- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.181
Gunaydin canimGünaydın kızlar elim yüzüm sis uyandım yine bıraktım karbonatı
Ictiler benimki karbonatsız diGunaydin canimcok mu şiştin oyleyse birakman iyi olmus karbonatli kahveyi naptiniz ictiniz mi
Anlamadilar yani bu kahvede bir gariplik de mi yok demedilerIctiler benimki karbonatsız di
Afiyet olsun canımKahvalti edicem canim sen napiyosun
Afiyet olsun canim kolay gelsinAfiyet olsun canım
Yatak keyfi yaptım kalktım mutfağı biraz topladım. Kendime chialı puding yaptım. Şimdi işe gidiyorum.
Sağol canım kilolarımız seninle yaklaştı sen kaç çıkmıştın 71.90 dü demiAfiyet olsun canim kolay gelsin
Evet tatlim 71.9 bu sabah tartildim yine 71.9Sağol canım kilolarımız seninle yaklaştı sen kaç çıkmıştın 71.90 dü demi
yarın kabak detoksu yapacam kendime göre uyarlayacam amaEvet tatlim 71.9 bu sabah tartildim yine 71.9100gr 200gr gitmiştir diye umuyordum ama olsun bakalim daha cumaya cok var
günaydın canım nasılsınGünaydın mutlu hafta sonları ❤
Cafe Light yeniden aktif hale gelmiştir herkesi sohbete bekleriz
Iyiyim canım sen nasılsın ❤günaydın canım nasılsın
iyiyim canımIyiyim canım sen nasılsın ❤
Mutlu hafta sonları canımGünaydın mutlu hafta sonları ❤
Cafe Light yeniden aktif hale gelmiştir herkesi sohbete bekleriz
Cok guzel olur canimyarın kabak detoksu yapacam kendime göre uyarlayacam amahedef belirledin mi kendine kilomuz çok yakın birbirimizi destekleyerek gidelim
mükemmel olur derim . hızlı veremiyorum kabızlık olduğu için bu hafta da en fazla 500 gr veririm .yarın kendimi garantiye alayım diye kabak yapacam zaten birebir uymadığım için detoksta sayılmaz.Cok guzel olur canim400gr eksidesin şimdiden bu hafta cuma gunune cok buyuk bi hedefim yok regl olucam cumadan 3 gun sonra.
hafta sonu sinavim olucak hep ders calisiyorum kendime duzenli yemek pisiremeyegim daha cok bu haftayi ton balik nesfit mercimekli bugdayli salata tafifleriyle falan gecirecegim 500gr gitse sevinirim ama sonraki haftalar seninle birbirimizi takip edriz yarisiriz ne dersin
Demek detox yapicaksinmükemmel olur derim . hızlı veremiyorum kabızlık olduğu için bu hafta da en fazla 500 gr veririm .yarın kendimi garantiye alayım diye kabak yapacam zaten birebir uymadığım için detoksta sayılmaz.
2 gün mü sınavın tek gün mü . menülerin yine güzel olur ton balığı protein zaten . bende ders çalışmaya başlıcam yarın müşavirlik için
sana da canım şimdiden başarılarDemek detox yapicaksinbende kendi duzenime doneyim ilk hedef seni yakalamak sonra sen bana yetismeye calisirsin (ilk saatlerden basladim hem seni hem kendi mi gazlamaya ) Allah zihin acikligi versin canim iki gun olacak cumartesi pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?