- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.721
Anladım canım ben yapmıştım ama etkiyi anımsamıyorum zor gelmiştiYok canım ben diyetisyene gitmiyorum ama geçen sene gittim ve listesi duruyo arada uyguluyorum aslında ikinci günde değil bir gün sonra etkisini gösterdi
Makas hareketi bende yoga ya başlıyorum kendime notlar çıkardım bakalım tek başıma ne kadar olacakikiside diil canm video eşliğinde yapmadım ama kafama gorede değil önceden bildiğim ve yaptgm plates hareketlerini yaptm bunlarn tek tek adlarını hatirlamiyorum ama hani yan yatıp bacakları açıp kapıyorsun ya bak resmini koyuyorum hatta buraya bu hareketi yaptmmagickk sende başladı mı bu harekete canm birde plates çemberiyle ve plates lastigiyle yapılan basen ve bacak ve iç bacak hareketlerini yaptm sonra plates çemberi ve lastigiyle yapılan kol ve göğüs hareketlerini yaptm canm kısaca sı direk plates yaptım önceden hoca eşlgnde yapiyorum canm Geçen yıl da videodan yapyrdm bu platesleri artk ezbere biliyorum zaten direk yapıyorum canm bak aç kapa dediğim de şuEki Görüntüle 2244926
Sabahları uyanınca 100 tane ip atla 50 tane jumping jack yap 1 2 dk boyunca da olduğun yerde koş hızlıca 5 dk biter bu hareketler zamanın olursa da 10 dk da mekik makas hareketleri de yap üstüne 50 ye yakın squat ekle bak 15 dk spor yaptınYok canım ya ben hiçbirşey yapamadım zaten annem olunca her gün spor yapamıyorum malesef evde biri varsa olmuyor izne mi ayrılsam napsam bilemedimSchonerDuft sposuzda kilo gitmiyor ben az yapıyorum şu an canım
Süpersin sahalara döndüm diyorsun75 dakika kondisyon bisikleti
Yere yatp bacaklari aç kapa 2yön toplam 80 tane
Plates çemberi ile iç bacak şık bırak 120 tane
Plates çemberi ile kol 120 tane
Plates lastiğiyle iç kol 80 tane
Göğüs hareketi 120 tane
Plates lastiği ile arka bacak 80 tane
Son olarak köprü ve plank yaptm
Eşin ne zaman gidiyor.Bugun dune gore daha az yedim sanki gozum donuyo aksam olunca ne yesem giye geziyorm gundz bu kadar degilim
Dimi bencede donmem lazim cok zorlaniyorm esimde evde olunca ne yesek diye dusunuyoz
Pazartesi tartıl haftya cuma listeye dön bence
Bizde seni seviyoruz ablacım..Herkese iyi akşamlarcumadan beri gelip böyle güzel bir mesaj yazacağım ama yazamadım Evvettt artık mezun olmuş bulunuyorum uzun bir süre zorlu zamanlar sonra istediğim sonucu gördüm ama tabiki bununla bitmiyor bundan sonrası daha meşakatli Ama o kadar güzel kişilerle tanıştım ki burda tekrar bi küçük olmamı sevdirdiniz çok desteğinizi gördüm sevginizi gördüm hepinize ne kadar teşekkür etsem az bu buradan gideceğim bırakacağım anlamına gelmiyor unutmam asla hatta beni unutmanıza izin veremem hepiniz inşallah istediği sonuçlara en sağlıklı şekilde varır en güzel günler sizin olsun her şey üçün çok ama çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorum dediğim gibi bir veda mesajı değildir sadece teşekkür ve sevgi şeysi içeriyor
Akşam bende sorun yaşadım girdim bildirime bakayım dedim ekran bembeyaz oldu. Sorunla karşılaştık dedi durduSite acilmiyor cok gec ve zor acildi planli bakim çalışması var yazisi cikiyor sizde de oyle mi