Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sana da canım şimdiden başarılar
yes baby detokslicam kendimi bu hafta 69,80 ü görmek istiyorum bakalım başarabilecek miyim. öncen koşmaya dedvam ediyorum şimdilik
Sen yap detoxunu kos bakalim onden
Dönüşüm muhtesem olacak bebek bi ara arkami donup el sallarim sana ne iddialı konustum be olmazsa ben moraririm artik adim mor htc ye cikar

tatlı kız seni
sen bana yetişeceğini düşün yetişirsen ki yetişemezsin o zaman düşünürsün şimdiden yorulma
Yellowla da aramiizda 7 kilo vardi kaldi mi 4
1 kilo nedir ki ya (burdan yelleowa da bulasmis oldum )hadi hayirlisi ya benle cok pis dalga gecersiniz yada ben sizle @yellow girl

Son düzenleme:
Kızlar napysnuz tartıda gram bile oynamadı psikolojim çok bozuk neden böyle oldu acaba yaaa neyapıcam iyice strese giriyorum yardım ediiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn !!!!
Napiyosun tatlim bugun yazmadin hiç maydanoz bana cok iyi geliyor hic yiyirmusun normalde regl olacagim zaman bile 1 kilo ya yakin odem olacakken maydanoz yedim mi bikac gun boyunca anca 300 400 gr fazla cikiyirum

Kızlar napysnuz tartıda gram bile oynamadı psikolojim çok bozuk neden böyle oldu acaba yaaa neyapıcam iyice strese giriyorum yardım ediiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn !!!!
Kabizlik falan var mi canim girme strese stres de etkiler daha cumaya cok var geçen hafta ben de de iki gun gitmedi gitmedi ayni kaldi gibi sonra 500gr birden gitti belki oyle olucak seninkide

Stres olduğun için oynamıyor ben bütün hafta eksi olup cumaya artı çıktığımi biliyorim

Kabizlik falan var mi canim girme strese stres de etkiler daha cumaya cok var geçen hafta ben de de iki gun gitmedi gitmedi ayni kaldi gibi sonra 500gr birden gitti belki oyle olucak seninkide
inşallah canım yaa cumaya çok var ama zaten ona stres yapmıyorum genel olarak hala çok kilo fazlası var ve yaz yaklaştı havalar ısındı ona çok stres yapıyorum nerdeyse ağlıcam yaaa Aciiilll 10 kilo vermem lazım bu 10 kilo gitmeden ben mutlu olamam

Bende dusunuyorum canim yazin nasil yapicam diye gecen yaz aldigim kiyafetlerin icine giremiyorum ama cok da stres yapmiyirum.
Neden dersen allah omur verirse daha onumuzde cok yazlar olacak.
Eski halimizlede kalabilirdik pes edebilirdik baslayip birakabilirdik ama bunlari yapmadin sen en onemli olani yaptin karar verdin ve bu yolda da ilerledin eninde sonunda hedefimize de ulaşacağız en kotu yazin ilk ayi biraz daha fazlamiz olur ama ondan sonra butun yazlar bizim.
Zaman o kadar cabuk geciyir ki bir bakmissin oteki yaz gelmiş bile sen istedigin gibisin tatildesin oh mis bunun icinde simdi guzelce devam etmemiz lazim azmini sevdigim yapma boyle dusunme bir kac ayda almadik ki oyle bir ayda verelim biz
Guzel verelim saglikli verelim diye çabalıyoruz 1 ay ac kalipta verebilirdik hatta boyke olanlari da ilk uyaran sensin ama o zaman ne enerjik ne guzel gorunursuz yorgun halsiz hasta gibi gorunmek istemeyiz tabiki saglikli olani tercih ederiz bu yuzden oldugumuz yerden emin adimlarla ilerleyecegiz.
Sen en onemli olani basardın bile canim

Bencede canım çok haklısın bu kiloyu hemen almadikki hemen gitsin bazen takılıyor ne yaparsak yapalım gitmiyor sabırlı olacağız nasılsa gidecek çünkü uğraşıyoruz blonde ambition canım azimlisin sen stres yapma ve hedefini az tut zaten sen çok güzel zayıfladın konusmustuk seninle bunu 10 kiloya yakın verdin görüntünde muazzam değişiklik var bunları düşün ve kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…