- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.681
Nesfiti bende çok severim yumurtadan sıkılınca harika kurtarıcıAfiyet olsun canm çok güzel menü bende bu sabah keşke evde nesfit olsaymış dedim normal kahvaltıdan sıkıntı geldi ve zaten kahvemde bitti bende yarın hem nesfit hemde kahve alayım
Bencede canım ya millet 4-5 Kilo veriyor biz gr gr ancak veriyoruz artık 2 gitmeye başladı meto yavaşladı iyice bence onu hizlandirmaliOoofff ya biz niye 1 ayda 4-5 kilo veremiyoruz yaaa millet 4-5 kilo gayet rahat veriyoBen de artk öyle vermek istiyorum
Bende çok seviyorum canm yaa aynen bir kaç gündür yumurtadan acayip bunaldım zaten yarn kesin almam lazımNesfiti bende çok severim yumurtadan sıkılınca harika kurtarıcı
Bugun dune gore daha az yedim sanki gozum donuyo aksam olunca ne yesem giye geziyorm gundz bu kadar degilimDurdurmaya bak kendinikaptinn canım valla o makarnaların ekmeklerin dönüşü muhteşem oluyor.
Dimi bencede donmem lazim cok zorlaniyorm esimde evde olunca ne yesek diye dusunuyozSenin bir an evvel takıma dönmen lazım yok kilo almaya başlayacaksın
Gayet güzel özellikle akşam köfte+salata harika olmuş canım afiyet olsunSabah uyaninca
2 salatalik
Kahvalti
1 dilim ekmek
Kk beyaz peynir 1 dilim kasar peynir
1 yumurtali menemen
Biraz kiymali yumurta
1 cay kasigi tahin pekmek karisimi
Bol yesillik
Aksam
6 7 yk susuz sulu kofte(yemek suyunu patatesini almadim sadece koftelerinden)
Salata
Yemekden sonra 1 kucuk bardak sekersiz cay
Su 2.5 lt tamamlarim
Sorma canım ya çok can sıkıcıBende çok seviyorum canm yaa aynen bir kaç gündür yumurtadan acayip bunaldım zaten yarn kesin almam lazımooofff yaaa zaten 1ayda 4-5 kilo verebilsek sen 1ayda bende 2ayda hedefe varmış olucaz ama çok yavaş gidiyo gıcık oluyorum
Afiyet olsun canımSabah uyaninca
2 salatalik
Kahvalti
1 dilim ekmek
Kk beyaz peynir 1 dilim kasar peynir
1 yumurtali menemen
Biraz kiymali yumurta
1 cay kasigi tahin pekmek karisimi
Bol yesillik
Aksam
6 7 yk susuz sulu kofte(yemek suyunu patatesini almadim sadece koftelerinden)
Salata
Yemekden sonra 1 kucuk bardak sekersiz cay
Su 2.5 lt tamamlarim
Bugun cok tehlikeliydisabah kizartmalar aksam pilavlar duzensiz oldu ama en iyisi bu oldu kizlar evde degildim.
Cok tesekkurederım arastırıcam kampanya olursa aldırayım esımeA aurora_z Canım menün tam olmadığı için yorum yapamadım akşamı çok geçe bırakma da diyemem çünki bebek var emziriyorsun ve gecede zaten ayakdasındır bizim gibi diilsin ki tabi birde buhar makinası sormuşdun canm çok faydalı kesinlikle çok yararı oluyor öksürük burun tıkanıklığı ses kısılması tarzı şeyleri ilaç kullanmaya gerek kalmadan buhar makinasıyla hemen düzeliyor canım kesinlikle bebek varken çok gerekli mutlaka al derim
canımsın mezuniyetini tebrik ederim. Seni tanımak çok güzeldi. Her zaman bekleriz buralardayızHerkese iyi akşamlarcumadan beri gelip böyle güzel bir mesaj yazacağım ama yazamadım Evvettt artık mezun olmuş bulunuyorum uzun bir süre zorlu zamanlar sonra istediğim sonucu gördüm ama tabiki bununla bitmiyor bundan sonrası daha meşakatli Ama o kadar güzel kişilerle tanıştım ki burda tekrar bi küçük olmamı sevdirdiniz çok desteğinizi gördüm sevginizi gördüm hepinize ne kadar teşekkür etsem az bu buradan gideceğim bırakacağım anlamına gelmiyor unutmam asla hatta beni unutmanıza izin veremem hepiniz inşallah istediği sonuçlara en sağlıklı şekilde varır en güzel günler sizin olsun her şey üçün çok ama çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorum dediğim gibi bir veda mesajı değildir sadece teşekkür ve sevgi şeysi içeriyor
Tebrikler canımHerkese iyi akşamlarcumadan beri gelip böyle güzel bir mesaj yazacağım ama yazamadım Evvettt artık mezun olmuş bulunuyorum uzun bir süre zorlu zamanlar sonra istediğim sonucu gördüm ama tabiki bununla bitmiyor bundan sonrası daha meşakatli Ama o kadar güzel kişilerle tanıştım ki burda tekrar bi küçük olmamı sevdirdiniz çok desteğinizi gördüm sevginizi gördüm hepinize ne kadar teşekkür etsem az bu buradan gideceğim bırakacağım anlamına gelmiyor unutmam asla hatta beni unutmanıza izin veremem hepiniz inşallah istediği sonuçlara en sağlıklı şekilde varır en güzel günler sizin olsun her şey üçün çok ama çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorum dediğim gibi bir veda mesajı değildir sadece teşekkür ve sevgi şeysi içeriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?