- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.241
Ooo protein yapmışsın yeşil mercimekli salatayı listeme alayım brokoli marul yeşil mercimek mısır ile güzel olur domates ve salatalıkla eklerimKahvalti
1 dilim ekmek
2 yumurtadan omlet
1 yk tulum peyniri
5 zeytin
Öğlen
3yk et sote
2 yk yogurt
1 dilkm ekmek
Ara
1 tane elma
Aksam
6 yk haslanmis yesil mercimekli salata
Su 2.5 litre
Gercekten de bulasmasaymisim daha iyiymis oda hirslansin diye dedim ama bugun o modda değilmiş yellowumYellow a bulaşmayaydın iyiydi
Kaçmaktan anladığında bağlı hafta da 1 bulgur pirinç patates.mutlaka yerim kuzum. Ekmeği duruma göre yerim . Bal pekmez mutlaka olur .zaten hamur işleri sevmem .
Bu hafta coşacam ben ya 69 u kesin görmem lazım.
Sen ne durumdasın dönecek misin listeye
Menüleri yazacam hergün canım bugün başlıyorum.
Kuzum sen niye böyle evde ya da aile içinde bir sıkıntı mı var.
Sonuçta sende diyordun tartı dan önce görüntümüz önemli diye niye bu kadar panik ve stresli oldun.
Bir detoks yap protein ağırlıklı ya da kabak detoksu toparlarsın biraz.
Bende bende 60a düşmek istiyorum şuan çok motiveyim insan içine çıkmak bana iyi geliyor.
Ayva aldım canım ayva.hosafi çekti nasıl yapsam evde sadece çok az kuru üzümüm var kuru kayısım bitti. Biraz şeker eklerim ama
Az şeker ekleyebilirsin tarçını da unutmaYellow a bulaşmayaydın iyiydi
Kaçmaktan anladığında bağlı hafta da 1 bulgur pirinç patates.mutlaka yerim kuzum. Ekmeği duruma göre yerim . Bal pekmez mutlaka olur .zaten hamur işleri sevmem .
Sonuçta sende diyordun tartı dan önce görüntümüz önemli diye niye bu kadar panik ve stresli oldun.
Bende bende 60a düşmek istiyorum şuan çok motiveyim insan içine çıkmak bana iyi geliyor.
Ayva aldım canım ayva.hosafi çekti nasıl yapsam evde sadece çok az kuru üzümüm var kuru kayısım bitti. Biraz şeker eklerim ama
Harika görünüyor canım, afiyet olsunEki Görüntüle 2246531
Fit pudding im tadı orjinalini aratmıyor
Tarif atsana canımEki Görüntüle 2246531
Tamam tatlim paylas hergun menulerine bakicam takip edicem seni sende benimkileri takip etYellow a bulaşmayaydın iyiydi
Afiyet olsun canim tarifini paylas belki sonra bende yaparimEki Görüntüle 2246531
Hırslandıririz onu ama ona yetişmek imkansız hatun bilinçli Y yellow sence sana yetişebilir miyiz.Gercekten de bulasmasaymisim daha iyiymis oda hirslansin diye dedim ama bugun o modda değilmiş yellowum
Tarcın karanfil şeker üzüm ayva bu kadar demi su miktarı göz kararı koyarım.Az şeker ekleyebilirsin tarçını da unutma
Listeye dönmeden önce biraz kontrollü yemeyi öğrenmeye çalışıyorum canım ama sonraki hafta kesin listedeyim
Harika görünüyor canım, afiyet olsun
Tam ölçülü tarif bekliyoruz
Yazdım menüyü bugün gezen tavuk gibi gezdimTamam tatlim paylas hergun menulerine bakicam takip edicem seni sende benimkileri takip et
Ogleye kadar guzel gelmissin canim ama ondan sonra bozulmus birazSabah
1 dilim kepek ekmek
1 kt bez tulum
1 domates
1 bardak su
Ara yok
Öğlen
Parmak büyüklüğü ve kalınlığı kadar 2 kabak 2 biber dolması et ve nohutlu
1 buyük bardak ayran
Ara
1 kuru incir
Yarım anne keki
Şekersiz çay
16.00
1.dilim perde börek
Akşam 19.45 gibi
Sağlıklı pudding
1 muz
Su1lt geçti içmeye devam
Hareketli gündü ne kadar yürüdüm bakmadım.
Birazdan yoga yapacam üstüne türk kahvesi içerim.
Yarın spor + kabak detoksu yapacam hafta içine allah büyük.Ogleye kadar guzel gelmissin canim ama ondan sonra bozulmus birazaksamki puding de guzel aralar bozdu işi onlarida hareketlilikden telafi edebilirsin ama yarin daha guzel bi menu bekliyorum
Tabi canim hem azimli hem bilincli
Bizi bu aliskanliklar bitirdiYarın spor + kabak detoksu yapacam hafta içine allah büyük.
Sohbete daldım aslında yoksa yemezdim el alışkanlığı
Harikaymış canım ya mutlaka denemeli zaten chianin jellestirici özelliği var bende arada yapıyorum kakao ve bal koymamıştım birde böyle deneyeyimPudding tarifi
200 ml süt
2.yk chia tohumu dolu dolu olsun
2 tk kadar kakao
1 yk bal
Servis sırasında istenilen meyve ve hindistan cevizi eklenebilir.
Bir kavanoza malzemeleri ekleyim kapağı kapatın çalkalayın ilk 10 dk da sık calkalayin sonra ara ara çalkalayabikirsiniz. Ortalama 8 saat sonra tükettim tadı orjinal puding gibi oldu
Börek hemde akşam naptın canım sen ha birde kek iyi bir spor seni bekliyor yada bir detoks yap bence geçen hafta bende öyle toparladım kabak iyi gelirSabah
1 dilim kepek ekmek
1 kt bez tulum
1 domates
1 bardak su
Ara yok
Öğlen
Parmak büyüklüğü ve kalınlığı kadar 2 kabak 2 biber dolması et ve nohutlu
1 buyük bardak ayran
Ara
1 kuru incir
Yarım anne keki
Şekersiz çay
16.00
1.dilim perde börek
Akşam 19.45 gibi
Sağlıklı pudding
1 muz
Su1lt geçti içmeye devam
Hareketli gündü ne kadar yürüdüm bakmadım.
Birazdan yoga yapacam üstüne türk kahvesi içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?