Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar iki günde ancak girebildim dün dr gittim kan verdim ama sonucları alamadım daha durumu anlattım diyetisyen önerdi sonuçlara göre gidersin dedi psikologa da ben gitmek istiyorum bu kilo verme sürecini kilo vermemeyi çok kafama takıyorum galiba dün yağmur da çok ıslandım bugün boğazım ağrıyor sonucları almaya cuma gidebileceğim ancak

Afiyet olsun canim genel menun kalori olarak cok degil ama ayni ogun icerisinde ben fasulye ve nohutun yaninda karbonhidratli seyler yemiyorum zaten kalorileri sebze yemeklerinden fazla bide bilav ekleyince kalorisi daha da fazlalasiyor ben yan yana tuketmiyorum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım güzelmiş menu
Sagol canim
Süper menü
Tesekkur edrim
Cok guzel canim afiyet olsun

Ondandır canım Kaç gün üst üste yemişsin

3 kaşık pilavı yememen gerekiyordu. avakado kalorili ve yağlı bir meyve ben onu sarımsak ve yoğurt ile yapıyorum efsane oluyor su ve spor ?
Suyu içiyorum canım 2nin altına düşmüyorum ama bu hafta spor yapamadim

Canım pilavı da yemezdim de fasulye canım hiç isteniyordu belki tuvalete de çıkarım diye yedim sen spor yaptın mı şu an çok üşeniyorum ama yapsam iyi olacak

Ne zmn gitcek belli degil kuzum simdi girem de cok aktif olamam o yuzdn girmek istemiyorm evdeyken bakamam buraya pel. Ben döndm mü tam donerim

Başarılar canım bol eksiler bende eski mezunlar dan :)

Benim kilo 59 larda ama göbeğim çok yağlandi ya bı dur demek lazım zigzag kalori denemek istiyorum drdotty yokmu
Sen geçen yıl 51 'ya da 53 hatırlıyorum 49 mu olmak istiyordun ip atliyordun baya yine atla protein beslen gider göbek

iyi yapmışsın canım ben bugün yapmadım üstümde bir halsizlik ve isteksizlik var canım hiç bir şey yapmak istemiyor bu saatten sonra kesin yapmam artık yarın yaparım
Ben de hiç istemiyordum canım da gruba girince kalk spor yap dedim Bug un ku menümü sevmedim canım sıkıldı nasil iyi gidiyodum aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…