- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.161
Evet elma yumusatrmıs ama muzt bılmıyordum tesekkurederımSertse tadı çok çirkin olgunlaşmış olmalı ben bazen sert alıyorum evde muz yada elma varsa aynı poşette bir kac gün kalıyor ve yumuşacık oluyor
Dün yapamadım ama bugün yaptımBeslenme düzene girdikçe enerji artıyor canım
Spor yapabiliyor musun
Tatlı tokken aciktiriyorDiyetkolik, trendus vb. siteler
Kafam karışırsa ürün ismiyle arama yapıyorum. Kalori saymaya başladığımda doymak İçin tatlı yememem gerektiğinin farkına varıyorum ve şekerli herşeyi bırakıyorum böylece kalori açığım bile kalıyor sana da bu şekilde tavsiye ederim
Al canm bana direk özel bir diyetisyen kendisi bunu aldırmıştı hatta bende tekrar kendisine gitmeyi düşünüyorum hem yağ/kas oranı filanda takip ediyorduk iyi oluyordu yarın onu arıycam randevu içinAslında yazın bi tanıdığı gitmiştik o poşette oalnlardan vermişti ve vc ye de iyi çıkmıştım dur ben de bundan alayim
Bir de devlet hastanesi ile da ne canım doktor kontrolü şart sana mutlaka dr gözetimi ile ilerleKızlar bugün dr dr gezdim valla ya yoruldum önce kendim gittim tahlil sonuçlarım aşırı kansızlık ve insulin direnci disinda normal cıktı dahiliyeci diyetisyene yönlendirdi gittim bende o da az yemem dolayisiyla bunyemin buna alistigini ve kilo vermemin yavasladigini durdugunu soyledi cunku ben bu yeme sekline 108 kilo ile 3 ay once basladim şimdi diyeti bırakıp yiyerek zayıflayacakmışım ama dr un bilmediği şey ben keyfimdendeğil oğlandan dolayı yiyemiyorum uyumuyor it oğlu it neyse yediklerimiatacagim zaten düzenli o paralı diyetisyendense devlet hastanesine gitmeye karar verdim özeller çok pahalı çünkü 150 lira ney ya neyse tam küçüğü babaanneden aldim eve geldim okuldan aradılar büyük hastalanmış onu aldım apar topar eşimle onu götürdük 7 gibi eve geldik şimdi öksürmekten uyuyamiyoruz ne zaman çocuğu böyle öksürük krizi tutsa gece 1 er saat arayla kalkıp kusar artık bu saatten sonra bana uyku yok
Dene canım kesinlikle iştahı kesiyor tatlı ve karbonhidrat isteğini sıfıra indiriyor stresi yok ediyor wc yi de arttırıyor ben her kullandığım da iyiki almışım diyorum
Maşallah evet iyi verdi birde 10 saatlik otobüs yolcuğu yaptı hatun.SchonerDuft ellerine sağlık canım listeyi gördüm hesapladım doğrudur
@tgb1907 güzel kilo veriyor yine maşallah
Onların içine bende girecem sanki2 hafta üstüste sabit gelenleri yada 100gr verenleri şiddetle kınıyorum (neler yediler acaba diye düşünmeden edemiyorum
Kaptan sana o kadar dedim popomu deşifre etme diyeBu benim kizlar yazin cekinmistim
Ahaha spor diyorum başka bir şey demiyorum siskoda olursan böyle biçimli oluyorsunEki Görüntüle 2246219
Bu fotoğraflar da soldan sağa ben kaptan dotty, @ELF_LR35 ,orkide1453 ve en sağda SchonerDuft
Eki Görüntüle 2246219
Bugün bende yaptım 1. Icmede wcye çıktım 2.de tık yokKızlar ingiliz karbonatı acaip iştah kapattı açlık duymama yok iki gündür ama bu sabah yüzüm gözüm sis uyandım ondan olup olmadığını bilmiyorum çünkü ara ara şişer yüzüm bu arada iş yerinde sisemdeki suyla kahve yapar arkadaşlar bi baktım.sise yok ingiliz karbonatlı kahve yapmışlar gülmekten gozumden yaş geldi
Bahsettigin magnezyum bu mu ne kadar fiyatıCanm sen bunu kullandın mı ? Diğer magnezyumlar farklı bu etkiyi yapmıyor bir tek bu böyle direk bunu kullanmak gerekiyorEki Görüntüle 2246306
Geçmiş olsun canımKızlar bugün dr dr gezdim valla ya yoruldum önce kendim gittim tahlil sonuçlarım aşırı kansızlık ve insulin direnci disinda normal cıktı dahiliyeci diyetisyene yönlendirdi gittim bende o da az yemem dolayisiyla bunyemin buna alistigini ve kilo vermemin yavasladigini durdugunu soyledi cunku ben bu yeme sekline 108 kilo ile 3 ay once basladim şimdi diyeti bırakıp yiyerek zayıflayacakmışım ama dr un bilmediği şey ben keyfimdendeğil oğlandan dolayı yiyemiyorum uyumuyor it oğlu it neyse yediklerimiatacagim zaten düzenli o paralı diyetisyendense devlet hastanesine gitmeye karar verdim özeller çok pahalı çünkü 150 lira ney ya neyse tam küçüğü babaanneden aldim eve geldim okuldan aradılar büyük hastalanmış onu aldım apar topar eşimle onu götürdük 7 gibi eve geldik şimdi öksürmekten uyuyamiyoruz ne zaman çocuğu böyle öksürük krizi tutsa gece 1 er saat arayla kalkıp kusar artık bu saatten sonra bana uyku yok
69tl olmuş canım bugün 69TL ye aldımMaşallah evet iyi verdi birde 10 saatlik otobüs yolcuğu yaptı hatun.
Onların içine bende girecem sankişu wcye çözüm bulamıyorum
Kaptan sana o kadar dedim popomu deşifre etme diye
Ahaha spor diyorum başka bir şey demiyorum siskoda olursan böyle biçimli oluyorsun
Bugün bende yaptım 1. Icmede wcye çıktım 2.de tık yok
Bahsettigin magnezyum bu mu ne kadar fiyatı
Geçmiş olsun canım
Öğlen tavuğun yanına 2dilim ekmek yerine 1dilim ekmek ve bol salata olsa şahane olurdu ama akşam kızartma hiç olmamışSabah
1 haslanmıs yumurta
Zeytın
Cay
Ogle
Tavuk
2 dılım ekmek
Aksam
Neskafa az kızartma
Çokmuş ya . Takviyeler niye bu kadar pahalı yeminle tüm kullanmam gerekenleri alsam ayda 600 700.tl para vermem gerekecek yazık yaa .69tl olmuş canım bugün 69TL ye aldım
Aynen ben de bugün aynı nı düşündüm bende takviyeye çok para ödüyorum canımÇokmuş ya . Takviyeler niye bu kadar pahalı yeminle tüm kullanmam gerekenleri alsam ayda 600 700.tl para vermem gerekecek yazık yaa .
Wc ye iyi geliyor mu peki
Yemıcektım aksam yemegı tabjta kalmıstı dauanamadımÖğlen tavuğun yanına 2dilim ekmek yerine 1dilim ekmek ve bol salata olsa şahane olurdu ama akşam kızartma hiç olmamışkızartma cıııısssss onun yağı en tehlikeli yağ !
Probiyotiklerin de fiyatına bakmıştım dediğin zaman çok gelmişti zaten kendi.ilaclarim pahalı şuan zaten onları da alamıyorum..Aynen ben de bugün aynı nı düşündüm bende takviyeye çok para ödüyorum canımprebiyotiklerin fiyatı da uçuyordu bu ayda birde prebiyotik almıştım magnezit filan gibi daha uygun fiyatlı magnezyumlar da vardı ama bunun işlevini görmüyormuş diyetisyen öyle diyodu ve bugün eczaneye sordum oda öyle dedi bu sitrat bunladiğerleri r aynı şey diil dedi oda ben de ondan gene bunu aldm mecbur
Evde olmayınca mecbur öyle oluyor haklısın bende sebze bittiği zaman hemen karbonhidrat arayışına giriyorum protein ve sebze oldumu rahat oluyorYemıcektım aksam yemegı tabjta kalmıstı dauanamadımsalata olurdu ama evde yıne bısey yok tavıguda dayım saplsun ucuza verdıydı cok almıstık
Canım sirkesiz tuzlu turşu ne için anlayamadım zaten sirke başlı başına sağlıklı hani tuzsuz sirkeli olsa iyi olurdu çünki tuz olması zaten yememize engel oluyo turşuyu tuzdan dolayı yiyemiyoruz tuz oranı çok çok fazla diyette kesinlikle yememek gerekiyor hem ödem yapıp şişirir hemde tuz yağları tutup kilo vermeyi zorlaştırıyorProbiyotiklerin de fiyatına bakmıştım dediğin zaman çok gelmişti zaten kendi.ilaclarim pahalı şuan zaten onları da alamıyorum..
Bir diyetisyen vardı sirkesiz tuz karabiberden turşu yapıyordu kim olduğunu anımsamıyorum onu deneyecem bağırsak sağlığına iyi geliyormuş araştırmadım derin bir şekilde bugün gördüm bulayimda paylaşayım.
Günaydın canım NasılsınGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?