Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugün kü sporum
250 ip atlama ipsiz tabe
Yoga ısınma hareketleri
Güneşi selamlama ortalama 20 dk sürmüştür.
Akşam 21.00 22.00 arası bir saatte 20 dk zumba yaptım
Bende 385 atladım hemde 50si uzatma kablosuyla. Kablolu kısım gerçekten çok zordu. İpsiz atlama kısmı daha kolay. Bu zıplamalar bileklere zarar verebilir dikkatli olmak lazım.
20dk Leslie (ama benimki daha çok düz koşu gibi oldu kendi durumuma göre uyarladım.

2 seferidir 2 gun ayni kaliyor ertesi gun 500gr gidiyor yarin eksi beklemiyorum canim kendimi azcik sis hissediyorum ama bakalim belkide eksi olur yine tartilirim her sabah tartilmadan duramiyorum yarin pazar var otlarimi da alirim onlar da iyi olur odem için
Gecen hafta 1 bag maydanoz 1 bag tere 1 bag dere otu yesil sogan aldim cumaya kadar bitirmistim hepsini

Canım artık büyüdüler çok etkilenmezler diye düşünüyorum bugün limon be biberli kür yapıcam zerdeçal yok evde. Ama alıp zerdeçallı kürden yapmak istiyorum haftada 2 gün yapıcam
Anladım canım doktora gitmek şart oldu bütün vücuduna yayılmış kaşimiyor şimdilik
Bu vermiş halim:) üç gündür iyi gidiyorum bı şu gobegim duzlesse amin amin

Anladım canım doktora gitmek şart oldu bütün vücuduna yayılmış kaşimiyor şimdilik

Nasıl bişey fotoğrafını çekip yollasana. Alerji mi yoksa bulaşıcı salgın hastalıklardan biri mi
Geçmiş olsun canım

Canım aslında en az 2,5lt su içiyorum ama bugün limonlu zencefilli su ekleyince diyete sek su miktarım azaldı.
Ok o zaman Canım.
Alışkanlıkları bırakmak çok zor oluyor malesef bende arada ağzıma birşeyler atıyorum meyve varsa meyve ya da kuruyemiş düzeni bozuyorum böyle yaparak bu hafta tam alışırım sıkı bir diyete
Valla 300 üstüne çıkmak büyük başarı benim ayaklarım çok ağrıdı yapamadım ayakkabısız yaptım belki ondan.
Leslie yapman iyi olmuş ne kadar kalori yakarsan o kadar iyi. Düzene koymak lazım çok bosluyoruz.
Hafta da 1.kilo dan fazla gider bu şekilde.
Afiyet olsun canım ödem atarsın kalorisi de düşük zaten.
Cuma günü bizde maydonoz aldık dün kahvaltıda ve yemekte tükettim güzel oluyormuş sayende oldu bu iştahlı geldi geçen anlatman.

Cidden mi hiç kilo.almaz dediklerimdendin . Neyse verirsin

Surekli degil canim gecen hafta 1 defa oldu bide dun oldu surekli olsa bende istemem oyle fazla da verince kastan gitme ihtimali yuksek bence yeni basladigim icin oyle diyete baslayali 15 gunu gecti zannediyordum baktim daha 13. Gunmus maydanoz icinde sevindim guzel oluyor bende cok severim

Ilk kilolar diye belki böyle oldu.
bana da daha uzun geldi senin geldiğin hafta cuma günü başladım bende .
Gunaydin canim

Cok guzel gorunuyor afiyet olsun
Teşekkür ederim canım.
Gecen cuma 71.9
Bu sabah 71.5 71.4 cikti sonra 3 defa daha tartildim hepsinde 71.4 cikti
Bazen tartı böyle yapyor sinir oluyor insan . Iyi gitmiş yine spor yaptın mı hafta sonu

Yok canim yapmadim evde ders calistim hic bir yere de cikmadim bir tanesi var cok zor tibbi terminoloji parmak ucundan ayaklarina kadar her kemigin kasin kıkırdağın dolasim solunum sistemi organlar ne varsa hepsinin yabanci ismi var 3 gunde anca bitirdim not cikarmayi daha 5 tane daha var onlari sadece okurum soru falan cozerim bu hafta spor yapamam muhtemelen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…