- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.761
bencede mantıklıben de öğün atladım mı başım ağrıyor .
korumada dene tostu bnde hiç bulaşma
ben kullanmıştım yemeklerden 2 sonra içiyordum etkisini anımsamıyorum ama
tuz yiyen biri değilim yemeklere de koymam salçanın tuzu ne ise o . uyu arttırayım bugün gazda dolayım akşam kimyonlu su içeyim
birzdan paylaşırım canım
ne kadar artıdasın bakıyımmKızlar benim de iki üç gündür menü seçimlerim iyi diil di dün de malesef düzeltemedim akşam patates yediğim için şişlik devam ediyor +lardayım hala ama artk son 2 gün kesinlikle dikkat etmem lazım +ları hemn atmam lazım bidaha da zaten akşam yemeklerin de karbonhidrat almıycam ve bugün itibari ile dans a başlamam lazım en hızlı o verdiriyor bugün 1saat oryantel vs. Dans planım var inslh 1saati tamamlarımve tabiki bol bol su
O YAZIYI GÖRMÜŞTÜM BENDESende mi birütüs tel o ları i ye çevirmiş Allahımmm bir korku filmi var dı ya telefon çalıyor
Geçen gün ne yaptığını biliyorum diyor
Kendimi orda hissettim sayeniz de
benimde birşeyler yapmam lazım diyp duruyorumKızlar benim de iki üç gündür menü seçimlerim iyi diil di dün de malesef düzeltemedim akşam patates yediğim için şişlik devam ediyor +lardayım hala ama artk son 2 gün kesinlikle dikkat etmem lazım +ları hemn atmam lazım bidaha da zaten akşam yemeklerin de karbonhidrat almıycam ve bugün itibari ile dans a başlamam lazım en hızlı o verdiriyor bugün 1saat oryantel vs. Dans planım var inslh 1saati tamamlarımve tabiki bol bol su
Haklısın canım hiç bu şeylere girmek istemiyorum açıkçası sağlıklı bir şekilde veriyoruz biz en azından sonra bunların sıkıntısını çekmeyizTabi canm onu önceki mesajda yazdm yazar yüksek tansiyondan tut da bir çok şeye sebep olabiliyor tehlikesi var çok dikkatli ölçülü kullanmak lazım 7günden fazla da kesinlikle içilmemesi lazımmış aynen suyuda çok tüketmek lazım fazla şu kaybı çok tehlikeli gülük ölçüsü nedir tam hatırlamıyorum onu bir araştırıp mutlaka o ölçüyü geçmemek lazım
Aynen canım bende riskli hiç bir şey istemiyorum zaten su atmak vs. tarzı şeyelrin aslinda bir anlmı olmıycak sonuçta bize gerekli olan şey yağ yakmak canım ondan aslında en iyisi hareketi arttırmak ben yürüyüş yattğm hafta çok iyi vermiştim aslında hergün yürüyüş yada dans gibi bir şey yaparsam çok iyi gidecek hem direk yağdan hem sıkılaşarak hemde sağlıklı gidecek bize bol bol hareket lazımHaklısın canım hiç bu şeylere girmek istemiyorum açıkçası sağlıklı bir şekilde veriyoruz biz en azından sonra bunların sıkıntısını çekmeyiz
MerhabaaaKızlar merhaba
hoş geldin nerelerdeydinKızlar merhaba
NAPARSINhoş geldin nerelerdeydin
öylee sayfalara bakarım cnm senNAPARSIN
ÇALIŞIYORUM KARNIM GURULDUYOR GAZ DOLMUŞ HER TARAFIMöylee sayfalara bakarım cnm sen
cnm benimde iki gündüğr yşne oldu kabızlık şeklinde karnım sertleşti ama ödemim yok pazartesi nohut salı barbunya piyaz bgn de kuru fasulye çıktı ondan mı oldu bilmemÇALIŞIYORUM KARNIM GURULDUYOR GAZ DOLMUŞ HER TARAFIMBÜRODA KALABALIK LİNK BIRAKTIM BİR ÖNCEKİ SAYFAYA YOGAYA BAŞLIYORUM BUGÜN AKŞAM YA DA YARIN SABAH TOPİK AÇTIM KENDİME NOTLAR PAYLAŞACAM DEVAM SAĞLAYABİLEYİM DİYE
Canm bunlardan birini yiyince bile oluyor üçü üst üste tabiki yapar canım onlardan olmuş bol yoğurt yecnm benimde iki gündüğr yşne oldu kabızlık şeklinde karnım sertleşti ama ödemim yok pazartesi nohut salı barbunya piyaz bgn de kuru fasulye çıktı ondan mı oldu bilmem
Meyve yedim vcye çıkarsın diye bakalim bekliyorumCanm bunlardan birini yiyince bile oluyor üçü üst üste tabiki yapar canım onlardan olmuş bol yoğurt ye
Ondandır canım Kaç gün üst üste yemişsincnm benimde iki gündüğr yşne oldu kabızlık şeklinde karnım sertleşti ama ödemim yok pazartesi nohut salı barbunya piyaz bgn de kuru fasulye çıktı ondan mı oldu bilmem
3 kaşık pilavı yememen gerekiyordu. avakado kalorili ve yağlı bir meyve ben onu sarımsak ve yoğurt ile yapıyorum efsane oluyor su ve spor ?Kızlar iyi akşamlar bugün biraz değişik oldu yorum bekliyorumm
Kahvaltı
1 dilim peynir yarim avakado 4 ceviz karısını
Ara da osmanlı kahvesi şekersiz
Öğlen
1 tabak fasulye yemeği 1 ayran 3 kasık pirinç pilavı
2 kare bitter eşliğinde şekersiz türk kahvesi
Akşam
Bi parca yufka
Kıymalı melemen yoğurt salata
1 elme ve 1 incir
ahahaha çok güldümAllahım herkes görmüş rezil olmuşumkelime zaten beter kelimenin o cümleyle birleşimi ise tam olay olmuş okadar mı denk gelir karşıdaki erkek olsa diyecek iyiki kadınlar kulübü fena rezil olmuşum desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?