Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet ayaklarımla gezındıyom kıza bı yedıreyım

Aaaaaa bende blonde ambition ün fotosu sanmıştım sen miydin o maşallah senin popo bayaaaa meşhur olmuş
Benim zayıf halim bu kesinlikle benim popo ve bel bu bide bronzlaşmış yaz tabi sahil filan normal olarak yani bronz halim kaptinn bana özenmiş koymuş kendinin olduğunu idda etmiş ama bak kaptanım sen hemen tanıdın ben olduğumu

Cekemiyosunuz beni hadi gurur duyun araniza zayif biri katilcak takima biraz zarafet incelik getircm

Öh ne ara aldin o kadaaarrrr
Mezun olduğumuzdan bu yana Iki sene oldu canim ilk sene almadim ama ikinci sene rahatliktan pis bogazliliktan 8 9 ay icinde yavas yavas aldim artik aksamlari surekli yiyecek atistirmalik abur cubur alışkanlıklarım falan olmustu ama kestim tabi burya katildim yoksa yarin baslarimlarin arkasi gelmiyordu kilo vermeye basladim bile 10 gun oldu 2.700 gitti

Hadi insallah bende baslayabilirim ya bu ara ben bazi yazilanlari tesadufen gpryorm bildirim gelmiyo galiba

Kahvaltı: 2rafadan yumurta,1dilim ekmek,peynir, 5zeytin,çay

Öğlen: 1kase süt ile nesfit

Akşam: 200ml çilekli kefir

Arada 5i bir yerde çayı hazırlarım bol limonlu olarak 2fican içtim ve 1adet maden suyu içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…