Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Incir kuruüzüm miktarı iyi ayarlanmalı canin

Kahvaltı: 2rafadan yumurta,1dilim ekmek,peynir, 5zeytin,çay

Öğlen: 1kase süt ile nesfit

Akşam: 200ml çilekli kefir

Arada 5i bir yerde çayı hazırlarım bol limonlu olarak 2fican içtim ve 1adet maden suyu içtim
Maşallah canım çok hafif geçirmişsin

Kızlar ingiliz karbonatı acaip iştah kapattı açlık duymama yok iki gündür ama bu sabah yüzüm gözüm sis uyandım ondan olup olmadığını bilmiyorum çünkü ara ara şişer yüzüm bu arada iş yerinde sisemdeki suyla kahve yapar arkadaşlar bi baktım.sise yok ingiliz karbonatlı kahve yapmışlar gülmekten gozumden yaş geldi

Maşallah canım çok hafif geçirmişsin
Sağol kuzum şükür gene menüleri toparlamaya başladım bir de bugün magnezyum takvyesi+maden suyu+yeşil çaylar olunca sürekli tuvalete çıktm canm inslh bir iki güne bütün ödem gider

Sağol kuzum şükür gene menüleri toparlamaya başladım bir de bugün magnezyum takvyesi+maden suyu+yeşil çaylar olunca sürekli tuvalete çıktm canm inslh bir iki güne bütün ödem gider
Canım magnezyum soda yeşilçay ben de kabızlığa fayda etmiyor aslında sabah tuvalet ihtiyacım vardi ama servise geç kal cam diye koştum us yerinde de az çıktım acaba bundan mi sorun oluyor ki

Canım magnezyum soda yeşilçay ben de kabızlığa fayda etmiyor aslında sabah tuvalet ihtiyacım vardi ama servise geç kal cam diye koştum us yerinde de az çıktım acaba bundan mi sorun oluyor ki
Bende erteleyince kabiz gibi oluyorum canim ya cok gec cikiyorum yada daha sonraya kaliyor ertelememk lazim

Canm sen bunu kullandın mı ? Diğer magnezyumlar farklı bu etkiyi yapmıyor bir tek bu böyle direk bunu kullanmak gerekiyor

Canım sonuçta tuz yüzünü gözünü şişirmesi normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…