- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.821
Sikilmasin canim zaten genel olarak kotu degil ki sadece ogun olarak fazla olurdu ama gun icinde cok yememissin +sporda yapmissin daha ne olsun yarin daha guzelini yaparsinBen de hiç istemiyordum canım da gruba girince kalk spor yap dedim Bug un ku menümü sevmedim canım sıkıldı nasil iyi gidiyodum aslinda
Bakalım üşenmezsem hergün sabah akşam 20 dk dan toplam 40 dk zumba tarzı yaparım Sabah ta yoga mı yaparım. Yoga yaparken esniyorsun canım incelmede başarı elde edersin tabi bölgesel gibi olmaz ben kabızlık ve fibtomiyalji için ıstiyorum yogayı. Yarın başlayalım video buldukça burda paylaşalım akşam da yapalımBölgesel pek kalori harcayamaz ama onun yerine gundw 1saat dans edersem her hafta 1kilo verebilirim hareketli şeyler yapmam şart biran önce başlamalıyım yogaya ben göze attm ama yüksek tempolu şeyler gerekli ama ek olarak sabah ilk kalktıgımda yatak da biraz yoga yaparak güne başlasak aslında çok iyi olabilir keşke hem yoga hem dans yapsam niyeyse bir başlama enerjisi gelmedi bu sefer oysa acil başlamam şart ooofff ...
Iyiyim canım sen nasılsın görünmüyorsunNasılsın yeni gelmişsin galiba :)
Sorma canım geldim bı bakayım dedim ne alemdesin kaç kilo verdin
SchonerDuft nasılsın canım
Geçmiş olsun canım psikolog güzel fikir ama önce diyetisyene odaklan diyetisyen ile çok güzel kilo verirsin.Slm kızlar iki günde ancak girebildim dün dr gittim kan verdim ama sonucları alamadım daha durumu anlattım diyetisyen önerdi sonuçlara göre gidersin dedi psikologa da ben gitmek istiyorum bu kilo verme sürecini kilo vermemeyi çok kafama takıyorum galiba dün yağmur da çok ıslandım bugün boğazım ağrıyor sonucları almaya cuma gidebileceğim ancak
Bari çok yeme canım vermesi zor oluyorNe zmn gitcek belli degil kuzum simdi girem de cok aktif olamam o yuzdn girmek istemiyorm evdeyken bakamam buraya pel. Ben döndm mü tam donerim
İyiyim canım işte aynı bildiğin gibiBakalım üşenmezsem hergün sabah akşam 20 dk dan toplam 40 dk zumba tarzı yaparım Sabah ta yoga mı yaparım. Yoga yaparken esniyorsun canım incelmede başarı elde edersin tabi bölgesel gibi olmaz ben kabızlık ve fibtomiyalji için ıstiyorum yogayı. Yarın başlayalım video buldukça burda paylaşalım akşam da yapalım
Iyiyim canım sen nasılsın görünmüyorsun
Geçmiş olsun canım psikolog güzel fikir ama önce diyetisyene odaklan diyetisyen ile çok güzel kilo verirsin.
Bari çok yeme canım vermesi zor oluyor
Merhaba canım, hoşgeldin. Aklımdaydın ne yaptın, biraz daha kilo vermek istiyordun verdin mi? Diyetisyene devam ediyor musun? Oğlun nasıl büyümüştürHerekse meraba
Bayadır yazmamışım buraya
Nasılsınız
Mezun oldum ama dikkat etmek her daim şart
Vazgeçmeyin spor beslenme ile inşaallah hedeflere ulaşacaksınız
Yazamadım ki sistem kitledi şimdi girebiliyorum ben google den giriyorum telefondan bir ariza oldu galibaCanm menünün devamı yok mu? Birde senin dr sonucu ne oldu canım haber vermedin ?
Canım öyle düşünüyorum hatta önce diyetisyene zayiflayim psikolog da psikolojimi düzeltim estetik dr unda kendimi guzellestirecegim (dün hastanede kapıları yanyana gördüm de ) bu şekilde sıralama yaptım bendeBakalım üşenmezsem hergün sabah akşam 20 dk dan toplam 40 dk zumba tarzı yaparım Sabah ta yoga mı yaparım. Yoga yaparken esniyorsun canım incelmede başarı elde edersin tabi bölgesel gibi olmaz ben kabızlık ve fibtomiyalji için ıstiyorum yogayı. Yarın başlayalım video buldukça burda paylaşalım akşam da yapalım
Iyiyim canım sen nasılsın görünmüyorsun
Geçmiş olsun canım psikolog güzel fikir ama önce diyetisyene odaklan diyetisyen ile çok güzel kilo verirsin.
Bari çok yeme canım vermesi zor oluyor
Ortadakinimi baz alıyoruz boy da baya uzunmuş kaptanım
Extreme Fat Loss canım en sağ sütundaki kalori miktarlarını baz alıyoruzOrtadakinimi baz alıyoruz boy da baya uzunmuş kaptanım
Zayıflamak hep şart kaptanım ama sen o boya topuklu ayakkabı giyme lütfen olur muExtreme Fat Loss canım en sağ sütundaki kalori miktarlarını baz alıyoruz
Evet canım ben boydan biraz kurtarıyorum ama bu kiloya topuklu ayakkabı giyersem korkunç görünüyorum
Yani zayıflamak şart
3 kasik pilav fazla geldi sadeceKızlar iyi akşamlar bugün biraz değişik oldu yorum bekliyorumm
Kahvaltı
1 dilim peynir yarim avakado 4 ceviz karısını
Ara da osmanlı kahvesi şekersiz
Öğlen
1 tabak fasulye yemeği 1 ayran 3 kasık pirinç pilavı
2 kare bitter eşliğinde şekersiz türk kahvesi
Akşam
Bi parca yufka
Kıymalı melemen yoğurt salata
1 elme ve 1 incir
Kahvalti
1 dilim ekmek
Kk peynir
6 zeytin
2 haslanmiş yumurta
Bol yesillik (maydanoz,tere,yesil sogan,dere otu) Ogleden sonra
3 4 yk sulu kofte koftesi
Yarim elma
1 bardak süt (acikmadim kahvalti gec yaptigim icin gecistirdim )
Aksam
7 yk kiymali kabak yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Su 1.5 litre yatana kadar 2 2.5 olur
ne kadar düzensiz bi gün olmus canimSabah ilk limonlu su . Bir milföy börek küçük bir küçük parça simit peynir kaşar peyniri maydanoz zeytin iki bardak çay. Öğlene geliyordu yedik.
Öğleden sonra iki parça kabak tatlısı.
Ara şekersiz kahve.
Misafirlikteydim.
Akşam bir kase yoğurt yicem. Şu 2,5 lt. Akşama 3 olur.
PuhahahahSen eksik kalzaten bir sen görmemişsin
"Bence diğer bölgelere göre popon ufak" yazdım.
Telefon değiştirmiş "o" lar "i" olmuş
Biliyosun yoga hiç ama hiç bana göre degil
Bence de et gerçi kahkaha atmıştım o zaman okuduğum da
Sabahları yoga yapacam topik açtım sizle paylaştım ama okuyan olmadı link vermiştim akşamları da oryantal ve zumba yapabilirim spora başlama olarak şuan bana.kalori gerekli bölgesel i yoga ile biraz dengelerim zaten sonrasında salona giderim inşallah
Ooo cok iyiBugün
Kahvaltı omlet az peynir iki ceviz domates 6 zeytin 1 portakal
Ara 5 badem sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak mercimek çorba ve kuru patlıcan 1 kase yoğurt 1 küçük salatalık turşusu
2.5 lt su
45 dk cardio bölgesel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?