Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet tatlim 71.9 bu sabah tartildim yine 71.9 100gr 200gr gitmiştir diye umuyordum ama olsun bakalim daha cumaya cok var
yarın kabak detoksu yapacam kendime göre uyarlayacam ama hedef belirledin mi kendine kilomuz çok yakın birbirimizi destekleyerek gidelim

yarın kabak detoksu yapacam kendime göre uyarlayacam ama hedef belirledin mi kendine kilomuz çok yakın birbirimizi destekleyerek gidelim
Cok guzel olur canim 400gr eksidesin şimdidenbu hafta cuma gunune cok buyuk bi hedefim yok regl olucam cumadan 3 gun sonra.
hafta sonu sinavim olucak hep ders calisiyorum kendime duzenli yemek pisiremeyegim daha cok bu haftayi ton balik nesfit mercimekli bugdayli salata tafifleriyle falan gecirecegim 500gr gitse sevinirim ama sonraki haftalar seninle birbirimizi takip edriz yarisiriz ne dersin

mükemmel olur derim . hızlı veremiyorum kabızlık olduğu için bu hafta da en fazla 500 gr veririm .yarın kendimi garantiye alayım diye kabak yapacam zaten birebir uymadığım için detoksta sayılmaz.
2 gün mü sınavın tek gün mü . menülerin yine güzel olur ton balığı protein zaten . bende ders çalışmaya başlıcam yarın müşavirlik için

Demek detox yapicaksin bende kendi duzenime doneyim ilk hedef seni yakalamak sonra sen bana yetismeye calisirsin (ilk saatlerden basladim hem seni hem kendi mi gazlamaya )Allah zihin acikligi versin canim iki gun olacak cumartesi pazar

Demek detox yapicaksin bende kendi duzenime doneyim ilk hedef seni yakalamak sonra sen bana yetismeye calisirsin (ilk saatlerden basladim hem seni hem kendi mi gazlamaya )Allah zihin acikligi versin canim iki gun olacak cumartesi pazar
sana da canım şimdiden başarılar
yes baby detokslicam kendimi bu hafta 69,80 ü görmek istiyorum bakalım başarabilecek miyim. öncen koşmaya dedvam ediyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…