- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.861
Yaaa tebrik ederim bugün 71.10 çıktımBugune -500 gr la uyandimcumaya gore de -1.300
Merhaba canım, hoşgeldin. Aklımdaydın ne yaptın, biraz daha kilo vermek istiyordun verdin mi? Diyetisyene devam ediyor musun? Oğlun nasıl büyümüştürAnnen daha iyi mi oğlunun bakımını ne yaptın?
Gerçekten çok zaman olmuş haberleşmeyeli
Dikkat etmeyi hiç bırakma canım vermek zor, almak kolayevet uzun zaman olmuş
neler değişti bi bilsen :)
diyetisyeni bıraktım geçen hafta
diyet yapmıyorum
ama dikkat etmeye ve spora yeniden başlamayı hedefliyorum :)
annem artık işsiz
yani oğlum kreşe başladı :) okulllu oldu
8-12 arası okulda sonra ben alıyorum birilikteyiz :)
böyle böyle zaman geçiyor hızlıcaa
Yaaa tebrik ederim bugün 71.10 çıktım
Dikkat etmeyi hiç bırakma canım vermek zor, almak kolay
Miniğin okullu olmasına sevindim umarım kolay alışabilmiştir
yarışmayla felan alamayız biz bu üyeliğiOlak walla geçen gün bildirim gelmişti
Hem ömür boyu geçerliymiş
ben de hamilelikten önce aldım çocuklarımın hiç sucu yok bnm eski fotolarım pc de kayıtlı hiç açmıyorum geçen eşimde eski bi tane gördüm bende dedim kendime ne yapmışımBenimde motivasyonum o fotograflarim oldu canim oyle telde galeride duruyorlar di buraya yuklerken baktim dikkatlice aslinda umursamiyormusum ama o fotograflarima tekrar bakinca ne yapmiskm ben dedimne hastalik ne gebelik ic bir problem yokken sirf pis bogazliktan o kadar kilo geri alinir mi ama bana da ders oldu daha da kilo falan almam
Bende de gorunmuyor sadece pro uyeler gorebiliyor galiba
Luluuu94 hoşgeldin canım, uzun zamandır yoksun, nasılsın herşey yolunda mı? Çocuğuda büyüttün
Zigzag kalori diyetini sormuşsun bence bu diyet mükemmel işliyor. Ben bu diyete ek olarak hiç şeker ve benzeri ürün almamıştım haftada 2 kahvaltı öğününde 1 yada 2 dilim ekmek, haftada 2 porsiyon meyve haftada 2 porsiyon bakliyat onun dışında hep sebze ve protein alarak beslenmiştim çok hızlı ve sağlıklı kilo verdim ve en çokta sorunlu bölgemden (bel simit göbek) incelmiştim. Sporumda Leslie ve koşu bandıydı. (Çocuklarla bisiklet, power board, scooter vs.) 25 kilo verdim çoğunu bu yöntemle. Tavsiye ederim
Şimdi yine aldım 10 kilo fazlam var, sürekli tatlı krizlerim var, bol stresim var, diyete başlayacak enerjim yok biraz daha izin verdim kendime
Bende hesapladim canım başlıyorum inşallahBende az önce Bir garip in hatırlatmasıyla zigzag kalori diyetine başlama kararı aldım. Şeker orucu ile beraber olsa hemen veririm kilolarımı ama o kadarına gücüm yok şu an. Baş ağrılarımda çok bu dönem. Şimdi hemen kalori hesaplamamı yaptırıp başlıyorum
Belki bakmak isteyen olur
www.freedieting.com
Luluuu94
Sağol canımOoo cok iyi
HarikaBugune -500 gr la uyandimcumaya gore de -1.300
Moral bozmak yok canim devam adicez baska yolu yok olabilir her zaman eksilere dusemeyebiliriz bu hafta böyle olur haftaya daha guzeli olur biz yeterki elimizden geleni yapalimYaaa tebrik ederim bugün 71.10 çıktım
Eski eskide kaldi artik fit ve zayif olucazben de hamilelikten önce aldım çocuklarımın hiç sucu yok bnm eski fotolarım pc de kayıtlı hiç açmıyorum geçen eşimde eski bi tane gördüm bende dedim kendime ne yapmışım
Benimkiler de hâlâ emiyorlar kuzum ben o konuda başarısızım kıyamıyorumBende hesapladim canım başlıyorum inşallah
Oğlum büyüdü çok şükür ama emiyor daha meme bagimlisi nasıl olacak bilmiyorum sen nasıl yapmistin
Bide bu aralar tuvalet eğitimi taktım kafama
Yarına da -1500 e gelir sanırımBugune -500 gr la uyandimcumaya gore de -1.300
kızlar günaydın karnımda şişkinlik olmasına rağmen göbeğim sabah çok şekilliydi ve tabiki bu sporun etkisi artık tartı olmasa bile spora devam bacaklarımda da şekillenme iyi gidiyor
sebze ağırlıklı beslenemiyorum ya protein almam lazım kalbimde bildiğin ağrı oldu o dönem . ama benzerini yapabilirim hafta sonu kabak detoksu yapacam ara öğünlerde meyve + sütlü kahve içicem orda 1 kilo veririm diye düşünüyorum sporda yaparımSchonerDuft kuzucum nasılsın çıktın 70e inemiyon 69a. Senin listelerin vardı 1-2 hafta uygula istersen. Daha önce hızlandırmıştı sanki kilo vermeni
estetiğe kilo verince karar verirsin belki srkman olmaz ama göğüs dersen desteklerim eşim izin verse şuan gider yaptırırımCanım öyle düşünüyorum hatta önce diyetisyene zayiflayim psikolog da psikolojimi düzeltim estetik dr unda kendimi guzellestirecegim (dün hastanede kapıları yanyana gördüm de ) bu şekilde sıralama yaptım bende
yoga da bana eşil edecek kimse niye yokBiliyosun yoga hiç ama hiç bana göre degil
aa bende yapacaktım onu ya unuttum yanıma almayı yemeklerden 2 saat sonra 1 2 bardak iç ama yemekten yarım sat öncesinde içmemeye özen gösterİngiliz karbonatımı hazırladım kızlar yemekten hemen sonra içilmezmiş bi hafta kullanıp bi hafta ara vermek lazımmış zaten uzun süre kullanmam
zaten 2 geri 1 ileri gidiyorum listeye girmesem mi diyorum ama yaz geldi hızlanmak lazımMoral bozmak yok canim devam adicez baska yolu yok olabilir her zaman eksilere dusemeyebiliriz bu hafta böyle olur haftaya daha guzeli olur biz yeterki elimizden geleni yapalim
Eski eskide kaldi artik fit ve zayif olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?