- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.281
Gunaydin canimGünaydın kızlar iyi pazarlar herkese
Benim hiç inmedigim kilolar geliyor 68den sonra heyecanlıyım proteine dikkat edelim 69dan sonra
Evettttttbu sefer ineceksin ama
Evet tatlim biirraz sonra basliyacagimEvetttttt
Sende erkencisin dersmi çalışacaksın
Vaaavv yok tartilmadim canım wc yr çıkmadığım zaman tartılmıyorum . Seni tebrik ederim bana yetişeceksin
Vaaavv yok tartilmadim canım wc yr çıkmadığım zaman tartılmıyorum . Seni tebrik ederim bana yetişeceksin
Regli döneminde dikkat edersen normale göre daha hızlı verirsin . Illa şişlik olur onu da yeşil çay kimyonlu su ile halledersindur kiz daha cok erken cumaya kadar şişerim ben regl geliyor
Tamam canim yesil cayi icerim kimyonlu suyu da duruma goreRegli döneminde dikkat edersen normale göre daha hızlı verirsin . Illa şişlik olur onu da yeşil çay kimyonlu su ile halledersin
Kar yagiyor burdada benim koşu iptal3 ltye tamamlamak iyi olur ben tamamlıyorum genelde
Yemediğin iyi olmuş o zaman.
2 hafta da 69a bay bay deriz ya sonrası kolay zaten.
Ya bende yağmur yağmaz ise yürüyüş yapacam .
Neler yedin say bakalım
Görüşürz babyTamam canim yesil cayi icerim kimyonlu suyu da duruma goreben kacayim artik aksama menunu bekliyirum fistik
Hadi ya olsun evde birşeyler yaparsın.Kar yagiyor burdada benim koşu iptal
Yok en iyisi yazmayim yediklerimi ben :)
Karrr mıııKar yagiyor burdada benim koşu iptal
Yok en iyisi yazmayim yediklerimi ben :)
Acık kalmıs canım burda :)))
Tatlını gordum enfes gozukuyorAcık kalmıs canım burda :)))
Bir bakayım demistim kardes takımıma
Ben her gün burdayım canım asıl sen nerdesinYasıyın mu ya senhu hafts kav kılo vrrdın ?
Kahvaltı olarak bunları mı tüketiyorsun yumurta eklesen daha doyurucu olur benceSabah
Tarhana corbası
Fındık
DOYMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?