Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

magickk afiyet olsun, menünü gördüm sen bozmuyorsun hemen hemen hep aynı tebrik ederim. Hedefine ne kadar kaldı
Şimdi baktım 3,5 kilo kalmış mezuniyetin yakındır
Evet canım az kaldı inşallah mezun olacağım tabi bir sıkıntı olmazsa ramazana kadar vermek istiyorum

Gecen cuma kactin canim çok şükür dedigine gore daha az çıktın
~cuma artıydım ama o karbonattan şişitm gecen pazartesi 62.8 civarıydım dyete başladım başlayalı ilk defa gördüm bu rakamı ondan çok şükür dedim

ders çalışmakta kalori yaktırıyor canım . bende sözde başlayacaktım unutmuşum
ezberleyecekmisin o isimleri . ezberin nasıl
gorursun bence canim bu ne hiz
koşuyorum şuan sen yetişme diye bana
dün kendime göre kabak detoksu yaptım yarım saatten fazla yoga 250 ip atladım akşamda zumba yaptım eşim video seçti biraz beraber yaptık 20 dk dan fazla olmuştur üstüne de banyo yaptım o da kalori yaktırır rutin dışı zaten . wcye çıksam rahatlatıcı şekilde 69 u görürdüm şimdiye kadar ..

Iki gün yediklerim sabah 1 yumurta 1 tam buğday ekmeği 3 zeytin 1 dilim peynir salatalık domates
Öğlen bir tam but haşlanmış salata yoğurt 3 kaşık bulgur pilavı
Ara 1 elma üzeri tarçınlı 1 bardak süt
Akşam 5 kaşık etli bezelye yemeği yoğurt salata 1 dilim ekmek ikigun aynı şeyleri yedim

~cuma artıydım ama o karbonattan şişitm gecen pazartesi 62.8 civarıydım dyete başladım başlayalı ilk defa gördüm bu rakamı ondan çok şükür dedim
Cok guzel canim tebrik edrim
Ezberim iyi canim yazarken cogu aklimda kaldi bile ama yine ustunden gecmem lazim
Demek koşuyorsun tebrik ederim canim bugun yaptigin kilo bildirimden sonra zor olabilir ama imkansiz degil
Günaydın arkadaşlar iki gün giremedim kusura bakmayın oğlanın hastalığı temizlik derken bir de telefonum bozuldu tartı sonucum 96.0 cumaya göre 500 daha gitti
Gecmis olsun canim simdi nasılsınız

Son düzenleme:
karbonat yerine limonlu maydonozlu su iç bu hfta bakalım sende nasıl etki edecek
karbınatı direk buraktım haftasonu attım o şişlikleri cnm sabhları limonlu içiyorum gün içinde de ekleyebilirsiem eklerim yeşilçay devam bakalım inşallah regle kadar 61i görürüm bu hafta diyetisyene gidiyorum belediyenin bi ölçümlerime bakayım ne durumda yag kas

Hayır canım geçen domates çorbası ic n ben değildim ben ilk kez sabah çorba içtim. O da kızım çorba istedi diye yaptım :)

Afiyet olsun canim ama az degilmi aksamki yedigin kahvaltilik turu tas catlasa 400 500 kalori eder mercimek corbasida cok degil emzirdigin icin az geldi bana
Evet canım biraz az onc ki gün gözüme çok g ldi diye dün az yaptım.

DİYETİSYENE Mİ BAŞLADIN CANIM
Harika canım 1 kilo süper cumaya iki kilo gidecek sanırım
İNŞALLAH CANIM HEDEFİM ÖYLE İÇTEN İÇTE
EZBERİN İYİ OLMASI BÜYÜK AVANTAJ SINAVDA BENİM KÖTÜDÜR İLLA ÖĞRENMEM MANTIĞI KAVRAMAM LAZIM .
NİYE KIZ ZOR OLSUN YETİŞİRSİN BENİM WC BENİ GERİYE ATABİLİR.
Bunları kaynatıyor musun?bi deniyeyim
GECEDEN 1 LT SUYA EKLEYİP BEKLETİYORUM
KIZ ŞİMDİYE KDAR NİYE HİÇ GİTMEDİN ÖLÇÜME
Hayır canım geçen domates çorbası ic n ben değildim ben ilk kez sabah çorba içtim. O da kızım çorba istedi diye yaptım :)
KİMDİ ACABA İÇEN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…