- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.321
Bende şimdi cardio bölgesel çalıştım acayip terledim havada çok güzel dışarı çıksaydım iyiydiBiraz önce yogami yaptım jillian yapmış kadar oldum ciddi efor gerekiyor kızlar bir kere de olsa güneşe selam verin ne dediğimi anlayacaksınız
Yansın yağlarBende şimdi cardio bölgesel çalıştım acayip terledim havada çok güzel dışarı çıksaydım iyiydi
Günü hafif geçirdiysen dengelersinKızlar sabah 3 dilime tekabül eden tam buğday ekmeği yedim arasına pil biber naneli yoğurt ve 1 rafadan yumurta
Arada iki dilim elma
Şimdi de fırında karnıbahar yapıyorum çocuklara poaca yaptım tadına bile bakmadım
Kızlar ekmek çok etkilemiş midir tavada hafif kızarttım
3 dilim ekmek çok olmuş canım o poaçaların fazlasını hemen dondurucuya kaldırKızlar sabah 3 dilime tekabül eden tam buğday ekmeği yedim arasına pil biber naneli yoğurt ve 1 rafadan yumurta
Arada iki dilim elma
Şimdi de fırında karnıbahar yapıyorum çocuklara poaca yaptım tadına bile bakmadım
Kar mı ne güzel benim çocuklar bayılıyorlar kara.Kar yagiyor burdada benim koşu iptal
Yok en iyisi yazmayim yediklerimi ben :)
Aynen canım poaca yemem de ekmek fazla oldu gerisini iyi geçirdim bakalim spor da yaparsam dengelemez mi3 dilim ekmek çok olmuş canım o poaçaların fazlasını hemen dondurucuya kaldır
Tabiki dengeler her zaman kontrol edemeyiz bazen kaçar işte o zaman akşamı hafif geçireceğiz.Aynen canım poaca yemem de ekmek fazla oldu gerisini iyi geçirdim bakalim spor da yaparsam dengelemez mi
Karnıbahar yoğurt salata yedim canımHerkese keyifli akşamlar, geceye kadar yokum
blonde ambition az ye
orkide1453 sende akşamı yemeden salata yoğurt geçiştir canım
Afiyet olsun canim etkilemeyebilir hafif gecirdigin icin karatay mi yapiyorsun yoksa sabah oglen aksam seklimde mi yiyorsunKızlar sabah 3 dilime tekabül eden tam buğday ekmeği yedim arasına pil biber naneli yoğurt ve 1 rafadan yumurta
Arada iki dilim elma
Afiyet olsunKahvaltı 10:30
fırında domates biber üstü mozarellalı
1 dilim badem unlu ekmek
1 haşlanmış yumurta
Çay
Öğle 14: 30
1/2 kase karabuğdaylı sebzeli kurmızı mercimek çorbası
1 kabak muffin (12 adet muffinde 2 kaşık yulaf unu ve 4 kaşık zeytinyağ vardı)
17:00
Sütlü filtre kahve
Şimdi masaya geçiyorum 19:00 akşam
Balık salata
Saat 21:00 civarı yoğurt kürü yapacağım.
1,5 lt zencefilli limonlu su
1 lt su
1 lt su daha içerim
Sevgiler
Yazık yaIyiyim canım annem yanımda kendimi hamurislerinden uzak tutmaya çalışıyorum börek falan yapalım diyo hayır diyorumbenim yüzümden o da hiçbirşey yiyemez oldu sen neler yapiyosun
Günaydın canım Nasılsın .kara batak gibisin yeminle . Kaç kilo oldun
Anladım canım bir an eyvah demiştim
Biraz zorlanıyorum kaloriler düşük geliyor ama bir hafta deneyeceğim bırakmak istemiyorumLuluuu94 nasılsın canım nasıl gidiyor zigzag kalori sayımı sayende başladım ben iyi gidiyor şimdilik ama tatlıyı ekmeği birden kestiğim için baş ağrım var
1480 mi ne güzel ama senin menü anca 1000 kaloridirYazmayı unutmuşum bugün 1480 kalori günümdü kalori sayamadım ama 1480 i bulmamıştır diye düşünüyorum
Yok cnm haftasonu geç kahvaltı yaptığım için böyleAfiyet olsun canim etkilemeyebilir hafif gecirdigin icin karatay mi yapiyorsun yoksa sabah oglen aksam seklimde mi yiyorsun
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?