Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Insallah canim tabi yeni baslammis olmaminda etkisi var ondan daha cok gidiyor ilerleyen haftalarda azalir git gide ama az bizim olsun
işte hep bu yğüzden kaybediyoruz şartlandırıyoruz bu cümlelerle kendimizii neden azalsın hep gidecek her zaman gidecek diye sinyal gönder canım senin fotoları keşke kaydetseydim dönüm noktam gibi oldu tam ı sıfırlkkta göbek istiyorum

kızlar günaydın karnımda şişkinlik olmasına rağmen göbeğim sabah çok şekilliydi ve tabiki bu sporun etkisi artık tartı olmasa bile spora devam bacaklarımda da şekillenme iyi gidiyor
Cok guzel canim boyle devam et zaten pek bi fazlan yok sporla da daha guzel olacaksin

tmm cnm ama motivasyonum iyi dünkü pilvdan başka sıkıntı yok
Bişey olmaz 3 kaşık pilavdan canım benim. Hem dün dünde kaldı sen bugün çizdiğin hedefe bak.
Ben bugün zigzag kalori diyetine başladım. Dün yediklerimi bilmek istemezsin , ayrıca son zamanlarda Hergün tatlı yedim. Ama geçti bitti. Şimdi zayıflıyorum mesela bu cumaya yetişemem ama haftaya cuma 2 kg vermiş olacağım

cnm sen yaparsın kalori hesaplamayı sevmediğimden yapamıyorum ben onu

Benimde motivasyonum o fotograflarim oldu canim oyle telde galeride duruyorlar di buraya yuklerken baktim dikkatlice aslinda umursamiyormusum ama o fotograflarima tekrar bakinca ne yapmiskm ben dedim ne hastalik ne gebelik ic bir problem yokken sirf pis bogazliktan o kadar kilo geri alinir mi ama bana da ders oldu daha da kilo falan almam
Kızlar ben artık online üyeleri göremiyorum siz görebiliyor musunuz
Bende de gorunmuyor sadece pro uyeler gorebiliyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…