- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.121
Yani konu onun ustune olunca oyle okuman cok normal
Bende de oluyor oldugum sayfayi yeniliyorum canim oyle yapinca goruyorumHadi insallah bende baslayabilirim ya bu ara ben bazi yazilanlari tesadufen gpryorm bildirim gelmiyo galiba
Hıııhh ...ne popoymus be paylasilamadi
Beni doğru seçmişsin ben esmerimEki Görüntüle 2246219
Bu fotoğraflar da soldan sağa ben kaptan dotty, E ELF_LR35 ,orkide1453 ve en sağda @SchonerDuft
Eki Görüntüle 2246219
Incir kuruüzüm miktarı iyi ayarlanmalı caninBeni daha fena kınayın + yımama ilk kez +yım çok uzun zamndır sabit bile hiç çıkmıyordum ilk kez oldu kaptanım geçen hafta tam 1 kilo vermiştim önceki hafta 500grm vermiştim öncesi de 900grm 700grm yada 500grm olarak hep gitti bu cumartesi regle oldum hem tatlı krizi çok oldu hemde +çıktm ondan bu hafta anca sabit çıkarm derken cuma ya kadar hala +çıktm 5gündür kahvaltıyı hep nesfit ile yaptm aralar da günkurusu incir kuruüzüm vs. tarzı sağlklı tatlı ile bastraym dedim onları da fazla kaçardm nesiyle birlikte karbonhidrat oranı fazla oldu bu hafta sanırım ondan şişirdi böyle ama hemen bugün çeki düzen verdim söz haftaya gene güzel düşüş yaşıycam elimden geleni yapıcam yine
Haha yazın mi bebiş nerde burdaBu benim kizlar yazin cekinmistim
Fotoyu o cektiHaha yazın mi bebiş nerde burda
Maşallah canım çok hafif geçirmişsinKahvaltı: 2rafadan yumurta,1dilim ekmek,peynir, 5zeytin,çay
Öğlen: 1kase süt ile nesfit
Akşam: 200ml çilekli kefir
Arada 5i bir yerde çayı hazırlarım bol limonlu olarak 2fican içtim ve 1adet maden suyu içtim
Sertse tadı çok çirkin olgunlaşmış olmalı ben bazen sert alıyorum evde muz yada elma varsa aynı poşette bir kac gün kalıyor ve yumuşacık oluyorSertmış baya cunku catalla ezeöedım robotta cektım
Sağol kuzum şükür gene menüleri toparlamaya başladımMaşallah canım çok hafif geçirmişsin
Canım magnezyum soda yeşilçay ben de kabızlığa fayda etmiyor aslında sabah tuvalet ihtiyacım vardi ama servise geç kal cam diye koştum us yerinde de az çıktım acaba bundan mi sorun oluyor kiSağol kuzum şükür gene menüleri toparlamaya başladımbir de bugün magnezyum takvyesi+maden suyu+yeşil çaylar olunca sürekli tuvalete çıktm canm inslh bir iki güne bütün ödem gider
Kiskaniyolar
Tabi canim jenifer kim senin yaninda bende kaptanin attigi fotodaki kadinlarla gobekde yarisiyorumHıııhh ...bende fazlası var eksiği yok bikere oda bişeymi ben jenifer lopez ile yarışıyorum
Bende erteleyince kabiz gibi oluyorum canim ya cok gec cikiyorum yada daha sonraya kaliyor ertelememk lazimCanım magnezyum soda yeşilçay ben de kabızlığa fayda etmiyor aslında sabah tuvalet ihtiyacım vardi ama servise geç kal cam diye koştum us yerinde de az çıktım acaba bundan mi sorun oluyor ki
Canm sen bunu kullandın mı ? Diğer magnezyumlar farklı bu etkiyi yapmıyor bir tek bu böyle direk bunu kullanmak gerekiyorCanım magnezyum soda yeşilçay ben de kabızlığa fayda etmiyor aslında sabah tuvalet ihtiyacım vardi ama servise geç kal cam diye koştum us yerinde de az çıktım acaba bundan mi sorun oluyor ki
Canım sonuçta tuz yüzünü gözünü şişirmesi normalKızlar ingiliz karbonatı acaip iştah kapattı açlık duymama yok iki gündür ama bu sabah yüzüm gözüm sis uyandım ondan olup olmadığını bilmiyorum çünkü ara ara şişer yüzüm bu arada iş yerinde sisemdeki suyla kahve yapar arkadaşlar bi baktım.sise yok ingiliz karbonatlı kahve yapmışlar gülmekten gozumden yaş geldi
Aynen katılıyorum yan etkilerinde de ödem yapıyor yazıyor du nette bir de tuz olduğu için tansiyonda yükseltiyor imişCanım sonuçta tuz yüzünü gözünü şişirmesi normal
Yeşil bikinininyanındaki benim dimi o bana daha çok benziyor çok güzel çıkmışız beee kim çektiyseEki Görüntüle 2246219
Bu fotoğraflar da soldan sağa ben kaptan dotty, E ELF_LR35 ,orkide1453 ve en sağda @SchonerDuft
Eki Görüntüle 2246219
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?