Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

julliana tatil dönüşünde başlayalım
ama bana yoga deme

ben de hamilelikten önce aldım çocuklarımın hiç sucu yok bnm eski fotolarım pc de kayıtlı hiç açmıyorum geçen eşimde eski bi tane gördüm bende dedim kendime ne yapmışım
Bende tam bu cümleleri özelden magickk e yazmıştım kendimize nasıl böyle kötülük ettik dedm ona bir foto attm oda beni tanıyamadı hamileyken 80kiloya çıkmıştım kızım yeni doğmuşken 2-3 aylık kucağımda iken fotolarım kendime şok oldum bakınca bu benmiyim nasl böyle olmuşum diye o foto ile şuan ki halim arasında devasa bir fark var

Söylemiyor canım ama bazen tuvalete gidelim diyor heves ediyor eltimin kızları ( 3-5 yaş) gelince görüyor onların gittiğini
Havalar iyi gidiyordu da bir hafta dir bende bı cesaret baslayayim dedim ama geri soğudu bakalım bekliyoruz gözümde de büyüyor gerçi

benim ilk hamileliğimde 90ı görümüşlüğüm var ama ödemdendi 40 güne kadar hamilelik öncesine dönmüştüm çünkü ben hemen hamile kaldım bi daha düşün ona rağmen ikinci 10 kıloda bitti çünkü ödemim olmadı ikincide geçen bi o dönemleri gördüm fotoda yüzüm iki katı inanamadım

Ben de ilaçlardan çok şişmiştim canm erken doğum riski oldu 6cı ayda ve 9aya kadar ilaçlarla iğnelerle ve sıfır hareketle taşıdım her gün bir avuç ilaç ve yatış mecburen bunlardan 20 kilo aldım çok şükür kızım ı 9.aya taşıdım sağlıkla canm 1yılda da 13kilosunu geri verdim bende 80den 67ye indim ama 67nin altına hala da inemedim sürekli geri 70e yada 72ye kadar filan çıkıyorum tekrar 68 - 67 yada 69 a iyorum hep bile geçti kilom bu asalımda takıldı hep şimdi gene sizle en son 67.2 ye indim ve gene +gelmeye başladım şu barajı artk kırmam lazım artk

öncelikle selam canım hoşgeldin
wc eğitimini de gözünde hiç büyütme lazımlık yada wc ye oturuyorsa (bazı çocuklar gerçekten oturmak dahi istemiyorlar) ve kendini ifade edecek kadar konuşuyorsa başlamak için hazır olabilir (hala net konuşamıyorum çocuk bu belli olmuyor )
yazın evet daha kolay olabilir ama kışın bırakmanın avantajı da evimiz kirlenmedi üzerine giydiği pantolon,çorap derken şırıl şırıl bi durum olmadı
ilk 2 gün evet zor ama bende ekstra bi sakinlik vardı (hatta eşim bırak daha erken demekki dedi ama ben hazırım dedim devam ettim bana göre çocuktan önce anne hazır olmalıydı çünkü )

kızlar geçen yıl bi yeşilçay detoksu yapmıştım 58i görmüştüm sonra bikaç gün pek bişey yiyemmeiştim tavsiye ederim
YAPSANA SEN . BEN SEVMİYOUM ONU
600gram + dayım canım
bugün dikkat edersen bence yarın sabit çıkarsın . modun neden düştü canım
yok canım ne tırsacam
sende beni sporda çaylak sanıyorsun
görüşecez bakalım 15 gün sonra

kızlar bana bir el atın lütfen serotonin eksikliğini ibs ve fm nin ataklarını arttırıyormuş ynı zamanda depresyona da sebeb oluyor şuan ki durumum . serotonin içeren gıdalar neler hap mı kullansam acaba

600gram + dayım canım
Modunu düşürme sakın bugün biseyler yap tatlım detoks suları falan ödem attırıcı çorba tarifleri var onu yap mesela benim verdiğim çorba tarifini yapabilsen çok güzel ödem atarsin yarına artın kalmaz aslında ben faydasını gördüm onu yapmasaydım belki artıdaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…