Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canım ben diyetisyene gitmiyorum ama geçen sene gittim ve listesi duruyo arada uyguluyorum aslında ikinci günde değil bir gün sonra etkisini gösterdi
Anladım canım ben yapmıştım ama etkiyi anımsamıyorum zor gelmişti
Makas hareketi bende yoga ya başlıyorum kendime notlar çıkardım bakalım tek başıma ne kadar olacak
Yok canım ya ben hiçbirşey yapamadım zaten annem olunca her gün spor yapamıyorum malesef evde biri varsa olmuyor izne mi ayrılsam napsam bilemedim SchonerDuft sposuzda kilo gitmiyor ben az yapıyorum şu an canım
Sabahları uyanınca 100 tane ip atla 50 tane jumping jack yap 1 2 dk boyunca da olduğun yerde koş hızlıca 5 dk biter bu hareketler zamanın olursa da 10 dk da mekik makas hareketleri de yap üstüne 50 ye yakın squat ekle bak 15 dk spor yaptın
Süpersin sahalara döndüm diyorsun
Bugun dune gore daha az yedim sanki gozum donuyo aksam olunca ne yesem giye geziyorm gundz bu kadar degilim

Dimi bencede donmem lazim cok zorlaniyorm esimde evde olunca ne yesek diye dusunuyoz
Eşin ne zaman gidiyor.
Pazartesi tartıl haftya cuma listeye dön bence
Bizde seni seviyoruz ablacım..
Site acilmiyor cok gec ve zor acildi planli bakim çalışması var yazisi cikiyor sizde de oyle mi
Akşam bende sorun yaşadım girdim bildirime bakayım dedim ekran bembeyaz oldu. Sorunla karşılaştık dedi durdu

Tebrik ederim canım darısı başımıza

Kuru kayısıyı pazar gününden beri yiyorum sabah ve akşam olmak üzere sabahları wc ye çıkıyorum ama o şişlik halen var bugün ellerimde şişti şişlik bitse cuma ya kesin 69u görürüm limonlu su mu içsem acaba

Ha onu mu diyorsun kahkaha attım gorunce

Kuzucum ben çubuk tarçın bir kaç tane karabiber zencefil yeşil elma yarım yada çeyrek limon yarım yada çeyrek birde yeşil çay bir surahiye koyup sıcak suyu üzerine dokuyorum birde soğuduktan sonra karışımın üzerine bir maden suyu dolaba koy gün içinde ic. Dün yaptım demiştim ya parmaklarım bile şişti diye odemim gitti dün bol wcye çıktım.

bende bi kaç gündür kahvaltımı yoğurt+yulaf ezmesş+ananas+ceviz ile yapıyorum çok seviyorum, hem acıkmıyorum hemde gün içinde de dikkat edersem bayağı fark ediyor ertesi güne
tubiş ben de suan ne yiyorum biliyomusun bir dilim peynir yarım avakado ve ceviz karışımı

yellow diyetisyene giderken aksamları iki galeta salata ve içine haşlanmış 2 yumurtalı listem vardı iki defa yaptırdı onla çok güzel kılo vermiştim sabah tam buğdaylı tost ye akşam da bunu ama diyetisyene giderken 1 hafta aynı menü yememden midir nedir hep verirdim perşembeye kadar sbt giderdi sonra düşüş görürdüm ctesi de kontrolüm olurdu

tubiş ben de suan ne yiyorum biliyomusun bir dilim peynir yarım avakado ve ceviz karışımı
ooo süpersin canım
bak inan bu sefer olacak
benimde şişliğimin büyük bi kısmını attım bi 300 gramcık kalmış o ve fazlasıda bu 2 günde gider umarım
ben şunu farkettim sabahları sandwich bana göre değil, sabahları hafif atıştırmam gerekiyor o zaman güzel kilo veriyorum

gecen sene bu grupta bi arkadaş verdi haftada 4 kılo hep buharda pişmiş sebze tarzı yedi düşük kalorili bi hafta yapılıp ardından da kaçamaksız sağlıklı beslenerek normal kalori yani bence kalıcı verilir bi de şartlandırmamak lazım inanmak lazım

evet sabahı hafif atlatınca öyle devam ediyor ben de iki gündür tuvalete çıkamadım onun rahatsızlığı var cumayı merak ediyorum ama

bu karışımı içemiyorum ben ya midem kaldırmıyor . sodasız yaparım ancak öyle içebilirim .benimde bir rahatlamam lazım wcde . atak dönemimde olduğu için de olmuş olbilir ağrılarım geçmedi daha
bende tost yediğimde ertesi gün rahat vermiş oluyorum 300 gr iki günde gider bence sen verirsin.
kim vermişti kız 4 kilo

Tamam canım haklısın bu şekilde 15 dk da olsa hareket

Geçen gün yanlışlıkla yazdığını gördüm ayyy gülmekten çatladım kaç kere banada oldu görsen neler yazmışım son anda farkettim allahtan gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…