Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Diyetisyen e gitme imkanın var mi canin

Selam kızlar. Umarım herkes hedefine ulaşır.

Kendime gelecek olursam, 50 kiloyum ve göbeğiden şikayetçiyim. Bel çevrem 83cm. Bana ne önerirsiniz. Sıkı bi egzersize girmek için kendimi hazır hissediyorum.
Hoşgeldin 50 kiloda nasil 83 olur pek anlayamadım ama spor dan başka çözümü yok gibi tabi bide protein

blonde ambition htc71 Kızlar iki buçuk ay sonra haziran o zamana ben sizin 63 kiloya ineceginize inanıyorum hele ki spor da yapıyorsunuz daha da ince görünürsünüz 1 aydır spor yaoiyrium tartıda eksi çok yok ama bu hafta bana herkes çok zayıflamışsın dedi düşünün 3 kilo bi gitse bu şekilde incelemeyle raziyim hadi toparlanin kaldığımız yerden devam

Selam kızlar. Umarım herkes hedefine ulaşır.

Kendime gelecek olursam, 50 kiloyum ve göbeğiden şikayetçiyim. Bel çevrem 83cm. Bana ne önerirsiniz. Sıkı bi egzersize girmek için kendimi hazır hissediyorum.
Boyun kaç canım , diyet yapıyor musun
Karbonhidratlar bel çevresini çok arttırıyor, protein sebze sınırlı meyve ve şeker oranı düşük baklagiller (barbunya, yeşil mercimek gibi) tercihlerle ve sporu hayatına dahil ederek toparlayabilirsin

sagol canim benim aslında pek stres yapmiyirum belirledigim aralik 5 6 ay en gec.
benim icinde haziran onemli ramazan bayrami icin koye gidecegiz kv. oraya o zamana kadar zaten 65 de olsam kotu gorunmem fark belli bile olmaz 65 62 arasi cok cok farketmez gecen yaz gittigimizde tig gibiydim bu yaz gittigimde kkmse bana kilo almissin demesin

Harikasin canim sporun farki iste

Aynen canım 65 i rahat görürsün boyun da uzundu sanırım hiç stres yok ben de yarın tartılayım bakalim hiç vermişim gibi gelmiyor

Bende 3 ayda 10 kilo vermek istiyorum bence yapabilirim 15 haziranda 68 olmak istiyorum hemde sporsuz hemde yiyerek ama tatlılar ekmekler kekler makarnalar yok, asitli içecekler, meşrubatlar yok
Beni kontrol edin
Sen verirsin canım benim 21 martta Diyetisyen e gidicem sağlıklı yaşam merkezi diye bi yer var bakalim ne çıkacak sürekli diyet yaparlar zor kilo verirmiş sanırım benim sıkıntı ondan

Sen verirsin canım benim 21 martta Diyetisyen e gidicem sağlıklı yaşam merkezi diye bi yer var bakalim ne çıkacak sürekli diyet yaparlar zor kilo verirmiş sanırım benim sıkıntı ondan
Evet canım artık bu kilolardan kurtulup biraz şekillenip şu diyetlerden kurtulsak iyi olacak. Sürekli diyetlerle metabolizmanın işleyişini de bozuyoruz

Yellowla da aramiizda 7 kilo vardi kaldi mi 4
1 kilo nedir ki ya (burdan yelleowa da bulasmis oldum )hadi hayirlisi ya benle cok pis dalga gecersiniz yada ben sizle @yellow girl
Yellow a bulaşmayaydın iyiydi
Kaçmaktan anladığında bağlı hafta da 1 bulgur pirinç patates.mutlaka yerim kuzum. Ekmeği duruma göre yerim . Bal pekmez mutlaka olur .zaten hamur işleri sevmem .
Hızlı giden atın .... seyrek düşermiş

Bende bulaştım

Bu hafta coşacam ben ya 69 u kesin görmem lazım.
Sen ne durumdasın dönecek misin listeye
SchonerDuft bundan sonra takip edicem seni golgen gibi arkandayim sakin kacamak falan yapmayasin
Menüleri yazacam hergün canım bugün başlıyorum.
Kızlar napysnuz tartıda gram bile oynamadı psikolojim çok bozuk neden böyle oldu acaba yaaa neyapıcam iyice strese giriyorum yardım ediiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn !!!!
Kuzum sen niye böyle evde ya da aile içinde bir sıkıntı mı var.
Sonuçta sende diyordun tartı dan önce görüntümüz önemli diye niye bu kadar panik ve stresli oldun.
Bir detoks yap protein ağırlıklı ya da kabak detoksu toparlarsın biraz.
Bende 3 ayda 10 kilo vermek istiyorum bence yapabilirim 15 haziranda 68 olmak istiyorum hemde sporsuz hemde yiyerek ama tatlılar ekmekler kekler makarnalar yok, asitli içecekler, meşrubatlar yok
Beni kontrol edin
Bende bende 60a düşmek istiyorum şuan çok motiveyim insan içine çıkmak bana iyi geliyor.
Ayva aldım canım ayva.hosafi çekti nasıl yapsam evde sadece çok az kuru üzümüm var kuru kayısım bitti. Biraz şeker eklerim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…