Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet uzun zaman olmuş
neler değişti bi bilsen :)
diyetisyeni bıraktım geçen hafta
diyet yapmıyorum
ama dikkat etmeye ve spora yeniden başlamayı hedefliyorum :)
annem artık işsiz
yani oğlum kreşe başladı :) okulllu oldu
8-12 arası okulda sonra ben alıyorum birilikteyiz :)
böyle böyle zaman geçiyor hızlıcaa

Dikkat etmeyi hiç bırakma canım vermek zor, almak kolay
Miniğin okullu olmasına sevindim umarım kolay alışabilmiştir

ben de hamilelikten önce aldım çocuklarımın hiç sucu yok bnm eski fotolarım pc de kayıtlı hiç açmıyorum geçen eşimde eski bi tane gördüm bende dedim kendime ne yapmışım

Bende hesapladim canım başlıyorum inşallah
Oğlum büyüdü çok şükür ama emiyor daha meme bagimlisi nasıl olacak bilmiyorum sen nasıl yapmistin
Bide bu aralar tuvalet eğitimi taktım kafama

Yaaa tebrik ederim bugün 71.10 çıktım
Moral bozmak yok canim devam adicez baska yolu yok olabilir her zaman eksilere dusemeyebiliriz bu hafta böyle olur haftaya daha guzeli olur biz yeterki elimizden geleni yapalim
ben de hamilelikten önce aldım çocuklarımın hiç sucu yok bnm eski fotolarım pc de kayıtlı hiç açmıyorum geçen eşimde eski bi tane gördüm bende dedim kendime ne yapmışım
Eski eskide kaldi artik fit ve zayif olucaz

Bende hesapladim canım başlıyorum inşallah
Oğlum büyüdü çok şükür ama emiyor daha meme bagimlisi nasıl olacak bilmiyorum sen nasıl yapmistin
Bide bu aralar tuvalet eğitimi taktım kafama
Benimkiler de hâlâ emiyorlar kuzum ben o konuda başarısızım kıyamıyorum
Tuvalet eğitimi için yaz ayları ideal bence bikaç ay daha bekleyebilirsin çocuğun hazır olması çok önemli söylüyor mu çişini yapınca

SchonerDuft kuzucum nasılsın çıktın 70e inemiyon 69a. Senin listelerin vardı 1-2 hafta uygula istersen. Daha önce hızlandırmıştı sanki kilo vermeni
sebze ağırlıklı beslenemiyorum ya protein almam lazım kalbimde bildiğin ağrı oldu o dönem . ama benzerini yapabilirim hafta sonu kabak detoksu yapacam ara öğünlerde meyve + sütlü kahve içicem orda 1 kilo veririm diye düşünüyorum sporda yaparım
estetiğe kilo verince karar verirsin belki srkman olmaz ama göğüs dersen desteklerim eşim izin verse şuan gider yaptırırım
Biliyosun yoga hiç ama hiç bana göre degil
yoga da bana eşil edecek kimse niye yok jillian dedim kimse devam etmedi ben mi çok uç noktalardayım acaba
İngiliz karbonatımı hazırladım kızlar yemekten hemen sonra içilmezmiş bi hafta kullanıp bi hafta ara vermek lazımmış zaten uzun süre kullanmam
aa bende yapacaktım onu ya unuttum yanıma almayı yemeklerden 2 saat sonra 1 2 bardak iç ama yemekten yarım sat öncesinde içmemeye özen göster
Moral bozmak yok canim devam adicez baska yolu yok olabilir her zaman eksilere dusemeyebiliriz bu hafta böyle olur haftaya daha guzeli olur biz yeterki elimizden geleni yapalim

Eski eskide kaldi artik fit ve zayif olucaz
zaten 2 geri 1 ileri gidiyorum listeye girmesem mi diyorum ama yaz geldi hızlanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…