- 8 Eylül 2016
- 103.454
- 438.623
- 898
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.301
Tesekkur ederim canim ❤Tatlını gordum enfes gozukuyor
Hava soguk cocukla gıdemedım markete aksama kalır buyuk ıhrımalle :) bugunluk zayıflıyayımKahvaltı olarak bunları mı tüketiyorsun yumurta eklesen daha doyurucu olur bence
Mıden gurulduyo mu onu deeeBen her gün burdayım canım asıl sen nerdesin
Bende katılcaktımda hersey kapıslmışTesekkur ederim canim ❤
Senin diyette olarak orda ne işin var bakayım uzak dur tatlı kısmından
Corba ne kadar içtin pekiHava soguk cocukla gıdemedım markete aksama kalır buyuk ıhrımalle :) bugunluk zayıflıyayım
Cok zor kız bırının elınden tutcam bırını kanguruya koyup dıger elımle desteklıcem hangı elımle getırcem zCorba ne kadar içtin peki
Tarhana corbası bizim gibi yapılıyorsa unlu yani karbonhidratlı oluyor azıcık sen ihmal etme markete git :)))
Sordun mu belki sana görede tarif vardırBende katılcaktımda hersey kapıslmışyedın mı sen yaptıgın tatlıtı
Yardım etcek kimse yok mu yardıma geleyim o zamanCok zor kız bırının elınden tutcam bırını kanguruya koyup dıger elımle desteklıcem hangı elımle getırcem z✈
Goruntusu cok guzelSordun mu belki sana görede tarif vardır
1 dilim yedim
Benim mutfakla ilgim hiç yoktur ilk defa tatlı yaptım 30 yasında o yüzden basit bir tarif oldu benimki :))
Tesekkur ederim canim sen uzak dur o sayfalardanGoruntusu cok guzelıstedıklerımı almıslar
Kv evde ama cok kotu grıp olmuş ondan bırakmadım cocukları . Saat 1-2 gıbı hava guzel olursa bebek arabasıyla bı cıkmayı denıcem . Ayıptır soylemesı ııgken helvada dagıtılcakmışYardım etcek kimse yok mu yardıma geleyim o zaman
Aman dikkat et canım hastalık bulasıcı zaten bende dökülüyorum,Kv evde ama cok kotu grıp olmuş ondan bırakmadım cocukları . Saat 1-2 gıbı hava guzel olursa bebek arabasıyla bı cıkmayı denıcem . Ayıptır soylemesı ııgken helvada dagıtılcakmış
Daha yeni yapıyorum kahvaltımı bendeMıden gurulduyo mu onu deeecocuk uyudu burdayım
Günaydın canımGünaydın kızlar
NasılsınGünaydın canım
Hayır bende öyle birşey olmadiEmzırıyordun demı canım sen ? Maydonoz sutu azaltıyır dıyorlar oyle vursey farkettın mı
Sabit yazdım canım sabit ciktimBana gülmede sen tartı bildirimi yaptin mı listede yoktun gibi anımsıyorum cuma sabitmiydin.
Menü güzel yürüyüş re yapmışsın proteini güzel dengelemişsin
Iyiyim canım annem yanımda kendimi hamurislerinden uzak tutmaya çalışıyorum börek falan yapalım diyo hayır diyorumNasılsın
Günaydın canım Nasılsın .kara batak gibisin yeminle . Kaç kilo oldunGünaydın kızlar
Anladım canım bir an eyvah demiştimSabit yazdım canım sabit ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?