Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar tartıldım cumadan bu yana artıdayım 61.4 geldim ama hala regliyim cumaya eksiye geçerim diye düşünüyorum
ben dün ekmek yememe rağmen 500 gr eksi çıktım bu sabah akşamları tam doymadan kalkmak ve aç uyumak lazım bence

ben dün ekmek yememe rağmen 500 gr eksi çıktım bu sabah akşamları tam doymadan kalkmak ve aç uyumak lazım bence
Sanırım dün yediğim nohut şişirdi beni kaç gündür de kabızlık vardı normalde olmazdı nedense regl olduğumda kabizda oluyorum

NE GÜZEL MORAL
İLLA BİR DURAKLAMA DÖNEMİ OLACAKTIR ÖNEMLİ OLAN O DÖNEMDE DÜZENLİ DEVAM EDEBİLMEK CANIM

HADİ BAKALIM SONUÇLARI BİZEDE YAZ
Yok kız yazamadım kızım basınca pat diye cevapladı demek istediğim bu dönemde daha fazla spora ağırlık ver ki daha güzel verirsin kiloyu kızımla telefon için kapisiyoz.

Bakalim insallah yakalarim canim 3 kilo gitti hemen fark etti montum artik tam tamina oluyordu inceden sikmaya baslamisti simdi icinde daha rahat hareket ediyorum biraz daha bollasti dugme yerleri ucu ucuna degil artik

Ezber konusunda da kisa maddelerin bas harflerden kodlama yapiyorum canim kelimeler icinde bazen degisik degisik seylerle aklimda tutuyorum biraz komik ama soyliyeyim mesela collum var terminolojide boyun demek gollum karakteri varya boyu kisa boy boyun ordan unutmuyorum thorax var gogus kafesi onuda he mande iskeletor vardi kasli falan ust tarafi ordan aklimda tutuyorum kasli thoorr= thorax gibi kendimce seyler uyduruyorum komik gelebilir ama isime yariyor gercekten gorunce hemen hatirliyorum

Bu yemeye yine az aldım

elimde olmayan sebepten dolayı bildrim yapamadığımı belirtmiştim ve bilmedğim için sormam çok normal.
Hem suçlu hem güçlüsün maşallah
Hadi bu haftaki performansınla utandır bizi. Sabit gelen, artı gelen ve bildirim yapmayanlar takımın yüzdesini aşağı çekiyorlar. Herkesin emeği bu yarışmada değerlendiriliyor. Öncelik sağlıkla amacımıza ulaşmak ama madem bu platformdayız hakkını vermeliyiz öyle değil mi

Ben hareketleri kendi yapabileceğim hale indirgiyorum, süreyi uzun tutuyorum kendi şartlarıma göre tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…