bir kase kereviz yemeği.

Akşam bir tabak kuru fasulye bir dilim TB ekmeği. 3 lt su

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canm çok güzel menü bende bu sabah keşke evde nesfit olsaymış dedim normal kahvaltıdan sıkıntı geldi ve zaten kahvemde bitti bende yarın hem nesfit hemde kahve alayım

Afiyet olsun canm çok güzel menü bende bu sabah keşke evde nesfit olsaymış dedim normal kahvaltıdan sıkıntı geldi ve zaten kahvemde bitti bende yarın hem nesfit hemde kahve alayım
Aynen canım.ben arada ekliyorum ki iyice sikilmayim.

Ben de haftaya kahvaltımı o şekil düşünüyorum ben de sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…