- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.701
Anladıysam Arap olayım. Ne örümceği kuzumBı elımde yemek ayaklada orumcegı hareket ettırıyorum daha erken ama kattım orumcege
Google de bakıyorum hızlı kilo verenler diye 1 ayda 10 kilo veren var hem de senin benim menülerle aynı gibi bir fark yok anlamadım nasl oluyor bu işSorma canım ya çok can sıkıcıkaçamakta yapmıyoruz başkaları gibi ama gitmiyor işte bizde problem var bence
Ben de anlamıyorum ama alıştımAnladıysam Arap olayım. Ne örümceği kuzum
40 kere soyleyelim belki olurGoogle de bakıyorum hızlı kilo verenler diye 1 ayda 10 kilo veren var hem de senin benim menülerle aynı gibi bir fark yok anlamadım nasl oluyor bu işbiz beynimizi yanlış şartlandırma yapıp engel mi oluyoruz acaba canım yaaa bu ay 4 kilo gidecek diye söyleyip dursak değişir mi ne dersin
afiyet olsun canim guzel menun biraz gec oldu ama bakmadim hicMenümü paylaşıyorum acilin
Kahvaltı 8.15
Bir haşlanmış yumurta
Yarim dilim peynir
5 6 adet zeytin
Öğlen 12.30
Bir tabak nohut yemeği
1 ayran
Çok az tursu
Arada biraz kuru erik yedim 3tane de çubuk kraker
Akşam
Bakla yemeği yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği ve yeşillik
1 tane de kuru incir
Kızlar günü kapatıyorum
blonde ambition
Afiyet olsun canim gayet guzelSabah haşlanmış yumurta roka domates salatalık peynir bir bardak çay iki dilim ekmek.
Öğlen 3 köfte bir kase salata bir büyük bardak ayran.
Ara bir Türk kahvesi ceviz kuru incir.
Akşam kaşarlı mantar sote.
3 lt su.
Tebrik eder devamini beklerim canim3. Günüm kacamaksiz canım inşallah devam eder
afiyet olsun canim coktan vitamin oldular ama olsunGünaydın kızlar bol proteinli bir kahvaltıya buyurun
Eki Görüntüle 2244719
Canim sende cok once de stajer vardi sanki oyle hatirliyorum sen mi yetistiriyorsun stajerleriyok burda gitmez o 2 3 ay daha burda olur muhtemelen
Bugun benim duzen buna benzedi birazcik canimBisikletimi bitirdim üzerinede basen çalıştım canm bir de 16/8 intermittent fasting yapmaya bugün tekrar başlıyorum insülin direnci içinde yağ yakımı içinde çok iyi hatta aranıza ilk geldiğinde de onu yapıyordum gene diyetimi yaparken ona dikkat edicem akşam en geç 19:00 yada 20:00 de kesip sabah da 12:00 den sonra kahvaltı yapicam direk insülin düşüp pektin çok uzun süre aktif kalarak yağ yakıyor bu aralık saatini kendinize göre ayarlaya bilirsiniz yapmak isteyen olursa akşam en son 18:00 de yiyip sabah kahvaltıyı 10 da yaparsa gene 16saat açlık olmuş oluyor yani kendinize göre ayarlaya bilirsiniz ben öğlene kadar açlık hissetmediğim için kahvaltiyi öğlen saatine çekiyorum siz kahvaltıyı erken yapıp akşamı daha erken saate de alabilirsiniz özellik insülin direncini yenmek isteyenler için gerekli
Sagol canimAfiyet olsun canım
Tebrik ederimHerkese iyi akşamlarcumadan beri gelip böyle güzel bir mesaj yazacağım ama yazamadım Evvettt artık mezun olmuş bulunuyorum uzun bir süre zorlu zamanlar sonra istediğim sonucu gördüm ama tabiki bununla bitmiyor bundan sonrası daha meşakatli Ama o kadar güzel kişilerle tanıştım ki burda tekrar bi küçük olmamı sevdirdiniz çok desteğinizi gördüm sevginizi gördüm hepinize ne kadar teşekkür etsem az bu buradan gideceğim bırakacağım anlamına gelmiyor unutmam asla hatta beni unutmanıza izin veremem hepiniz inşallah istediği sonuçlara en sağlıklı şekilde varır en güzel günler sizin olsun her şey üçün çok ama çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorum dediğim gibi bir veda mesajı değildir sadece teşekkür ve sevgi şeysi içeriyor
Bu nasil bir yazimdir kendimden utandim40 kere soyleyelim belki oluroyle derler ya kirk kere soylersen olur diye
Benimkinde de birşey var canim normal degil bugun bi mesaji 3 defa gonderdi cok gec açılıyorBıldırımler acılıyor ama basınca baya beklıyom acılması ıcın
Google de bakıyorum hızlı kilo verenler diye 1 ayda 10 kilo veren var hem de senin benim menülerle aynı gibi bir fark yok anlamadım nasl oluyor bu işbiz beynimizi yanlış şartlandırma yapıp engel mi oluyoruz acaba canım yaaa bu ay 4 kilo gidecek diye söyleyip dursak değişir mi ne dersin
Sagol canimGayet güzel özellikle akşam köfte+salata harika olmuş canım afiyet olsun
Bendede aynı canım hatta internette mi sorun var acaba dedim ama değilmiş bakım çalışması varmış yarına düzelir ınşSite acilmiyor cok gec ve zor acildi planli bakim çalışması var yazisi cikiyor sizde de oyle mi
Evt ben şartladımbencede beynimizi yanlış yönlendiriyoruz her gün 55 düşünsek belki 5 i tuttururuz canım 5 i görelim o bile yeter desek sence nasıl olur duymuştum beyninizi sartlandirin diye demekki beynimize farklı sinyaller gönderiyoruz orda hata var işte
O neki benim neler yazıyor neler telefon kelimeyi değiştiriyor diye geçen bir kelimem edepsiz bir kelimeye dönüşmüş çaktırmadımBu nasil bir yazimdir kendimden utandimbirinde 40 birinde kirk bide telefon ı lari otamatik hep i yaziyor
O neki benim neler yazıyor neler telefon kelimeyi değiştiriyor diye geçen bir kelimem edepsiz bir kelimeye dönüşmüş çaktırmadımçok terbiyesizdi utandım ondan öncesi de arkadaşa kendini çok zorlama yazdım zorlama yerine zırlama olmuş daha neler neler bir de inatla Leptin yazmıyor kaç seferdir Leptin hormonu yazıcam Bir bakıyorum pektin olmuş latin olmuş leton olmuş bir tek Leptin olmamış onun dışında herşey olmuş ama latin e baya güldüm aç durunca latin devreye giriyor hahaha
Dene tabi canim ya tutarsaEvt ben şartladım58 58 58 58 58 58...
.50lerin enerjisini kendimize çekelim tartı 58 yazacak buna eminim 58in enerjisini çağırıyorum bir mucize olurda erkenden gelirse 55 kadar devam ederim o derece kilodan nefret geldi
Ne guzel olmus canimBugün güzel şeyler oldu hayatımda
Herkesin hayatı güzelliklerle, mutluluklarla dolu olsun, işiniz gücünüz rastgelsin
Hepinizi kocaman öpüyorum
İyi geceler
Amin inşlhNe guzel olmus canim
amin hepimizin insallah işi gucu rast gitsin
Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?