Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Icmesem mi o zaman iştahı iyi kapatmıştı ama
Deneyebilirsin tabi ama vücudunu dinle böbrekte, kasıkta yada göğüs altı kaburga bölgende ağrı olursa hemen bırakıp bol su içerek devam edebilirsin.Böyle bir durumda Antasit olarak sirke işine yarayabilir

Kızlar bugün dr dr gezdim valla ya yoruldum önce kendim gittim tahlil sonuçlarım aşırı kansızlık ve insulin direnci disinda normal cıktı dahiliyeci diyetisyene yönlendirdi gittim bende o da az yemem dolayisiyla bunyemin buna alistigini ve kilo vermemin yavasladigini durdugunu soyledi cunku ben bu yeme sekline 108 kilo ile 3 ay once basladim şimdi diyeti bırakıp yiyerek zayıflayacakmışım ama dr un bilmediği şey ben keyfimdendeğil oğlandan dolayı yiyemiyorum uyumuyor it oğlu it neyse yediklerimiatacagim zaten düzenli o paralı diyetisyendense devlet hastanesine gitmeye karar verdim özeller çok pahalı çünkü 150 lira ney ya neyse tam küçüğü babaanneden aldim eve geldim okuldan aradılar büyük hastalanmış onu aldım apar topar eşimle onu götürdük 7 gibi eve geldik şimdi öksürmekten uyuyamiyoruz ne zaman çocuğu böyle öksürük krizi tutsa gece 1 er saat arayla kalkıp kusar artık bu saatten sonra bana uyku yok

Deneyebilirsin tabi ama vücudunu dinle böbrekte, kasıkta yada göğüs altı kaburga bölgende ağrı olursa hemen bırakıp bol su içerek devam edebilirsin.Böyle bir durumda Antasit olarak sirke işine yarayabilir
Her seferinde detoks metoks bu tarz şeylerden uzak durcam diyorum yine deniyorum ama süper iştah kaparici da bnm vücut ödeme yatkın diyetisyen de sana bişey etki ediyor emzirmesen deneme yanımla ile bulurum demişti

Geçmiş olsun canım çok mantıklı söylemiş diyetisyen biraz kontrolünde gitmen de fayda var

İyi canım ben alışığım biliyorsun kalori saymayı severim
Sen ne yaptın
Kalori saymayı ne zamandır çok istiyordum ama evde mutfak tartim olmadığından baslayamiyordum
Normalde dün ilk gündü ama diyetkolikle yaptığım hesaba göre yalnis olmuş fazla kalori almışım bugün yeniden başladım bakalım herhalde tutturdum
Sen hangi uygulamayı kullanıyorsun peki

Diyetkolik, trendus vb. siteler
Kafam karışırsa ürün ismiyle arama yapıyorum. Kalori saymaya başladığımda doymak İçin tatlı yememem gerektiğinin farkına varıyorum ve şekerli herşeyi bırakıyorum böylece kalori açığım bile kalıyor sana da bu şekilde tavsiye ederim

Geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşir.
İnsülin direnci için ilaç başladınız mı o kilo vermeni kolaylaştırır
Diyetisyene 1-2 kere gittikten sonra temel şeyleri öğrenmiş olursun zaten devlet yada özel farketmez bence

Evet çok gereksiz olduğunu anlıyor sun :)
Eşim çayın yanına birşeyler istediğinde kendimede 40 50 kalori lik şeyler seciyorum simdilik

Tuhaftır ki açım ama bı o kadarda enerjigim iki gündür

Evet çok gereksiz olduğunu anlıyor sun :)
Eşim çayın yanına birşeyler istediğinde kendimede 40 50 kalori lik şeyler seciyorum simdilik

Tuhaftır ki açım ama bı o kadarda enerjigim iki gündür
Beslenme düzene girdikçe enerji artıyor canım
Spor yapabiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…