- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.141
Icmesem mi o zaman iştahı iyi kapatmıştı amaCanım sonuçta tuz yüzünü gözünü şişirmesi normal
Yeşil bikinininyanındaki benim dimi o bana daha çok benziyor çok güzel çıkmışız beee kim çektiyse
Icmeyeyim canım madem zaten şişirdi yüzümu acaip şişirdi tartıda da artı gördüm sabah zatenAynen katılıyorum yan etkilerinde de ödem yapıyor yazıyor du nette bir de tuz olduğu için tansiyonda yükseltiyor imişorkide1453 dikkat et canım
Aslında yazın bi tanıdığı gitmiştik o poşette oalnlardan vermişti ve vc ye de iyi çıkmıştım dur ben de bundan alayimCanm sen bunu kullandın mı ? Diğer magnezyumlar farklı bu etkiyi yapmıyor bir tek bu böyle direk bunu kullanmak gerekiyorEki Görüntüle 2246306
Deneyebilirsin tabi ama vücudunu dinle böbrekte, kasıkta yada göğüs altı kaburga bölgende ağrı olursa hemen bırakıp bol su içerek devam edebilirsin.Böyle bir durumda Antasit olarak sirke işine yarayabilirIcmesem mi o zaman iştahı iyi kapatmıştı ama
kuzuum
İyi canım ben alışığım biliyorsun kalori saymayı severimdrdotty canım nasıl gidiyor zigzag
Her seferinde detoks metoks bu tarz şeylerden uzak durcam diyorum yine deniyorum ama süper iştah kaparici da bnm vücut ödeme yatkın diyetisyen de sana bişey etki ediyor emzirmesen deneme yanımla ile bulurum demiştiDeneyebilirsin tabi ama vücudunu dinle böbrekte, kasıkta yada göğüs altı kaburga bölgende ağrı olursa hemen bırakıp bol su içerek devam edebilirsin.Böyle bir durumda Antasit olarak sirke işine yarayabilir
Geçmiş olsun canım çok mantıklı söylemiş diyetisyen biraz kontrolünde gitmen de fayda varKızlar bugün dr dr gezdim valla ya yoruldum önce kendim gittim tahlil sonuçlarım aşırı kansızlık ve insulin direnci disinda normal cıktı dahiliyeci diyetisyene yönlendirdi gittim bende o da az yemem dolayisiyla bunyemin buna alistigini ve kilo vermemin yavasladigini durdugunu soyledi cunku ben bu yeme sekline 108 kilo ile 3 ay once basladim şimdi diyeti bırakıp yiyerek zayıflayacakmışım ama dr un bilmediği şey ben keyfimdendeğil oğlandan dolayı yiyemiyorum uyumuyor it oğlu it neyse yediklerimiatacagim zaten düzenli o paralı diyetisyendense devlet hastanesine gitmeye karar verdim özeller çok pahalı çünkü 150 lira ney ya neyse tam küçüğü babaanneden aldim eve geldim okuldan aradılar büyük hastalanmış onu aldım apar topar eşimle onu götürdük 7 gibi eve geldik şimdi öksürmekten uyuyamiyoruz ne zaman çocuğu böyle öksürük krizi tutsa gece 1 er saat arayla kalkıp kusar artık bu saatten sonra bana uyku yok
Kalori saymayı ne zamandır çok istiyordum ama evde mutfak tartim olmadığından baslayamiyordumİyi canım ben alışığım biliyorsun kalori saymayı severim
Sen ne yaptın
Diyetkolik, trendus vb. sitelerKalori saymayı ne zamandır çok istiyordum ama evde mutfak tartim olmadığından baslayamiyordum
Normalde dün ilk gündü ama diyetkolikle yaptığım hesaba göre yalnis olmuş fazla kalori almışımbugün yeniden başladım bakalım herhalde tutturdum
Sen hangi uygulamayı kullanıyorsun peki
Geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşir.Kızlar bugün dr dr gezdim valla ya yoruldum önce kendim gittim tahlil sonuçlarım aşırı kansızlık ve insulin direnci disinda normal cıktı dahiliyeci diyetisyene yönlendirdi gittim bende o da az yemem dolayisiyla bunyemin buna alistigini ve kilo vermemin yavasladigini durdugunu soyledi cunku ben bu yeme sekline 108 kilo ile 3 ay once basladim şimdi diyeti bırakıp yiyerek zayıflayacakmışım ama dr un bilmediği şey ben keyfimdendeğil oğlandan dolayı yiyemiyorum uyumuyor it oğlu it neyse yediklerimiatacagim zaten düzenli o paralı diyetisyendense devlet hastanesine gitmeye karar verdim özeller çok pahalı çünkü 150 lira ney ya neyse tam küçüğü babaanneden aldim eve geldim okuldan aradılar büyük hastalanmış onu aldım apar topar eşimle onu götürdük 7 gibi eve geldik şimdi öksürmekten uyuyamiyoruz ne zaman çocuğu böyle öksürük krizi tutsa gece 1 er saat arayla kalkıp kusar artık bu saatten sonra bana uyku yok
Evet çok gereksiz olduğunu anlıyor sun :)Diyetkolik, trendus vb. siteler
Kafam karışırsa ürün ismiyle arama yapıyorum. Kalori saymaya başladığımda doymak İçin tatlı yememem gerektiğinin farkına varıyorum ve şekerli herşeyi bırakıyorum böylece kalori açığım bile kalıyor sana da bu şekilde tavsiye ederim
Bizde aynı şeyi konuştuk dün.Ya biz bir ara sayfada kimler var goremiyormuyduk ben mi hayal gordum yoksa
Beslenme düzene girdikçe enerji artıyor canımEvet çok gereksiz olduğunu anlıyor sun :)
Eşim çayın yanına birşeyler istediğinde kendimede 40 50 kalori lik şeyler seciyorum simdilik
Tuhaftır ki açım ama bı o kadarda enerjigim iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?