Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sorma canım ya çok can sıkıcı kaçamakta yapmıyoruz başkaları gibi ama gitmiyor işte bizde problem var bence
Google de bakıyorum hızlı kilo verenler diye 1 ayda 10 kilo veren var hem de senin benim menülerle aynı gibi bir fark yok anlamadım nasl oluyor bu iş biz beynimizi yanlış şartlandırma yapıp engel mi oluyoruz acaba canım yaaa bu ay 4 kilo gidecek diye söyleyip dursak değişir mi ne dersin

Anladıysam Arap olayım. Ne örümceği kuzum
Ben de anlamıyorum ama alıştım ilk mesajlarında baya afallamıştım geçen de ...'nın şarj aleti bozulacak zaman mı vs.vs.diye bir şey yazmış çıkmış dı sonra biryerden dolap alcaktm artk alamam iyiki istedim ya diye yazıp çıkmış dı filan arada böyle birşeyler yazıp çıkıyor konunun başı yok sonu yok bizim konusmalar alakasıda yok ilginginç bir şeyler yazıp çıkıyor alıştım artık auroya

40 kere soyleyelim belki olur oyle derler ya kirk kere soylersen olur diye

afiyet olsun canim guzel menun biraz gec oldu ama bakmadim hic
Afiyet olsun canim gayet guzel
3. Günüm kacamaksiz canım inşallah devam eder
Tebrik eder devamini beklerim canim

Günaydın kızlar bol proteinli bir kahvaltıya buyurun
Eki Görüntüle 2244719
afiyet olsun canim coktan vitamin oldular ama olsun sabah alintiladim anca yazabildim
yok burda gitmez o 2 3 ay daha burda olur muhtemelen
Canim sende cok once de stajer vardi sanki oyle hatirliyorum sen mi yetistiriyorsun stajerleri
Bugun benim duzen buna benzedi birazcik canim
Afiyet olsun canım
Sagol canim

Tebrik ederim darisi basimiza ben de mezun oldum ama geri dondum canim sana tek tavsiyem kilo alirsan 3 kilo bisey olmaz 5 kilo ne ki veririm ben diye umursamazlık yapma koru hep kilonu

bencede beynimizi yanlış yönlendiriyoruz her gün 55 düşünsek belki 5 i tuttururuz canım 5 i görelim o bile yeter desek sence nasıl olur duymuştum beyninizi sartlandirin diye demekki beynimize farklı sinyaller gönderiyoruz orda hata var işte

Evt ben şartladım 58 58 58 58 58 58...
. 50lerin enerjisini kendimize çekelim tartı 58 yazacak buna eminim 58in enerjisini çağırıyorum bir mucize olurda erkenden gelirse 55 kadar devam ederim o derece kilodan nefret geldi

Bu nasil bir yazimdir kendimden utandim birinde 40 birinde kirk bide telefon ı lari otamatik hep i yaziyor
O neki benim neler yazıyor neler telefon kelimeyi değiştiriyor diye geçen bir kelimem edepsiz bir kelimeye dönüşmüş çaktırmadım çok terbiyesizdi utandım ondan öncesi de arkadaşa kendini çok zorlama yazdım zorlama yerine zırlama olmuş daha neler neler bir de inatla Leptin yazmıyor kaç seferdir Leptin hormonu yazıcam Bir bakıyorum pektin olmuş latin olmuş leton olmuş bir tek Leptin olmamış onun dışında herşey olmuş ama latin e baya güldüm aç durunca latin devreye giriyor hahaha

sus sus caktirma bende gordum ama caktirmadim

Evt ben şartladım 58 58 58 58 58 58...
. 50lerin enerjisini kendimize çekelim tartı 58 yazacak buna eminim 58in enerjisini çağırıyorum bir mucize olurda erkenden gelirse 55 kadar devam ederim o derece kilodan nefret geldi
Dene tabi canim ya tutarsa bende baslayayim 62 62 62 62....
Ay cok alakasiz ama bu 62 leri bir arada gorunce tavsan yapiliyor ya o aklima geldi

Son düzenleme:
Ne guzel olmus canim
amin hepimizin insallah işi gucu rast gitsin
Iyi geceler
Amin inşlh drdotty senin adına çok sevindim güzel dileklerin içinde teşekkür ederiz amin inşallah şuan da hayatımdaki tek problem kilo inslh ondan da tamamen kurtulurum tüm arkadaşlarda hem kilodan hemde varsa diğer tüm sıkıntılarından kurtulur inşallah iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…