- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.101
Vay anasini bak 53 le mezun olmsm dugun zamani 52 ye indim sonra balayindan geldm 55 tim
Ben 12 kilo fazlayla geldimVay anasini bak 53 le mezun olmsm dugun zamani 52 ye indim sonra balayindan geldm 55 tim
Aaaaaa bendeBu benim kizlar yazin cekinmistim
Evet ayaklarımla gezındıyomCanım elinle dokunduğunda çok çok yumuşak olmayacak ama muzdan daha kolay ezilir düzeyde olacak.
Ben dilimleyip zeytinyağ ve limon ekliyorum salataların üzerinde yada tek başına tüketiyorum. (Zaten yağ içeriği yüksek zeytinyağa gerek olmayabilir ben lezzet açısından tercih ediyorum çocuklar içinde çok besleyici. Sevmeye sevdirmeye çalış canım
Örümcek ne yapıyor itip çekiyor musun
Sertmış baya cunku catalla ezeöedım robotta cektımO olgunlaşmamış canım kabuğunu soymadan dıştan bile elleyince baya yumuşak oluyor içine mesala çatalla elleyince krem peynir yada tereyağ surer gibi yumuşacık sürülüyor canım baya yumuşak olmalı
Bı denıyeyom canım saolasınYani muzun yumuşak halini düşün . Birde yoğurt ile dene süzme yoğurt ile muhteşem oluyor
O yenmez karın ağrısı yapar sert avokado yu gazete kağıdı yada Kraft ile sarıp mutfak dolabında bekletirsen 1 günde olgunlaşıyor canımSertmış baya cunku catalla ezeöedım robotta cektım
Benim zayıf halim bu kesinlikle benim popo ve bel bu bide bronzlaşmış yaz tabi sahil filan normal olarak yani bronz halimAaaaaa bendeblonde ambition ün fotosu sanmıştım sen miydin o maşallah senin popo bayaaaa meşhur olmuş
Tanımam mıBenim zayıf halim bu kesinlikle benim popo ve bel bu bide bronzlaşmış yaz tabi sahil filan normal olarak yani bronz halimkaptinn bana özenmiş koymuş kendinin olduğunu idda etmiş ama bak kaptanım sen hemen tanıdın ben olduğumu
Öh ne ara aldin o kadaaarrrrBen 12 kilo fazlayla geldim
Hemde ne meshur olmak dillere destan oldu bi görAaaaaa bendeblonde ambition ün fotosu sanmıştım sen miydin o maşallah senin popo bayaaaa meşhur olmuş
Cekemiyosunuz beniBenim zayıf halim bu kesinlikle benim popo ve bel bu bide bronzlaşmış yaz tabi sahil filan normal olarak yani bronz halimkaptinn bana özenmiş koymuş kendinin olduğunu idda etmiş ama bak kaptanım sen hemen tanıdın ben olduğumu
Sagol canim sana da afiyet olsunÇok güzel tatlım afiyet olsun
Hemde ne meshur olmak dillere destan oldu bi gör
Cekemiyosunuz benihadi gurur duyun araniza zayif biri katilcak takima biraz zarafet incelik getircm
Mezun olduğumuzdan bu yana Iki sene oldu canim ilk sene almadim ama ikinci sene rahatliktan pis bogazliliktanÖh ne ara aldin o kadaaarrrr
Yani konu onun ustune olunca oyle okuman cok normalSagol canim sana da afiyet olsun
goru baska bisey olarak okudum
Hadi insallah bende baslayabilirim ya bu ara ben bazi yazilanlari tesadufen gpryorm bildirim gelmiyo galibaMezun olduğumuzdan bu yana Iki sene oldu canim ilk sene almadim ama ikinci sene rahatliktan pis bogazliliktan8 9 ay icinde yavas yavas aldim artik aksamlari surekli yiyecek atistirmalik abur cubur alışkanlıklarım falan olmustu ama kestim tabi burya katildim yoksa yarin baslarimlarin arkasi gelmiyordu kilo vermeye basladim bile 10 gun oldu 2.700 gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?