- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.421
ÖyleyimdirHem suçlu hem güçlüsün maşallah
Hadi bu haftaki performansınla utandır bizi. Sabit gelen, artı gelen ve bildirim yapmayanlar takımın yüzdesini aşağı çekiyorlar. Herkesin emeği bu yarışmada değerlendiriliyor. Öncelik sağlıkla amacımıza ulaşmak ama madem bu platformdayız hakkını vermeliyiz öyle değil mi
Yok kız yazamadım kızım basınca pat diye cevapladıdemek istediğim bu dönemde daha fazla spora ağırlık ver ki daha güzel verirsin kiloyu kızımla telefon için kapisiyoz.
benim daha öyle etkilerim yok karnım şiş çünkü68 e inince birden gidicek diye düşünüyorumBakalim insallah yakalarim canim3 kilo gitti hemen fark etti montum artik tam tamina oluyordu inceden sikmaya baslamisti simdi icinde daha rahat hareket ediyorum biraz daha bollasti dugme yerleri ucu ucuna degil artik
çok güldüm ya ilişkilendirme şekline hayran kaldımEzber konusunda da kisa maddelerin bas harflerden kodlama yapiyorum canim kelimeler icinde bazen degisik degisik seylerle aklimda tutuyorum biraz komik ama soyliyeyimmesela collum var terminolojide boyun demek gollum karakteri varya boyu kisa boy boyun ordan unutmuyorum thorax var gogus kafesi onuda he mande iskeletor vardi kasli falan ust tarafi ordan aklimda tutuyorum kasli thoorr= thorax gibi kendimce seyler uyduruyorum komik gelebilir ama isime yariyor gercekten gorunce hemen hatirliyorum
o derece yedim diyorsunBu yemeye yine az aldım
aslında en güzeli . vücudan sesini dinlemek lazım .Ben hareketleri kendi yapabileceğim hale indirgiyorum, süreyi uzun tutuyorum kendi şartlarıma göre tabi
hadi bakalım ne kadarlık hedef koydunÖyleyimdir
cuma günü görüşürüz inşallah
Oturuyorum göbeğime çok canım sıkılıyorkızlar ne yaparsınız
Neyse toparlanır inşallah ama çok canımı sıkıyor bu göbeko derece yedim diyorsun
Ufaklık aşı oldu bugün beraber alt yazılı dizi izliyoruzkızlar ne yaparsınız
sen geçen yıl yapmış inasansın biran evvel ip atlamaya başla senOturuyorum göbeğime çok canım sıkılıyor
Bı yandan canım abur cubur istiyor
Neyse toparlanır inşallah ama çok canımı sıkıyor bu göbek
aynı dosya yaparım cnm ara ara buraya bakıyorum biri yazmayınca boş geliyor burası ben yazdım artıkUfaklık aşı oldu bugün beraber alt yazılı dizi izliyoruzöğlen yemegimi hazırladım birazdan yicem sen napiyosun
pazartesi sendromunu yaşıyorumkızlar ne yaparsınız
spor yapsana ip atlıyordun geçen sene bu senede atlarsın mekik çekersin toparlanırOturuyorum göbeğime çok canım sıkılıyor
Bı yandan canım abur cubur istiyor
Neyse toparlanır inşallah ama çok canımı sıkıyor bu göbek
ben de zorla çalışıyorum hava da cok sıcak bugünpazartesi sendromunu yaşıyorumişe odaklanamadım . sen naptın
1.1 gibi farkCuma 65.5
Ptesu 66.6
+100
Belki ağaçlardan tohumlardan tozlardan vs olmuştur tam alerji mevsimiDışarı cikmistik içeri girince emdi biraz ve uyudu hemen kabarmış şimdide geçti
Bı göstermekte fayda var ama hemen geçiyor doktora nasıl tarif edeceğim bilmiyorum
ben çok üşüyorum ya ayaklarım özellikle . böbreğim yine başladı kasıklarım da çok ağrıyorben de zorla çalışıyorum hava da cok sıcak bugün
Böbrek ağrısı zıplamaktan olabilir canım değilse bol su iç tuzlu beslenmeben çok üşüyorum ya ayaklarım özellikle . böbreğim yine başladı kasıklarım da çok ağrıyor
cuma günü başladı dün azalmıştı . tuzlu da yemiyorum eşimden dolayı tuzsuz yaparım herşeyi . suyu arttırayım canım dediğin gibiBöbrek ağrısı zıplamaktan olabilir canım değilse bol su iç tuzlu beslenme
cnm ayaklarına sıcak su torbası koy geçen bana iyi geldiben çok üşüyorum ya ayaklarım özellikle . böbreğim yine başladı kasıklarım da çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?