Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canm çok güzel menü bende bu sabah keşke evde nesfit olsaymış dedim normal kahvaltıdan sıkıntı geldi ve zaten kahvemde bitti bende yarın hem nesfit hemde kahve alayım
Nesfiti bende çok severim yumurtadan sıkılınca harika kurtarıcı

Ooofff ya biz niye 1 ayda 4-5 kilo veremiyoruz yaaa millet 4-5 kilo gayet rahat veriyo Ben de artk öyle vermek istiyorum
Bencede canım ya millet 4-5 Kilo veriyor biz gr gr ancak veriyoruz artık 2 gitmeye başladı meto yavaşladı iyice bence onu hizlandirmali

Nesfiti bende çok severim yumurtadan sıkılınca harika kurtarıcı
Bende çok seviyorum canm yaa aynen bir kaç gündür yumurtadan acayip bunaldım zaten yarn kesin almam lazım ooofff yaaa zaten 1ayda 4-5 kilo verebilsek sen 1ayda bende 2ayda hedefe varmış olucaz ama çok yavaş gidiyo gıcık oluyorum

Sabah uyaninca
2 salatalik
Kahvalti
1 dilim ekmek
Kk beyaz peynir 1 dilim kasar peynir
1 yumurtali menemen
Biraz kiymali yumurta
1 cay kasigi tahin pekmek karisimi
Bol yesillik

Aksam
6 7 yk susuz sulu kofte (yemek suyunu patatesini almadim sadece koftelerinden)
Salata
Yemekden sonra 1 kucuk bardak sekersiz cay
Su 2.5 lt tamamlarim
Bugun cok tehlikeliydi sabah kizartmalar aksam pilavlar duzensiz oldu ama en iyisi bu oldu kizlar evde degildim.

Sabah uyaninca
2 salatalik
Kahvalti
1 dilim ekmek
Kk beyaz peynir 1 dilim kasar peynir
1 yumurtali menemen
Biraz kiymali yumurta
1 cay kasigi tahin pekmek karisimi
Bol yesillik

Aksam
6 7 yk susuz sulu kofte (yemek suyunu patatesini almadim sadece koftelerinden)
Salata
Yemekden sonra 1 kucuk bardak sekersiz cay
Su 2.5 lt tamamlarim

kaptinn canım emzirirken yeme atakları çok normal tehlikesiz atıştırmalıklar hazırlamalısın kendine.(tabi bebekle fırsat bulursan) hindistancevizli sütlü içecekler benim kurtarıcım olmuştu artık gaz sorununuz yoktur sende deneyebilirsin

Gayet güzel özellikle akşam köfte+salata harika olmuş canım afiyet olsun

Sorma canım ya çok can sıkıcı kaçamakta yapmıyoruz başkaları gibi ama gitmiyor işte bizde problem var bence

Afiyet olsun canım

Cok tesekkurederım arastırıcam kampanya olursa aldırayım esımehala aksam yemegı yok sımdı yapmam lazım ve suan besıkte aglıyan bırı var :)

Herkese iyi akşamlar cumadan beri gelip böyle güzel bir mesaj yazacağım ama yazamadımEvvettt artık mezun olmuş bulunuyorumuzun bir süre zorlu zamanlar sonra istediğim sonucu gördüm ama tabiki bununla bitmiyor bundan sonrası daha meşakatliAma o kadar güzel kişilerle tanıştım ki burda tekrar bi küçük olmamı sevdirdiniz çok desteğinizi gördüm sevginizi gördüm hepinize ne kadar teşekkür etsem azbu buradan gideceğim bırakacağım anlamına gelmiyor unutmam asla hatta beni unutmanıza izin verememhepiniz inşallah istediği sonuçlara en sağlıklı şekilde varıren güzel günler sizin olsun her şey üçün çok ama çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorumdediğim gibi bir veda mesajı değildir sadece teşekkür ve sevgi şeysi içeriyor

C
canımsın mezuniyetini tebrik ederim. Seni tanımak çok güzeldi. Her zaman bekleriz buralardayız

Bı elımde yemek ayaklada orumcegı hareket ettırıyorum daha erken ama kattım orumcege

Eklentiler

• image.webp
    253,3 KB · Görüntüleme: 38
Tebrikler canım Aaayyy çoook özendim valla ya bende biran önce 50li rakamlara gelir ve mezun olurum burayı bunları yazmak banada tüm arkadaşlarımda nasip olur inşlh çok çok çok çok çok istiyorum herzamn formunu koru fit kal canım herzaman da uğra bizide özendir bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…