- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.261
Afiyet olsun canimBugün
Kahvalti hc unlu pankek 6 zeytin az peynir domates
Ara 1 portakal 5 badem
Akşam 1 tabak kiymali karnıbahar 1 kase yoğurt
2.5 lt su
Eyle eyleTabi canim hem azimli hem bilincliben ona yetisene kadar o mezun bile olur ben kendi kendimi eyliyorum iste gaza getiriyorum kendi mi
Üzüm sz canim kontrol de etmedim yada yarın alayım kuru üzüm ve kayısı ile yapayım demi.seker kullanmayim.Eğer üzümün çoksa şeker atmana gerek yok canım
Bitter yersen yağ yakımını dengelersin abartmamak şartı ile hafta içi ekleme yapacam ben diyetime wc yi de kontrol edecem işe yararsa 1 hafta bitter 1 hafta kuru kayısı şeklinde gidicem.Bizi bu aliskanliklar bitirdibak bugun minik bir parça cikolata yesemmi diyordum( 15 gunu gecti tek bir kacamak yok ) daha sonra dedim ki bu schoner beni topa tutar ilk gunden ne cikolatasi der diye yemedim ama schoner hanimcim goturmus boregi
Kesinlikle benim yaptığım gibi dene çok güzel oluyorHarikaymış canım ya mutlaka denemeli zaten chianin jellestirici özelliği var bende arada yapıyorum kakao ve bal koymamıştım birde böyle deneyeyim
Yarın spor ve detoks beni bekler ama yarın en fazla 200 gr artıda olurum diye düşünüyorum hareketli ve mutlu bir gün geçirdim. Beni mutsuzlukra engelliyor malesef.Börek hemde akşam naptın canım sen ha birde kek iyi bir spor seni bekliyor yada bir detoks yap bence geçen hafta bende öyle toparladım kabak iyi gelir
Afiyet olsun canım az geldi bana doyduysan sıkıntı yokBugün
Ara 1 portakal 5 badem
2.5 lt su
Naparsın canım
Zaferini bir bardak su ile kutlayalim canımBiraz once esim işten geldi koca bir tabak pilavini yedibanada diyor ki al bir kasik ye diye uzatıyor yok dedim yemem bide ballandira ballandira yiyor gozunu kapatarak falan
seni sabota etmeye çalışıyorum diye de acik acik söylüyoryok dedim yemezler canim ben baktim o yedi
Hemen icip geliyirum fistikAfiyet olsun canım az geldi bana doyduysan sıkıntı yok
Naparsın canım
Zaferini bir bardak su ile kutlayalim canım
Bitter yok evde canim normal vardi yemedigim iyi olmus belki sonra kucik bir parca bitter yerim ama sonra gecti artik simdi canim istemiyorEyle eylesahalara dönsün de bizde iyice kızışalım mayıs sonuna kadar 8 kilo verme hedefim var çok kolay verilir zaten domates salatalık yeşillik mevsimi geliyor akşamları bunları yesek yanına 1 kt peynir.ekledik mi kilo vermemiz hızlanır sonra sıkı bir spor programı ile toparlarız vücudu ve sabitleriz kilomuzu.
Üzüm sz canim kontrol de etmedim yada yarın alayım kuru üzüm ve kayısı ile yapayım demi.seker kullanmayim.
Bitter yersen yağ yakımını dengelersin abartmamak şartı ile hafta içi ekleme yapacam ben diyetime wc yi de kontrol edecem işe yararsa 1 hafta bitter 1 hafta kuru kayısı şeklinde gidicem.
Valla nasıl oldu bilmiyorum
Kesinlikle benim yaptığım gibi dene çok güzel oluyor
Yarın spor ve detoks beni bekler ama yarın en fazla 200 gr artıda olurum diye düşünüyorum hareketli ve mutlu bir gün geçirdim. Beni mutsuzlukra engelliyor malesef.
Benim de kuzenimle eşim çiğ köfte ardından künefe ben de 3 çiğ köfte yedim ama künefe ye elimi sürmedim 2 hurma yedimBiraz once esim işten geldi koca bir tabak pilavini yedibanada diyor ki al bir kasik ye diye uzatıyor yok dedim yemem bide ballandira ballandira yiyor gozunu kapatarak falan
seni sabota etmeye çalışıyorum diye de acik acik söylüyoryok dedim yemezler canim ben baktim o yedi
Valla canim ye,iç,gezAfiyet olsun canım az geldi bana doyduysan sıkıntı yok
Naparsın canım
Zaferini bir bardak su ile kutlayalim canım
Ogun yerine yediysen 3 cigkofte cok degil canim yaninda asiriya kacacak seyler yemediysen ama atistirmalik yada ara ogun icin yediysen kalorisi asagi yukari 160 faln arasi normal ogunleki yemeklerimizin 300 350 kaloriyi pek asmamasi lazim tatliyi yemeyerek de cok iyi yapmissin tebrik ederim canimBenim de kuzenimle eşim çiğ köfte ardından künefe ben de 3 çiğ köfte yedim ama künefe ye elimi sürmedim 2 hurma yedim
Iyi tatiller canimValla canim ye,iç,gez
Yarin sabah koşuya çıkma planım var
Saol tatlimIyi tatiller canim
3 ltye tamamlamak iyi olur ben tamamlıyorum geneldeHemen icip geliyirum fistikbugun zaten 2.5 litreyi de az gectim
Yemediğin iyi olmuş o zaman.Bitter yok evde canim normal vardi yemedigim iyi olmus belki sonra kucik bir parca bitter yerim ama sonra gecti artik simdi canim istemiyor
Hedefin idealbenimde hedef 2 en gec 3 hafta icinde 69 lu rakamlari gorup 70 lerden kurtulmak canim
Ya bende yağmur yağmaz ise yürüyüş yapacam .Valla canim ye,iç,gez
Yarin sabah koşuya çıkma planım var
Kızlar napysnuztartıda gram bile oynamadı psikolojim çok bozuk neden böyle oldu acaba yaaa neyapıcam iyice strese giriyorum yardım ediiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn !!!!
Evet bencede daha kolay olacak canim hem de gozumde buyumeyecek3 ltye tamamlamak iyi olur ben tamamlıyorum genelde
Yemediğin iyi olmuş o zaman.
2 hafta da 69a bay bay deriz ya sonrası kolay zaten.
Ya bende yağmur yağmaz ise yürüyüş yapacam .
Neler yedin say bakalım
Emzırıyordun demı canım sen ? Maydonoz sutu azaltıyır dıyorlar oyle vursey farkettın mıSabah bir haşlanmış yumurta 15 dal maydanoz bir dilim peynir iki dilim ekmek bir kaç zeytin bir bardak çay.
Öğlen küçük kase kisir bir kase ton balığı.
Ara bir sekersiz türk kahvesi yanına iki ceviz.
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık et yemeği. 3,5 lt su. Akşam gün vardı orda sadece bir kurabiye yedim bir bardak şekersiz çay içtim. Ve 1 saatte tempolu yuruyus
Yasıyın mu ya senBugün
Ara 1 portakal 5 badem
2.5 lt su
Bana gülmede sen tartı bildirimi yaptin mı listede yoktun gibi anımsıyorum cuma sabitmiydin.Boşuna stres yapma canım ya bende hala artı çıkıyorum tartiyi kaldırdım gözümün önünden yarından itibaren daha fazla hareket yapacağım bu hafta yapamadım kızımın dişlerinden sıkıntısı var sürekli kucak istiyor durmuyor uyumuyor mecburen sporda yapamıyorum.
Menü güzel yürüyüş re yapmışsın proteini güzel dengelemişsinSabah bir haşlanmış yumurta 15 dal maydanoz bir dilim peynir iki dilim ekmek bir kaç zeytin bir bardak çay.
Öğlen küçük kase kisir bir kase ton balığı.
Ara bir sekersiz türk kahvesi yanına iki ceviz.
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık et yemeği. 3,5 lt su. Akşam gün vardı orda sadece bir kurabiye yedim bir bardak şekersiz çay içtim. Ve 1 saatte tempolu yuruyus
Benim hiç inmedigim kilolar geliyor 68den sonra heyecanlıyım proteine dikkat edelim 69dan sonraEvet bencede daha kolay olacak canim hem de gozumde buyumeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?