- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.618
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.221
Diyetisyen e gitme imkanın var mi canininşallah canım yaa cumaya çok var ama zaten ona stres yapmıyorum genel olarak hala çok kilo fazlası var ve yaz yaklaştı havalar ısındı ona çok stres yapıyorum nerdeyse ağlıcam yaaaAciiilll 10 kilo vermem lazım bu 10 kilo gitmeden ben mutlu olamam
Hoşgeldin 50 kiloda nasil 83 olur pek anlayamadım ama spor dan başka çözümü yok gibi tabi bide proteinSelam kızlar. Umarım herkes hedefine ulaşır.
Kendime gelecek olursam, 50 kiloyum ve göbeğiden şikayetçiyim. Bel çevrem 83cm. Bana ne önerirsiniz. Sıkı bi egzersize girmek için kendimi hazır hissediyorum.
Boyun kaç canım , diyet yapıyor musunSelam kızlar. Umarım herkes hedefine ulaşır.
Kendime gelecek olursam, 50 kiloyum ve göbeğiden şikayetçiyim. Bel çevrem 83cm. Bana ne önerirsiniz. Sıkı bi egzersize girmek için kendimi hazır hissediyorum.
blonde ambition htc71 Kızlar iki buçuk ay sonra haziran o zamana ben sizin 63 kiloya ineceginize inanıyorum hele ki spor da yapıyorsunuz daha da ince görünürsünüz 1 aydır spor yaoiyrium tartıda eksi çok yok ama bu hafta bana herkes çok zayıflamışsın dedi düşünün 3 kilo bi gitse bu şekilde incelemeyle raziyim hadi toparlanin kaldığımız yerden devam
Harikasin canim sporun farki isteblonde ambition htc71 Kızlar iki buçuk ay sonra haziran o zamana ben sizin 63 kiloya ineceginize inanıyorum hele ki spor da yapıyorsunuz daha da ince görünürsünüz 1 aydır spor yaoiyrium tartıda eksi çok yok ama bu hafta bana herkes çok zayıflamışsın dedi düşünün 3 kilo bi gitse bu şekilde incelemeyle raziyim hadi toparlanin kaldığımız yerden devam
Vallahi durum bu malesef. Onereceginiz bi spor egzersiz var mı.Hoşgeldin 50 kiloda nasil 83 olur pek anlayamadım ama spor dan başka çözümü yok gibi tabi bide protein
Yanlis ölçmüş olamayasiniz gobek deliginden degilde tam bel oyuntusundan ölçtünuz mu gobek deliginin hemen ust tarafindanVallahi durum bu malesef. Onereceginiz bi spor egzersiz var mı.
Aynen canım 65 i rahat görürsün boyun da uzundu sanırım hiç stres yok ben de yarın tartılayım bakalim hiç vermişim gibi gelmiyorsagol canim benim aslında pek stres yapmiyirum belirledigim aralik 5 6 ay en gec.
benim icinde haziran onemli ramazan bayrami icin koye gidecegiz kv. oraya o zamana kadar zaten 65 de olsam kotu gorunmem fark belli bile olmaz 65 62 arasi cok cok farketmez gecen yaz gittigimizde tig gibiydim bu yaz gittigimde kkmse bana kilo almissin demesin
Valla tek göbek te mi sıkıntı bacaklar ince mi öyleyse abs yapın ip atlayın bi sürü abs videosu var birer hafta birer hafta yapın değiştirerek ama karbonhidrat yemeyinVallahi durum bu malesef. Onereceginiz bi spor egzersiz var mı.
Sen verirsin canım benim 21 martta Diyetisyen e gidicem sağlıklı yaşam merkezi diye bi yer var bakalim ne çıkacak sürekli diyet yaparlar zor kilo verirmiş sanırım benim sıkıntı ondanBende 3 ayda 10 kilo vermek istiyorum bence yapabilirim 15 haziranda 68 olmak istiyorum hemde sporsuz hemde yiyerek ama tatlılar ekmekler kekler makarnalar yok, asitli içecekler, meşrubatlar yok
Beni kontrol edin
Evet canım artık bu kilolardan kurtulup biraz şekillenip şu diyetlerden kurtulsak iyi olacak. Sürekli diyetlerle metabolizmanın işleyişini de bozuyoruzSen verirsin canım benim 21 martta Diyetisyen e gidicem sağlıklı yaşam merkezi diye bi yer var bakalim ne çıkacak sürekli diyet yaparlar zor kilo verirmiş sanırım benim sıkıntı ondan
Bu halimle mi kuzum bakalım yarın biraz sesleneceğim paylaşayım sizinle dedrdotty cnm foto paylaşsana
Tabi verirsin neden olmasinBende 3 ayda 10 kilo vermek istiyorum bence yapabilirim 15 haziranda 68 olmak istiyorum hemde sporsuz hemde yiyerek ama tatlılar ekmekler kekler makarnalar yok, asitli içecekler, meşrubatlar yok
Beni kontrol edin
Paylaş geçen hafta paylaşımdan sonra ben de baya motivasyon arttiBu halimle mi kuzum bakalım yarın biraz sesleneceğim paylaşayım sizinle de
Yellow a bulaşmayaydın iyiydiYellowla da aramiizda 7 kilo vardi kaldi mi 4
1 kilo nedir ki ya(burdan yelleowa da bulasmis oldum )hadi hayirlisi ya benle cok pis dalga gecersiniz yada ben sizle @yellow girl
Hızlı giden atın .... seyrek düşermiş
Bende bulaştım
Menüleri yazacam hergün canım bugün başlıyorum.
Kuzum sen niye böyle evde ya da aile içinde bir sıkıntı mı var.Kızlar napysnuztartıda gram bile oynamadı psikolojim çok bozuk neden böyle oldu acaba yaaa neyapıcam iyice strese giriyorum yardım ediiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn !!!!
Bir detoks yap protein ağırlıklı ya da kabak detoksu toparlarsın biraz.inşallah canım yaa cumaya çok var ama zaten ona stres yapmıyorum genel olarak hala çok kilo fazlası var ve yaz yaklaştı havalar ısındı ona çok stres yapıyorum nerdeyse ağlıcam yaaaAciiilll 10 kilo vermem lazım bu 10 kilo gitmeden ben mutlu olamam
Bende bende 60a düşmek istiyorum şuan çok motiveyim insan içine çıkmak bana iyi geliyor.Bende 3 ayda 10 kilo vermek istiyorum bence yapabilirim 15 haziranda 68 olmak istiyorum hemde sporsuz hemde yiyerek ama tatlılar ekmekler kekler makarnalar yok, asitli içecekler, meşrubatlar yok
Beni kontrol edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?