- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.381
Evet canım az kaldı inşallah mezun olacağım tabi bir sıkıntı olmazsa ramazana kadar vermek istiyorummagickk afiyet olsun, menünü gördüm sen bozmuyorsun hemen hemen hep aynı tebrik ederim. Hedefine ne kadar kaldı
Şimdi baktım 3,5 kilo kalmış mezuniyetin yakındır
Gecen cuma kactin canim çok şükür dedigine gore daha az çıktıngünaydın arkadaşlarım bgn 62.3 çıktım çok şükür
~cuma artıydım ama o karbonattan şişitm gecen pazartesi 62.8 civarıydım dyete başladım başlayalı ilk defa gördüm bu rakamı ondan çok şükür dedimGecen cuma kactin canim çok şükür dedigine gore daha az çıktın
ders çalışmakta kalori yaktırıyor canım . bende sözde başlayacaktım unutmuşumYok canim yapmadim evde ders calistim hic bir yere de cikmadim bir tanesi var cok zor tibbi terminoloji parmak ucundan ayaklarina kadar her kemigin kasin kıkırdağın dolasim solunum sistemi organlar ne varsa hepsinin yabanci ismi var3 gunde anca bitirdim not cikarmayi daha 5 tane daha var onlari sadece okurum soru falan cozerim bu hafta spor yapamam muhtemelen canim
koşuyorum şuan sen yetişme diye banagorursun bence canim bu ne hiz
karbonat yerine limonlu maydonozlu su iç bu hfta bakalım sende nasıl etki edecek~cuma artıydım ama o karbonattan şişitm gecen pazartesi 62.8 civarıydım dyete başladım başlayalı ilk defa gördüm bu rakamı ondan çok şükür dedim
Afiyet olsun tatlımEki Görüntüle 2246945
Kahvaltıya buyurun
Harika canım 1 kilo süper cumaya iki kilo gidecek sanırım
Cok guzel canim tebrik edrim~cuma artıydım ama o karbonattan şişitm gecen pazartesi 62.8 civarıydım dyete başladım başlayalı ilk defa gördüm bu rakamı ondan çok şükür dedim
Ezberim iyi canim yazarken cogu aklimda kaldi bile ama yine ustunden gecmem lazimders çalışmakta kalori yaktırıyor canım . bende sözde başlayacaktım unutmuşum
ezberleyecekmisin o isimleri . ezberin nasıl
koşuyorum şuan sen yetişme diye bana
dün kendime göre kabak detoksu yaptım yarım saatten fazla yoga 250 ip atladım akşamda zumba yaptım eşim video seçti biraz beraber yaptık 20 dk dan fazla olmuştur üstüne de banyo yaptım o da kalori yaktırır rutin dışı zaten . wcye çıksam rahatlatıcı şekilde 69 u görürdüm şimdiye kadar ..
Gecmis olsun canim simdi nasılsınızGünaydın arkadaşlar iki gün giremedim kusura bakmayın oğlanın hastalığı temizlik derken bir de telefonum bozuldu tartı sonucum 96.0 cumaya göre 500 daha gitti
Bunları kaynatıyor musun?bi deniyeyimkarbonat yerine limonlu maydonozlu su iç bu hfta bakalım sende nasıl etki edecek
karbınatı direk buraktım haftasonu attım o şişlikleri cnm sabhları limonlu içiyorum gün içinde de ekleyebilirsiem eklerim yeşilçay devam bakalım inşallah regle kadar 61i görürüm bu hafta diyetisyene gidiyorum belediyenin bi ölçümlerime bakayım ne durumda yag kaskarbonat yerine limonlu maydonozlu su iç bu hfta bakalım sende nasıl etki edecek
Hayır canım geçen domates çorbası ic n ben değildim ben ilk kez sabah çorba içtim. O da kızım çorba istedi diye yaptım :)Aaa üstüne daha ekleseydin keşke. Benim yaptığım da sulu idi ama tadı güzeldi.
Su az senin kilona 3 lt olması gerekiyor canım
Beğendim menüyü yarın kaç çıkacaksın merak ile bekliyorum
Sen gel yaz kaynaşırsın bak hızlıca almaya devam ediyorsun
Sabah ile akşam yer değişse idi güzel menü olurdu. Geçende domates çorbası içmiştin sabah.
Evet canım biraz az onc ki gün gözüme çok g ldi diye dün az yaptım.Afiyet olsun canim ama az degilmi aksamki yedigin kahvaltilik turu tas catlasa 400 500 kalori eder mercimek corbasida cok degil emzirdigin icin az geldi bana
elimde olmayan sebepten dolayı bildrim yapamadığımı belirtmiştim ve bilmedğim için sormam çok normal.Bi de soruyor musun
DİYETİSYENE Mİ BAŞLADIN CANIMIki gün yediklerim sabah 1 yumurta 1 tam buğday ekmeği 3 zeytin 1 dilim peynir salatalık domates
Öğlen bir tam but haşlanmış salata yoğurt 3 kaşık bulgur pilavı
Ara 1 elma üzeri tarçınlı 1 bardak süt
Akşam 5 kaşık etli bezelye yemeği yoğurt salata 1 dilim ekmek ikigun aynı şeyleri yedim
İNŞALLAH CANIM HEDEFİM ÖYLE İÇTEN İÇTEHarika canım 1 kilo süper cumaya iki kilo gidecek sanırım
EZBERİN İYİ OLMASI BÜYÜK AVANTAJ SINAVDA BENİM KÖTÜDÜR İLLA ÖĞRENMEM MANTIĞI KAVRAMAM LAZIM .Cok guzel canim tebrik edrim
Ezberim iyi canim yazarken cogu aklimda kaldi bile ama yine ustunden gecmem lazim
Demek koşuyorsuntebrik ederim canim bugun yaptigin kilo bildirimden sonra zor olabilir ama imkansiz degil
Gecmis olsun canim simdi nasılsınız
GECEDEN 1 LT SUYA EKLEYİP BEKLETİYORUMBunları kaynatıyor musun?bi deniyeyim
KIZ ŞİMDİYE KDAR NİYE HİÇ GİTMEDİN ÖLÇÜMEkarbınatı direk buraktım haftasonu attım o şişlikleri cnm sabhları limonlu içiyorum gün içinde de ekleyebilirsiem eklerim yeşilçay devam bakalım inşallah regle kadar 61i görürüm bu hafta diyetisyene gidiyorum belediyenin bi ölçümlerime bakayım ne durumda yag kas
KİMDİ ACABA İÇEN :)Hayır canım geçen domates çorbası ic n ben değildim ben ilk kez sabah çorba içtim. O da kızım çorba istedi diye yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?