- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.741
AYNEN BENDE SABAHA PROGRAM HAZIRLIYORUM . SİZİNLE PAYLAŞIRIMTamam canım haklısın bu şekilde 15 dk da olsa hareket
yaa keşke bende tostla versem çok severim ama denemedim hiç denemem lazımbu karışımı içemiyorum ben ya midem kaldırmıyor . sodasız yaparım ancak öyle içebilirim .benimde bir rahatlamam lazım wcde . atak dönemimde olduğu için de olmuş olbilir ağrılarım geçmedi daha
bende tost yediğimde ertesi gün rahat vermiş oluyorum 300 gr iki günde gider bence sen verirsin.
kim vermişti kız 4 kilo
İşte korumak sıkıntı ama olur inşallahTebrik ederimdarisi basimiza ben de mezun oldum ama geri dondum canim sana tek tavsiyem kilo alirsan 3 kilo bisey olmaz 5 kilo ne ki veririm ben diye umursamazlık yapma koru hep kilonu
Kuru kayısıyı pazar gününden beri yiyorum sabah ve akşam olmak üzere sabahları wc ye çıkıyorum ama o şişlik halen var bugün ellerimde şişti şişlik bitse cuma ya kesin 69u görürüm limonlu su mu içsem acaba
Günaydın canımGünaydın kızlar
Paylaş canım örnek olurAYNEN BENDE SABAHA PROGRAM HAZIRLIYORUM . SİZİNLE PAYLAŞIRIM
ingiliz karbonatı olarak G gokyuzundekiturna kullanmıştı belki görürse bilgi verir oda iyi etki görmüştü canım kullandg hafta gene cok güzel kilo vermiştikarbonatlı su deneyen oldu mu aranızda?
Allahım herkes görmüş rezil olmuşumHa onu mu diyorsun kahkaha attım gorunce
ben de öğün atladım mı başım ağrıyor .yaa keşke bende tostla versem çok severim ama denemedim hiç denemem lazım
sabah yemesem bile öğlene kadar acıkmıyorum ama öğlen öğünüm çok önemli geçiştirdiğim zaman akşamı zor ediyorum gözüm kararıyor hemen
ben kullanmıştım yemeklerden 2 sonra içiyordum etkisini anımsamıyorum amakarbonatlı su deneyen oldu mu aranızda?
tuz yiyen biri değilim yemeklere de koymam salçanın tuzu ne ise o . uyu arttırayım bugün gazda dolayım akşam kimyonlu su içeyimGünaydın canım
iç canım oda çok işe yarar mümkün olduğuncada tuz tüketme şişliğe en çok tuzlu gıdalar sebep oluyor tuzu azltp suyu çağaltrsan gider
birzdan paylaşırım canımPaylaş canım örnek olur
Geçen gün yanlışlıkla yazdığını gördümayyy gülmekten çatladım kaç kere banada oldu görsen neler yazmışım son anda farkettim allahtan gördüm
bi ara vardı İngiliz karbonatı kadının biri şeker hastalığını yenmiş ama nerdedir kimbilir ben normal karbonatı da okudum nette de hangisi daha etkili acaba normal karbonat da suyu alkalı yapıyormusingiliz karbonatı olarak G gokyuzundekiturna kullanmıştı belki görürse bilgi verir oda iyi etki görmüştü canım kullandg hafta gene cok güzel kilo vermiştinette de bakmışdım ben bağırsak temizliği için filan ingiliz karbonatı içiyorlar dı çok wc ye çıkartp hatta ishal yapıyormuş ama bu bahsettiklerim tamamı ingiliz karbonatı yani normal karbonat diil ikisi farklı canım onu belirteyim birde kullanırsan 7gün kullandıktan sonra en az 1hafta ara vermen lazım fazla kullanımı tehlikeli yüksek tansiyon,baş ağrısı vs. Şeylere neden olabiliyormuş miktarını iyi ayarla ve yemeklerden hemen sonra içilicekmiş
ikiside alkali yapıyor zaten ama Ben normal karbonatı denedim içememiştim 1gün kendimi zorladm ama o gün de ne wc de nede başka bir farklılık yaratmadığı için diğer günler hiç devam etmedim içmesi çok zor geldi canm ama ingiliz karbonatı nı wc ye çok çıkarıyor çok kilo verdiriyor diye çok duydumbi ara vardı İngiliz karbonatı kadının biri şeker hastalığını yenmiş ama nerdedir kimbilir ben normal karbonatı da okudum nette de hangisi daha etkili acaba normal karbonat da suyu alkalı yapıyormus
elma cayı yap iki gün iç o hemen attırır heleki ilk defa içiyosan çok etkiliyr ben faydasını gördümKızlar benim de iki üç gündür menü seçimlerim iyi diil di dün de malesef düzeltemedim akşam patates yediğim için şişlik devam ediyor +lardayım hala ama artk son 2 gün kesinlikle dikkat etmem lazım +ları hemn atmam lazım bidaha da zaten akşam yemeklerin de karbonhidrat almıycam ve bugün itibari ile dans a başlamam lazım en hızlı o verdiriyor bugün 1saat oryantel vs. Dans planım var inslh 1saati tamamlarımve tabiki bol bol su
evde açılmamış paket varmış akşam hemen yapayımikiside alkali yapıyor zaten ama Ben normal karbonatı denedim içememiştim 1gün kendimi zorladm ama o gün de ne wc de nede başka bir farklılık yaratmadığı için diğer günler hiç devam etmedim içmesi çok zor geldi canm ama ingiliz karbonatı nı wc ye çok çıkarıyor çok kilo verdiriyor diye çok duydum
Sende mi birütüs tel o ları i ye çevirmiş Allahımmm bir korku filmi var dı ya telefon çalıyor
Geçen gün ne yaptığını biliyorum diyor
Kendimi orda hissettim sayeniz de
Canım bu zararlı da olabilir bence sonuçta çok fazla wc ye gitmek ishal kötü bişey vücut su kaybı yaşayabilir bilmiyorum ki deneyen çok ama ben cesaret edemedim doğrusuingiliz karbonatı olarak G gokyuzundekiturna kullanmıştı belki görürse bilgi verir oda iyi etki görmüştü canım kullandg hafta gene cok güzel kilo vermiştinette de bakmışdım ben bağırsak temizliği için filan ingiliz karbonatı içiyorlar dı çok wc ye çıkartp hatta ishal yapıyormuş ama bu bahsettiklerim tamamı ingiliz karbonatı yani normal karbonat diil ikisi farklı canım onu belirteyim birde kullanırsan 7gün kullandıktan sonra en az 1hafta ara vermen lazım fazla kullanımı tehlikeli yüksek tansiyon,baş ağrısı vs. Şeylere neden olabiliyormuş miktarını iyi ayarla ve yemeklerden hemen sonra içilicekmiş
Tabi canm onu önceki mesajda yazdm yazar yüksek tansiyondan tut da bir çok şeye sebep olabiliyor tehlikesi var çok dikkatli ölçülü kullanmak lazım 7günden fazla da kesinlikle içilmemesi lazımmış aynen suyuda çok tüketmek lazım fazla şu kaybı çok tehlikeli gülük ölçüsü nedir tam hatırlamıyorum onu bir araştırıp mutlaka o ölçüyü geçmemek lazımCanım bu zararlı da olabilir bence sonuçta çok fazla wc ye gitmek ishal kötü bişey vücut su kaybı yaşayabilir bilmiyorum ki deneyen çok ama ben cesaret edemedim doğrusu
ayy ben ne kaçırdım merak ettim şimdi amaAllahım herkes görmüş rezil olmuşumkelime zaten beter kelimenin o cümleyle birleşimi ise tam olay olmuş okadar mı denk gelir karşıdaki erkek olsa diyecek iyiki kadınlar kulübü fena rezil olmuşum desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?