Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biraz önce yogami yaptım jillian yapmış kadar oldum ciddi efor gerekiyor kızlar bir kere de olsa güneşe selam verin ne dediğimi anlayacaksınız
Bende şimdi cardio bölgesel çalıştım acayip terledim havada çok güzel dışarı çıksaydım iyiydi

Kızlar sabah 3 dilime tekabül eden tam buğday ekmeği yedim arasına pil biber naneli yoğurt ve 1 rafadan yumurta
Arada iki dilim elma
Şimdi de fırında karnıbahar yapıyorum çocuklara poaca yaptım tadına bile bakmadım
Kızlar ekmek çok etkilemiş midir tavada hafif kızarttım

Günü hafif geçirdiysen dengelersin

3 dilim ekmek çok olmuş canım o poaçaların fazlasını hemen dondurucuya kaldır

Kahvaltı 10:30
fırında domates biber üstü mozarellalı
1 dilim badem unlu ekmek
1 haşlanmış yumurta
Çay
Öğle 14: 30
1/2 kase karabuğdaylı sebzeli kurmızı mercimek çorbası
1 kabak muffin (12 adet muffinde 2 kaşık yulaf unu ve 4 kaşık zeytinyağ vardı)
17:00
Sütlü filtre kahve
Şimdi masaya geçiyorum 19:00 akşam
Balık salata
Saat 21:00 civarı yoğurt kürü yapacağım.
1,5 lt zencefilli limonlu su
1 lt su
1 lt su daha içerim
Sevgiler

Afiyet olsun canim etkilemeyebilir hafif gecirdigin icin karatay mi yapiyorsun yoksa sabah oglen aksam seklimde mi yiyorsun
Afiyet olsun

Iyiyim canım annem yanımda kendimi hamurislerinden uzak tutmaya çalışıyorum börek falan yapalım diyo hayır diyorum benim yüzümden o da hiçbirşey yiyemez oldu sen neler yapiyosun
Yazık ya
Bende abur cubur lari kafamdan atmaya çalışıyor um :)
Günaydın canım Nasılsın .kara batak gibisin yeminle . Kaç kilo oldun

Anladım canım bir an eyvah demiştim
grupta çoğu kişi yeni olduğu için pek katılamıyor um sohbetlere
59 kiloyum canim
Luluuu94 nasılsın canım nasıl gidiyor zigzag kalori sayımı sayende başladım ben iyi gidiyor şimdilik ama tatlıyı ekmeği birden kestiğim için baş ağrım var
Biraz zorlanıyorum kaloriler düşük geliyor ama bir hafta deneyeceğim bırakmak istemiyorum
Benimde ağrıyor demek ki bundan kaynaklı
Yazmayı unutmuşum bugün 1480 kalori günümdü kalori sayamadım ama 1480 i bulmamıştır diye düşünüyorum
1480 mi ne güzel ama senin menü anca 1000 kaloridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…