Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de hiç istemiyordum canım da gruba girince kalk spor yap dedim Bug un ku menümü sevmedim canım sıkıldı nasil iyi gidiyodum aslinda
Sikilmasin canim zaten genel olarak kotu degil ki sadece ogun olarak fazla olurdu ama gun icinde cok yememissin +sporda yapmissin daha ne olsun yarin daha guzelini yaparsin

Bakalım üşenmezsem hergün sabah akşam 20 dk dan toplam 40 dk zumba tarzı yaparım Sabah ta yoga mı yaparım. Yoga yaparken esniyorsun canım incelmede başarı elde edersin tabi bölgesel gibi olmaz ben kabızlık ve fibtomiyalji için ıstiyorum yogayı. Yarın başlayalım video buldukça burda paylaşalım akşam da yapalım
Nasılsın yeni gelmişsin galiba :)

Sorma canım geldim bı bakayım dedim ne alemdesin kaç kilo verdin

SchonerDuft nasılsın canım
Iyiyim canım sen nasılsın görünmüyorsun
Geçmiş olsun canım psikolog güzel fikir ama önce diyetisyene odaklan diyetisyen ile çok güzel kilo verirsin.
Ne zmn gitcek belli degil kuzum simdi girem de cok aktif olamam o yuzdn girmek istemiyorm evdeyken bakamam buraya pel. Ben döndm mü tam donerim
Bari çok yeme canım vermesi zor oluyor

İyiyim canım işte aynı bildiğin gibi

Luluuu94 hoşgeldin canım, uzun zamandır yoksun, nasılsın herşey yolunda mı? Çocuğuda büyüttün
Zigzag kalori diyetini sormuşsun bence bu diyet mükemmel işliyor. Ben bu diyete ek olarak hiç şeker ve benzeri ürün almamıştım haftada 2 kahvaltı öğününde 1 yada 2 dilim ekmek, haftada 2 porsiyon meyve haftada 2 porsiyon bakliyat onun dışında hep sebze ve protein alarak beslenmiştim çok hızlı ve sağlıklı kilo verdim ve en çokta sorunlu bölgemden (bel simit göbek) incelmiştim. Sporumda Leslie ve koşu bandıydı. (Çocuklarla bisiklet, power board, scooter vs.) 25 kilo verdim çoğunu bu yöntemle. Tavsiye ederim
Şimdi yine aldım 10 kilo fazlam var, sürekli tatlı krizlerim var, bol stresim var, diyete başlayacak enerjim yok biraz daha izin verdim kendime

Herekse meraba
Bayadır yazmamışım buraya
Nasılsınız
Mezun oldum ama dikkat etmek her daim şart
Vazgeçmeyin spor beslenme ile inşaallah hedeflere ulaşacaksınız
Merhaba canım, hoşgeldin. Aklımdaydın ne yaptın, biraz daha kilo vermek istiyordun verdin mi? Diyetisyene devam ediyor musun? Oğlun nasıl büyümüştür Annen daha iyi mi oğlunun bakımını ne yaptın?
Gerçekten çok zaman olmuş haberleşmeyeli

E ELF_LR35 merhaba canım geçmiş olsun, umarım çabucak iyileşirsin. Doktora gitmiş olmana çok sevindim kendin için çok büyük bir adım attın bence eminim ki kilo vermeni hızlandıracak bir yöntem ile tekrar başlayacak, hedefine kısa sürede ulaşacaksın.

Bende az önce Bir garip in hatırlatmasıyla zigzag kalori diyetine başlama kararı aldım. Şeker orucu ile beraber olsa hemen veririm kilolarımı ama o kadarına gücüm yok şu an. Baş ağrılarımda çok bu dönem. Şimdi hemen kalori hesaplamamı yaptırıp başlıyorum
Belki bakmak isteyen olur
www.freedieting.com
Luluuu94

Canım öyle düşünüyorum hatta önce diyetisyene zayiflayim psikolog da psikolojimi düzeltim estetik dr unda kendimi guzellestirecegim (dün hastanede kapıları yanyana gördüm de ) bu şekilde sıralama yaptım bende

Ortadakinimi baz alıyoruz boy da baya uzunmuş kaptanım
Extreme Fat Loss canım en sağ sütundaki kalori miktarlarını baz alıyoruz
Evet canım ben boydan biraz kurtarıyorum ama bu kiloya topuklu ayakkabı giyersem korkunç görünüyorum
Yani zayıflamak şart

Extreme Fat Loss canım en sağ sütundaki kalori miktarlarını baz alıyoruz
Evet canım ben boydan biraz kurtarıyorum ama bu kiloya topuklu ayakkabı giyersem korkunç görünüyorum
Yani zayıflamak şart
Zayıflamak hep şart kaptanım ama sen o boya topuklu ayakkabı giyme lütfen olur mu

3 kasik pilav fazla geldi sadece
Normalde cok gelir bana diyette daha cok gelir :)

ne kadar düzensiz bi gün olmus canim

Biliyosun yoga hiç ama hiç bana göre degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…