- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.401
Ilk zamanlar guzel gidiyor kilo canim sonra sekteye uğruyor umarım istediğin kiloya inersin canim
Ilk zamanlar guzel gidiyor kilo canim sonra sekteye uğruyor umarım istediğin kiloya inersin canim
HADİ BAKALIM SONUÇLARI BİZEDE YAZSchonerDuft cnm ben özele gittim baya yağdan azalmıştı bundan sonrası zor demişti ben sonra bıraktım 1 yıldır hiç ölçüme gitmedim
ben dün ekmek yememe rağmen 500 gr eksi çıktım bu sabah akşamları tam doymadan kalkmak ve aç uyumak lazım benceKızlar tartıldım cumadan bu yana artıdayım 61.4 geldimama hala regliyim cumaya eksiye geçerim diye düşünüyorum
Sanırım dün yediğim nohut şişirdi beni kaç gündür de kabızlık vardı normalde olmazdı nedense regl olduğumda kabizda oluyorumben dün ekmek yememe rağmen 500 gr eksi çıktım bu sabah akşamları tam doymadan kalkmak ve aç uyumak lazım bence
Yok kız yazamadım kızım basınca pat diye cevapladı
NE GÜZEL MORAL
İLLA BİR DURAKLAMA DÖNEMİ OLACAKTIR ÖNEMLİ OLAN O DÖNEMDE DÜZENLİ DEVAM EDEBİLMEK CANIM
HADİ BAKALIM SONUÇLARI BİZEDE YAZ
Bakalim insallah yakalarim canimDİYETİSYENE Mİ BAŞLADIN CANIM
İNŞALLAH CANIM HEDEFİM ÖYLE İÇTEN İÇTE
EZBERİN İYİ OLMASI BÜYÜK AVANTAJ SINAVDA BENİM KÖTÜDÜR İLLA ÖĞRENMEM MANTIĞI KAVRAMAM LAZIM .
NİYE KIZ ZOR OLSUN YETİŞİRSİN BENİM WC BENİ GERİYE ATABİLİR.
GECEDEN 1 LT SUYA EKLEYİP BEKLETİYORUM
KIZ ŞİMDİYE KDAR NİYE HİÇ GİTMEDİN ÖLÇÜME
KİMDİ ACABA İÇEN :)
aynen cnm nohut fasulye iş yerinde ev de denkgeldi cidden sisiriyor yaSanırım dün yediğim nohut şişirdi beni kaç gündür de kabızlık vardı normalde olmazdı nedense regl olduğumda kabizda oluyorum
Anladim canim onu unutmusumEvet canım biraz az onc ki gün gözüme çok g ldi diye dün az yaptım.
Ezber konusunda da kisa maddelerin bas harflerden kodlama yapiyorum canim kelimeler icinde bazen degisik degisik seylerle aklimda tutuyorum biraz komik ama soyliyeyimDİYETİSYENE Mİ BAŞLADIN CANIM
İNŞALLAH CANIM HEDEFİM ÖYLE İÇTEN İÇTE
EZBERİN İYİ OLMASI BÜYÜK AVANTAJ SINAVDA BENİM KÖTÜDÜR İLLA ÖĞRENMEM MANTIĞI KAVRAMAM LAZIM .
NİYE KIZ ZOR OLSUN YETİŞİRSİN BENİM WC BENİ GERİYE ATABİLİR.
GECEDEN 1 LT SUYA EKLEYİP BEKLETİYORUM
KIZ ŞİMDİYE KDAR NİYE HİÇ GİTMEDİN ÖLÇÜME
KİMDİ ACABA İÇEN :)
Bu yemeye yine az aldımOk o zaman Canım.
Alışkanlıkları bırakmak çok zor oluyor malesef bende arada ağzıma birşeyler atıyorum meyve varsa meyve ya da kuruyemiş düzeni bozuyorum böyle yaparak bu hafta tam alışırım sıkı bir diyete
Valla 300 üstüne çıkmak büyük başarı benim ayaklarım çok ağrıdı yapamadım ayakkabısız yaptım belki ondan.
Leslie yapman iyi olmuş ne kadar kalori yakarsan o kadar iyi. Düzene koymak lazım çok bosluyoruz.
Hafta da 1.kilo dan fazla gider bu şekilde.
Afiyet olsun canım ödem atarsın kalorisi de düşük zaten.
Cuma günü bizde maydonoz aldık dün kahvaltıda ve yemekte tükettim güzel oluyormuş sayende oldu bu iştahlı geldi geçen anlatman.
Cidden mi hiç kilo.almaz dediklerimdendin . Neyse verirsin
Hem suçlu hem güçlüsün maşallahelimde olmayan sebepten dolayı bildrim yapamadığımı belirtmiştim ve bilmedğim için sormam çok normal.
Ben hareketleri kendi yapabileceğim hale indirgiyorum, süreyi uzun tutuyorum kendi şartlarıma göre tabiOk o zaman Canım.
Alışkanlıkları bırakmak çok zor oluyor malesef bende arada ağzıma birşeyler atıyorum meyve varsa meyve ya da kuruyemiş düzeni bozuyorum böyle yaparak bu hafta tam alışırım sıkı bir diyete
Valla 300 üstüne çıkmak büyük başarı benim ayaklarım çok ağrıdı yapamadım ayakkabısız yaptım belki ondan.
Leslie yapman iyi olmuş ne kadar kalori yakarsan o kadar iyi. Düzene koymak lazım çok bosluyoruz.
Hafta da 1.kilo dan fazla gider bu şekilde.
Afiyet olsun canım ödem atarsın kalorisi de düşük zaten.
Cuma günü bizde maydonoz aldık dün kahvaltıda ve yemekte tükettim güzel oluyormuş sayende oldu bu iştahlı geldi geçen anlatman.
Cidden mi hiç kilo.almaz dediklerimdendin . Neyse verirsin
Canım benim ya alerji gibi
Dışarı cikmistik içeri girince emdi biraz ve uyudu hemen kabarmış şimdide geçtiCanım benim ya alerji gibi
İhmal etme canım, geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?