Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa keşke bende tostla versem çok severim ama denemedim hiç denemem lazım
sabah yemesem bile öğlene kadar acıkmıyorum ama öğlen öğünüm çok önemli geçiştirdiğim zaman akşamı zor ediyorum gözüm kararıyor hemen

Günaydın kızlar
Günaydın canım
iç canım oda çok işe yarar mümkün olduğuncada tuz tüketme şişliğe en çok tuzlu gıdalar sebep oluyor tuzu azltp suyu çağaltrsan gider

karbonatlı su deneyen oldu mu aranızda?
ingiliz karbonatı olarak G gokyuzundekiturna kullanmıştı belki görürse bilgi verir oda iyi etki görmüştü canım kullandg hafta gene cok güzel kilo vermişti nette de bakmışdım ben bağırsak temizliği için filan ingiliz karbonatı içiyorlar dı çok wc ye çıkartp hatta ishal yapıyormuş ama bu bahsettiklerim tamamı ingiliz karbonatı yani normal karbonat diil ikisi farklı canım onu belirteyim birde kullanırsan 7gün kullandıktan sonra en az 1hafta ara vermen lazım fazla kullanımı tehlikeli yüksek tansiyon,baş ağrısı vs. Şeylere neden olabiliyormuş miktarını iyi ayarla ve yemeklerden hemen sonra içilicekmiş

Ha onu mu diyorsun kahkaha attım gorunce
Allahım herkes görmüş rezil olmuşum kelime zaten beter kelimenin o cümleyle birleşimi ise tam olay olmuş okadar mı denk gelir karşıdaki erkek olsa diyecek iyiki kadınlar kulübü fena rezil olmuşum desene

ben de öğün atladım mı başım ağrıyor .
korumada dene tostu bnde hiç bulaşma
karbonatlı su deneyen oldu mu aranızda?
ben kullanmıştım yemeklerden 2 sonra içiyordum etkisini anımsamıyorum ama
Günaydın canım
iç canım oda çok işe yarar mümkün olduğuncada tuz tüketme şişliğe en çok tuzlu gıdalar sebep oluyor tuzu azltp suyu çağaltrsan gider
tuz yiyen biri değilim yemeklere de koymam salçanın tuzu ne ise o . uyu arttırayım bugün gazda dolayım akşam kimyonlu su içeyim
Paylaş canım örnek olur
birzdan paylaşırım canım

Geçen gün yanlışlıkla yazdığını gördüm ayyy gülmekten çatladım kaç kere banada oldu görsen neler yazmışım son anda farkettim allahtan gördüm
Sende mi birütüs tel o ları i ye çevirmiş Allahımmm bir korku filmi var dı ya telefon çalıyor
Geçen gün ne yaptığını biliyorum diyor
Kendimi orda hissettim sayeniz de

Kızlar benim de iki üç gündür menü seçimlerim iyi diil di dün de malesef düzeltemedim akşam patates yediğim için şişlik devam ediyor +lardayım hala ama artk son 2 gün kesinlikle dikkat etmem lazım +ları hemn atmam lazım bidaha da zaten akşam yemeklerin de karbonhidrat almıycam ve bugün itibari ile dans a başlamam lazım en hızlı o verdiriyor bugün 1saat oryantel vs. Dans planım var inslh 1saati tamamlarım ve tabiki bol bol su

bi ara vardı İngiliz karbonatı kadının biri şeker hastalığını yenmiş ama nerdedir kimbilir ben normal karbonatı da okudum nette de hangisi daha etkili acaba normal karbonat da suyu alkalı yapıyormus

bi ara vardı İngiliz karbonatı kadının biri şeker hastalığını yenmiş ama nerdedir kimbilir ben normal karbonatı da okudum nette de hangisi daha etkili acaba normal karbonat da suyu alkalı yapıyormus
ikiside alkali yapıyor zaten ama Ben normal karbonatı denedim içememiştim 1gün kendimi zorladm ama o gün de ne wc de nede başka bir farklılık yaratmadığı için diğer günler hiç devam etmedim içmesi çok zor geldi canm ama ingiliz karbonatı nı wc ye çok çıkarıyor çok kilo verdiriyor diye çok duydum

elma cayı yap iki gün iç o hemen attırır heleki ilk defa içiyosan çok etkiliyr ben faydasını gördüm

evde açılmamış paket varmış akşam hemen yapayım

Canım bu zararlı da olabilir bence sonuçta çok fazla wc ye gitmek ishal kötü bişey vücut su kaybı yaşayabilir bilmiyorum ki deneyen çok ama ben cesaret edemedim doğrusu

Canım bu zararlı da olabilir bence sonuçta çok fazla wc ye gitmek ishal kötü bişey vücut su kaybı yaşayabilir bilmiyorum ki deneyen çok ama ben cesaret edemedim doğrusu
Tabi canm onu önceki mesajda yazdm yazar yüksek tansiyondan tut da bir çok şeye sebep olabiliyor tehlikesi var çok dikkatli ölçülü kullanmak lazım 7günden fazla da kesinlikle içilmemesi lazımmış aynen suyuda çok tüketmek lazım fazla şu kaybı çok tehlikeli gülük ölçüsü nedir tam hatırlamıyorum onu bir araştırıp mutlaka o ölçüyü geçmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…