Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım güzelmiş menu

Güzel menu canım keşke pilav yemeseydin bende börek ve tatlı yemeseydim

O YAZIYI GÖRMÜŞTÜM BENDE

benimde birşeyler yapmam lazım diyp duruyorum oryantal iyi fikir ama
Kuzum 600 -800 kalori arası yaktırıyor 1 saatte yani bu 1haftada 1 kilo demek hem hatları çok güzelleştiriyor beli inceltip popo yu dikleştiriyor
(gözümü dört açayım popo yu yazarken dikkat edeyim hata bu cümle ile birleşirse de gene bir felakete dönüşür ) ayda 4-5 kilo başka şekilde veremem zaten tek umud bu kuzum yapsak çok iyi olur oryantel,roman yada zumba

Ay ne guldum iyi yasa kiz ikisi yan yana bide

Meyve yi gündüz ye canm onun dışında iyi ben 3kaşık pilâvda sorun görmüyorum benim kişisel görüşüm hem akşam olmayıp öğlen yemiş olman hemde öğle ve sabah ekmek ve türevi yememiş olduğundan onun yerine 2-3 kasık pilav yiyebilirsin sadece aksma yemeğinin üstüne meyve yenirse vücut şeker olarak depoluyorymus meyve yeneceği zaman öğleni fazla geçirmeden 1 adet yiyin diyor karatay kahvaltı sonrası yada öğle yemeği sonrası ara öğün olark ye kuzum akşam yemeği sonrası bisey yeme onun dışında menün çok güzel

Süper menü

Afiyet olsun kızlar

Bence de et gerçi kahkaha atmıştım o zaman okuduğum da
Sabahları yoga yapacam topik açtım sizle paylaştım ama okuyan olmadı link vermiştim akşamları da oryantal ve zumba yapabilirim spora başlama olarak şuan bana.kalori gerekli bölgesel i yoga ile biraz dengelerim zaten sonrasında salona giderim inşallah

Sen eksik kal zaten bir sen görmemişsin
"Bence diğer bölgelere göre popon ufak" yazdım.
Telefon değiştirmiş "o" lar "i" olmuş
Ayyy canım o kadar güldüm ki anlatamam hemde sesli annemde noldu niye guluyosun dedi hiçç dedim bende

Bölgesel pek kalori harcayamaz ama onun yerine gundw 1saat dans edersem her hafta 1kilo verebilirim hareketli şeyler yapmam şart biran önce başlamalıyım yogaya ben göze attm ama yüksek tempolu şeyler gerekli ama ek olarak sabah ilk kalktıgımda yatak da biraz yoga yaparak güne başlasak aslında çok iyi olabilir keşke hem yoga hem dans yapsam niyeyse bir başlama enerjisi gelmedi bu sefer oysa acil başlamam şart ooofff ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…