Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvalti
1 dilim ekmek
2 yumurtadan omlet
1 yk tulum peyniri
5 zeytin
Öğlen
3yk et sote
2 yk yogurt
1 dilkm ekmek
Ara
1 tane elma
Aksam
6 yk haslanmis yesil mercimekli salata
Su 2.5 litre
Ooo protein yapmışsın yeşil mercimekli salatayı listeme alayım brokoli marul yeşil mercimek mısır ile güzel olur domates ve salatalıkla eklerim

Gercekten de bulasmasaymisim daha iyiymis oda hirslansin diye dedim ama bugun o modda değilmiş yellowum

Az şeker ekleyebilirsin tarçını da unutma
Listeye dönmeden önce biraz kontrollü yemeyi öğrenmeye çalışıyorum canım ama sonraki hafta kesin listedeyim
Eki Görüntüle 2246531
Fit pudding im tadı orjinalini aratmıyor
Harika görünüyor canım, afiyet olsun
Tam ölçülü tarif bekliyoruz

Tamam tatlim paylas hergun menulerine bakicam takip edicem seni sende benimkileri takip et

Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 kt bez tulum
1 domates
1 bardak su
Ara yok
Öğlen
Parmak büyüklüğü ve kalınlığı kadar 2 kabak 2 biber dolması et ve nohutlu
1 buyük bardak ayran
Ara
1 kuru incir
Yarım anne keki
Şekersiz çay
16.00
1.dilim perde börek
Akşam 19.45 gibi
Sağlıklı pudding
1 muz

Su1lt geçti içmeye devam
Hareketli gündü ne kadar yürüdüm bakmadım.
Birazdan yoga yapacam üstüne türk kahvesi içerim.

Pudding tarifi
200 ml süt
2.yk chia tohumu dolu dolu olsun
2 tk kadar kakao
1 yk bal
Servis sırasında istenilen meyve ve hindistan cevizi eklenebilir.
Bir kavanoza malzemeleri ekleyim kapağı kapatın çalkalayın ilk 10 dk da sık calkalayin sonra ara ara çalkalayabikirsiniz. Ortalama 8 saat sonra tükettim tadı orjinal puding gibi oldu

Gercekten de bulasmasaymisim daha iyiymis oda hirslansin diye dedim ama bugun o modda değilmiş yellowum
Hırslandıririz onu ama ona yetişmek imkansız hatun bilinçli Y yellow sence sana yetişebilir miyiz.
Tarcın karanfil şeker üzüm ayva bu kadar demi su miktarı göz kararı koyarım.
Tamam tatlim paylas hergun menulerine bakicam takip edicem seni sende benimkileri takip et
Yazdım menüyü bugün gezen tavuk gibi gezdim

Ogleye kadar guzel gelmissin canim ama ondan sonra bozulmus biraz aksamki puding de guzel aralar bozdu işi onlarida hareketlilikden telafi edebilirsin ama yarin daha guzel bi menu bekliyorum

Ogleye kadar guzel gelmissin canim ama ondan sonra bozulmus biraz aksamki puding de guzel aralar bozdu işi onlarida hareketlilikden telafi edebilirsin ama yarin daha guzel bi menu bekliyorum
Yarın spor + kabak detoksu yapacam hafta içine allah büyük.
Sohbete daldım aslında yoksa yemezdim el alışkanlığı

Tabi canim hem azimli hem bilincli ben ona yetisene kadar o mezun bile olur ben kendi kendimi eyliyorum iste gaza getiriyorum kendi mi

Eğer üzümün çoksa şeker atmana gerek yok canım

Yarın spor + kabak detoksu yapacam hafta içine allah büyük.
Sohbete daldım aslında yoksa yemezdim el alışkanlığı
Bizi bu aliskanliklar bitirdi bak bugun minik bir parça cikolata yesemmi diyordum( 15 gunu gecti tek bir kacamak yok ) daha sonra dedim ki bu schoner beni topa tutar ilk gunden ne cikolatasi der diye yemedim ama schoner hanimcim goturmus boregi

Harikaymış canım ya mutlaka denemeli zaten chianin jellestirici özelliği var bende arada yapıyorum kakao ve bal koymamıştım birde böyle deneyeyim

Börek hemde akşam naptın canım sen ha birde kek iyi bir spor seni bekliyor yada bir detoks yap bence geçen hafta bende öyle toparladım kabak iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…