Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tatlı tokken aciktiriyor

Aslında yazın bi tanıdığı gitmiştik o poşette oalnlardan vermişti ve vc ye de iyi çıkmıştım dur ben de bundan alayim
Al canm bana direk özel bir diyetisyen kendisi bunu aldırmıştı hatta bende tekrar kendisine gitmeyi düşünüyorum hem yağ/kas oranı filanda takip ediyorduk iyi oluyordu yarın onu arıycam randevu için

Bir de devlet hastanesi ile da ne canım doktor kontrolü şart sana mutlaka dr gözetimi ile ilerle

Ben Diasporal şase hamileyken kullanmıştım
Denemek istedim blonde ambition mesajını görünce
Dene canım kesinlikle iştahı kesiyor tatlı ve karbonhidrat isteğini sıfıra indiriyor stresi yok ediyor wc yi de arttırıyor ben her kullandığım da iyiki almışım diyorum

Kızlar bu ara bugün ölçül yaptrcam desigm yere gittim aynen broşürde ki gibi ücretsiz ölçüm yapıldı ama meğer herbillif satış yerimiş broşürde o yazmıyor du ama ofis benim sokakta tabi ölçüm yapıp ürün satmaya kalktılar tabiki almadım zaten çok komik bir avuç çaya 130tl diyor çayn içeriğini okudum beyaz çay,siyah çay,kukili,bamya ve limon bukadar bunlarn karışımı ve sadece bir avuç kadarı 130tl zaten siyah çay beyaz çay limon herkesde var yani arkasını okumayanda içinde bisey var sanıp alıyodur bide shek vs. Ayrı ayrı işte herne ise ama bana metobolizma hızın 1350 dedi tamam hep söylüyorum metobolizmam yavaş die ama bu kadar mı olur ??? 1350 ye de inanamadım ürün satmak için yalan gibi geldi hatta burda 1440 kalorilik diyet uygulatan bir arkadaş vardı aklıma o geldi ben 1400lük liste ile direk kilo alırım ozman bana diyetosyende geçen yıl düşük demişti ama 1650 demişti kızlar 1350 gerçek olabilir mi sizce

SchonerDuft ellerine sağlık canım listeyi gördüm hesapladım doğrudur
@tgb1907 güzel kilo veriyor yine maşallah
Maşallah evet iyi verdi birde 10 saatlik otobüs yolcuğu yaptı hatun.
2 hafta üstüste sabit gelenleri yada 100gr verenleri şiddetle kınıyorum (neler yediler acaba diye düşünmeden edemiyorum
Onların içine bende girecem sanki şu wcye çözüm bulamıyorum
Bu benim kizlar yazin cekinmistim
Kaptan sana o kadar dedim popomu deşifre etme diye
Ahaha spor diyorum başka bir şey demiyorum siskoda olursan böyle biçimli oluyorsun
Bugün bende yaptım 1. Icmede wcye çıktım 2.de tık yok

Canm sen bunu kullandın mı ? Diğer magnezyumlar farklı bu etkiyi yapmıyor bir tek bu böyle direk bunu kullanmak gerekiyorEki Görüntüle 2246306
Bahsettigin magnezyum bu mu ne kadar fiyatı
Geçmiş olsun canım

69tl olmuş canım bugün 69TL ye aldım

Sabah
1 haslanmıs yumurta
Zeytın
Cay
Ogle
Tavuk
2 dılım ekmek
Aksam
Neskafa az kızartma
Öğlen tavuğun yanına 2dilim ekmek yerine 1dilim ekmek ve bol salata olsa şahane olurdu ama akşam kızartma hiç olmamış kızartma cıııısssss onun yağı en tehlikeli yağ !

Çokmuş ya . Takviyeler niye bu kadar pahalı yeminle tüm kullanmam gerekenleri alsam ayda 600 700.tl para vermem gerekecek yazık yaa .
Wc ye iyi geliyor mu peki
Aynen ben de bugün aynı nı düşündüm bende takviyeye çok para ödüyorum canım prebiyotiklerin fiyatı da uçuyordu bu ayda birde prebiyotik almıştım magnezit filan gibi daha uygun fiyatlı magnezyumlar da vardı ama bunun işlevini görmüyormuş diyetisyen öyle diyodu ve bugün eczaneye sordum oda öyle dedi bu sitrat bunladiğerleri r aynı şey diil dedi oda ben de ondan gene bunu aldm mecbur

Öğlen tavuğun yanına 2dilim ekmek yerine 1dilim ekmek ve bol salata olsa şahane olurdu ama akşam kızartma hiç olmamış kızartma cıııısssss onun yağı en tehlikeli yağ !
Yemıcektım aksam yemegı tabjta kalmıstı dauanamadım salata olurdu ama evde yıne bısey yok tavıguda dayım saplsun ucuza verdıydı cok almıstık

Probiyotiklerin de fiyatına bakmıştım dediğin zaman çok gelmişti zaten kendi.ilaclarim pahalı şuan zaten onları da alamıyorum..
Bir diyetisyen vardı sirkesiz tuz karabiberden turşu yapıyordu kim olduğunu anımsamıyorum onu deneyecem bağırsak sağlığına iyi geliyormuş araştırmadım derin bir şekilde bugün gördüm bulayimda paylaşayım.

Yemıcektım aksam yemegı tabjta kalmıstı dauanamadım salata olurdu ama evde yıne bısey yok tavıguda dayım saplsun ucuza verdıydı cok almıstık
Evde olmayınca mecbur öyle oluyor haklısın bende sebze bittiği zaman hemen karbonhidrat arayışına giriyorum protein ve sebze oldumu rahat oluyor

Canım sirkesiz tuzlu turşu ne için anlayamadım zaten sirke başlı başına sağlıklı hani tuzsuz sirkeli olsa iyi olurdu çünki tuz olması zaten yememize engel oluyo turşuyu tuzdan dolayı yiyemiyoruz tuz oranı çok çok fazla diyette kesinlikle yememek gerekiyor hem ödem yapıp şişirir hemde tuz yağları tutup kilo vermeyi zorlaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…