- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.801
Afiyet olsun canim genel menun kalori olarak cok degil ama ayni ogun icerisinde ben fasulye ve nohutun yaninda karbonhidratli seyler yemiyorum zaten kalorileri sebze yemeklerinden fazla bide bilav ekleyince kalorisi daha da fazlalasiyor ben yan yana tuketmiyorumKızlar iyi akşamlar bugün biraz değişik oldu yorum bekliyorumm
Kahvaltı
1 dilim peynir yarim avakado 4 ceviz karısını
Ara da osmanlı kahvesi şekersiz
Öğlen
1 tabak fasulye yemeği 1 ayran 3 kasık pirinç pilavı
2 kare bitter eşliğinde şekersiz türk kahvesi
Akşam
Bi parca yufka
Kıymalı melemen yoğurt salata
1 elme ve 1 incir
Afiyet olsun canimSabah ilk limonlu su . Bir milföy börek küçük bir küçük parça simit peynir kaşar peyniri maydanoz zeytin iki bardak çay. Öğlene geliyordu yedik.
Öğleden sonra iki parça kabak tatlısı.
Ara şekersiz kahve.
Misafirlikteydim.
Akşam bir kase yoğurt yicem. Şu 2,5 lt. Akşama 3 olur.
Sagol canimAfiyet olsun canım güzelmiş menu
Süper menü
Tesekkur edrim
Cok guzel canim afiyet olsunBugün
Kahvaltı omlet az peynir iki ceviz domates 6 zeytin 1 portakal
Ara 5 badem sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak mercimek çorba ve kuru patlıcan 1 kase yoğurt 1 küçük salatalık turşusu
2.5 lt su
45 dk cardio bölgesel
Canm menünün devamı yok mu? Birde senin dr sonucu ne oldu canım haber vermedin ?Sabah 2 yumurta 3 zeytin domates salatalik
Suyu içiyorum canım 2nin altına düşmüyorum ama bu hafta spor yapamadimOndandır canım Kaç gün üst üste yemişsin
3 kaşık pilavı yememen gerekiyordu. avakado kalorili ve yağlı bir meyve ben onu sarımsak ve yoğurt ile yapıyorum efsane oluyor su ve spor ?
Canım pilavı da yemezdim de fasulye canım hiç isteniyordu belki tuvalete de çıkarım diye yedim sen spor yaptın mı şu an çok üşeniyorum ama yapsam iyi olacakMeyve yi gündüz ye canm onun dışında iyi ben 3kaşık pilâvda sorun görmüyorum benim kişisel görüşüm hem akşam olmayıp öğlen yemiş olman hemde öğle ve sabah ekmek ve türevi yememiş olduğundan onun yerine 2-3 kasık pilav yiyebilirsin sadece aksma yemeğinin üstüne meyve yenirse vücut şeker olarak depoluyorymus meyve yeneceği zaman öğleni fazla geçirmeden 1 adet yiyin diyor karatay kahvaltı sonrası yada öğle yemeği sonrası ara öğün olark ye kuzum akşam yemeği sonrası bisey yeme onun dışında menün çok güzel
Daha sen giderken de 1 kilo eksigim var canım sen ne durumdasinNasılsın yeni gelmişsin galiba :)
Sorma canım geldim bı bakayım dedim ne alemdesin kaç kilo verdin
@SchonerDuft nasılsın canım
Ne işe yariyor canimKızlar bide ceviz i suya koydum dün gece sabah içtim oni yazmayı unutmuşum
Başarılar canım bol eksiler bende eski mezunlar dan :)Evet yenıyım zayıflamaya calısıyorum :)
Benim kilo 59 larda ama göbeğim çok yağlandi ya bı dur demek lazım zigzag kalori denemek istiyorumDaha sen giderken de 1 kilo eksigim var canım sen ne durumdasin
Ne zmn gitcek belli degil kuzum simdi girem de cok aktif olamam o yuzdn girmek istemiyorm evdeyken bakamam buraya pel. Ben döndm mü tam donerimAnladım canım ben yapmıştım ama etkiyi anımsamıyorum zor gelmişti
Makas hareketi bende yoga ya başlıyorum kendime notlar çıkardım bakalım tek başıma ne kadar olacak
Sabahları uyanınca 100 tane ip atla 50 tane jumping jack yap 1 2 dk boyunca da olduğun yerde koş hızlıca 5 dk biter bu hareketler zamanın olursa da 10 dk da mekik makas hareketleri de yap üstüne 50 ye yakın squat ekle bak 15 dk spor yaptın
Süpersin sahalara döndüm diyorsun
Eşin ne zaman gidiyor.
Pazartesi tartıl haftya cuma listeye dön bence
Bizde seni seviyoruz ablacım..
Akşam bende sorun yaşadım girdim bildirime bakayım dedim ekran bembeyaz oldu. Sorunla karşılaştık dedi durdu
Tuvalete çıkarıyor diyorlardı beni etkilemediNe işe yariyor canim
Sen geçen yıl 51 'ya da 53 hatırlıyorum 49 mu olmak istiyordun ip atliyordun baya yine atla protein beslen gider göbekBaşarılar canım bol eksiler bende eski mezunlar dan :)
Benim kilo 59 larda ama göbeğim çok yağlandi ya bı dur demek lazım zigzag kalori denemek istiyorumdrdotty yokmu
iyi yapmışsın canım ben bugün yapmadım üstümde bir halsizlik ve isteksizlik var canım hiç bir şey yapmak istemiyor bu saatten sonra kesin yapmam artık yarın yaparımKızlar yarim saat cardio yaptım
Ben de hiç istemiyordum canım da gruba girince kalk spor yap dedim Bug un ku menümü sevmedim canım sıkıldı nasil iyi gidiyodum aslindaiyi yapmışsın canım ben bugün yapmadım üstümde bir halsizlik ve isteksizlik var canım hiç bir şey yapmak istemiyor bu saatten sonra kesin yapmam artık yarın yaparım
İnşallah canım 49u görmüştüm ucundan 45 istiyordum ama memlekete gidince bı saldım bidaha da iflah olamadımSen geçen yıl 51 'ya da 53 hatırlıyorum 49 mu olmak istiyordun ip atliyordun baya yine atla protein beslen gider göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?