Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bencede mantıklı
ne kadar artıdasın bakıyımm
benim az kaldı artım onuda bugün hallederim sanırım

Sende mi birütüs tel o ları i ye çevirmiş Allahımmm bir korku filmi var dı ya telefon çalıyor
Geçen gün ne yaptığını biliyorum diyor
Kendimi orda hissettim sayeniz de
O YAZIYI GÖRMÜŞTÜM BENDE
benimde birşeyler yapmam lazım diyp duruyorum oryantal iyi fikir ama

kızlar yoga programı hazırladım kendime katılmak ister misiniz

Haklısın canım hiç bu şeylere girmek istemiyorum açıkçası sağlıklı bir şekilde veriyoruz biz en azından sonra bunların sıkıntısını çekmeyiz

Haklısın canım hiç bu şeylere girmek istemiyorum açıkçası sağlıklı bir şekilde veriyoruz biz en azından sonra bunların sıkıntısını çekmeyiz
Aynen canım bende riskli hiç bir şey istemiyorum zaten su atmak vs. tarzı şeyelrin aslinda bir anlmı olmıycak sonuçta bize gerekli olan şey yağ yakmak canım ondan aslında en iyisi hareketi arttırmak ben yürüyüş yattğm hafta çok iyi vermiştim aslında hergün yürüyüş yada dans gibi bir şey yaparsam çok iyi gidecek hem direk yağdan hem sıkılaşarak hemde sağlıklı gidecek bize bol bol hareket lazım

cnm benimde iki gündüğr yşne oldu kabızlık şeklinde karnım sertleşti ama ödemim yok pazartesi nohut salı barbunya piyaz bgn de kuru fasulye çıktı ondan mı oldu bilmem

cnm benimde iki gündüğr yşne oldu kabızlık şeklinde karnım sertleşti ama ödemim yok pazartesi nohut salı barbunya piyaz bgn de kuru fasulye çıktı ondan mı oldu bilmem
Canm bunlardan birini yiyince bile oluyor üçü üst üste tabiki yapar canım onlardan olmuş bol yoğurt ye

Kızlar iyi akşamlar bugün biraz değişik oldu yorum bekliyorumm
Kahvaltı
1 dilim peynir yarim avakado 4 ceviz karısını
Ara da osmanlı kahvesi şekersiz

Öğlen
1 tabak fasulye yemeği 1 ayran 3 kasık pirinç pilavı
2 kare bitter eşliğinde şekersiz türk kahvesi

Akşam
Bi parca yufka
Kıymalı melemen yoğurt salata
1 elme ve 1 incir

Ondandır canım Kaç gün üst üste yemişsin
3 kaşık pilavı yememen gerekiyordu. avakado kalorili ve yağlı bir meyve ben onu sarımsak ve yoğurt ile yapıyorum efsane oluyor su ve spor ?

Kahvalti
1 dilim ekmek
Kk peynir
6 zeytin
2 haslanmiş yumurta
Bol yesillik (maydanoz,tere,yesil sogan,dere otu) Ogleden sonra
3 4 yk sulu kofte koftesi
Yarim elma
1 bardak süt (acikmadim kahvalti gec yaptigim icin gecistirdim )
Aksam
7 yk kiymali kabak yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Su 1.5 litre yatana kadar 2 2.5 olur

ahahaha çok güldüm

Sabah ilk limonlu su . Bir milföy börek küçük bir küçük parça simit peynir kaşar peyniri maydanoz zeytin iki bardak çay. Öğlene geliyordu yedik.

Öğleden sonra iki parça kabak tatlısı.
Ara şekersiz kahve.
Misafirlikteydim.

Akşam bir kase yoğurt yicem. Şu 2,5 lt. Akşama 3 olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…