- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.441
onu arada yapıyordum yatarken özellikle birde çok dikkat ederim ayağımın altında sürekli soba yanarcnm ayaklarına sıcak su torbası koy geçen bana iyi geldi
Gecmis olsun bana da alerji gibi geldi canim kizimda alerjik inek sutune falan alerjisi vardi kucukken belki sutten degildir bizimkine benzemiyor ama baska birseye alerjik tepki vermis olabilir doktora cektigin bu fotografida gosterirsinDışarı cikmistik içeri girince emdi biraz ve uyudu hemen kabarmış şimdide geçti
Bı göstermekte fayda var ama hemen geçiyor doktora nasıl tarif edeceğim bilmiyorum
Bende guluyorum kendime nereden aklima geliyorsa
zumba ve yoga ikilisi ile gidiyorum dün 1 saatten fazla yaptım birde hafta içi burdaki arkadaş ile sahil yürüyüşü yapacaz hafta da 2 günde öyle gitse hızlıca gider diye düşünüyorum senin spor ne durumda
benim daha öyle etkilerim yok karnım şiş çünkü68 e inince birden gidicek diye düşünüyorum
çok güldüm ya ilişkilendirme şekline hayran kaldım
o derece yedim diyorsun
aslında en güzeli . vücudan sesini dinlemek lazım .
benim ayaklarım çok kötü oldu dünden sonra
hadi bakalım ne kadarlık hedef koydun
Gecmis olsun canimonu arada yapıyordum yatarken özellikle birde çok dikkat ederim ayağımın altında sürekli soba yanar
Evet canım var bendedrdotty blonde ambition ün badisi kimdi kimsede iletişimi yok mu ya bende merak ediyorum .
magickk sende var mı iletişimi
iyi mi peki görüştün mü bugün kendisi ileEvet canım var bende
Evet canım diyetisyene başladım ama ikinci randevuma devlet hastanesinden alacağım özel pahalı geldi birazDİYETİSYENE Mİ BAŞLADIN CANIM
Listelerini paylaşabilirsin canım, seninle yakın durumda olanlara örnek olurEvet canım diyetisyene başladım ama ikinci randevuma devlet hastanesinden alacağım özel pahalı geldi biraz
devlette yağ ölçümü var mı peki ?Evet canım diyetisyene başladım ama ikinci randevuma devlet hastanesinden alacağım özel pahalı geldi biraz
76 olsam yeter canm bu haftaSchonerDuft
Görüştüm canım biraz kafasına takmış artıda olduğu için temiz havaya çıkıp yürüyüş yapicam dedi birde diyetisyene gidecekmiş uğrar belki bugün yada yarın siteye bende takılma bu kadar dedim bende çok artı çıktım bir ara sonra düzeldi o yüzden takma dedimiyi mi peki görüştün mü bugün kendisi ile
Sorun buysa sıkıntı yok ama burda olsa motive ederdik yani artıya da geçebiliriz buna takılmak yerine önümüze bakacaz. Selam söylersinGörüştüm canım biraz kafasına takmış artıda olduğu için temiz havaya çıkıp yürüyüş yapicam dedi birde diyetisyene gidecekmiş uğrar belki bugün yada yarın siteye bende takılma bu kadar dedim bende çok artı çıktım bir ara sonra düzeldi o yüzden takma dedim
Sorun bu evet aynen öyle hepimiz artiya gecebiliriz ama pes etmek yok onun derdi yaza az kaldı veremiycem istediğim kiloya dusemiycem gibi o yüzden sıkıntıya girdi şu anSorun buysa sıkıntı yok ama burda olsa motive ederdik yani artıya da geçebiliriz buna takılmak yerine önümüze bakacaz. Selam söylersin
Atlıyorum canım zaten ama geçen sene 49 kiloda bile dümdüz degildi ama olacak inşallahsen geçen yıl yapmış inasansın biran evvel ip atlamaya başla sen
Yapıyorum canımspor yapsana ip atlıyordun geçen sene bu senede atlarsın mekik çekersin toparlanır
Evet canım olabilir bir iki gün gozlemleyip doktora gideceğiz olmazsaBelki ağaçlardan tohumlardan tozlardan vs olmuştur tam alerji mevsimi
Bildigim alerjimiz yok canım bir kaç gün gozlemleyip doktora gideceğiz inşallahGecmis olsun bana da alerji gibi geldi canim kizimda alerjik inek sutune falan alerjisi vardi kucukken belki sutten degildir bizimkine benzemiyor ama baska birseye alerjik tepki vermis olabilir doktora cektigin bu fotografida gosterirsin
Bende guluyorum kendime nereden aklima geliyorsa
Gecmis olsun canim
Pardon 65.6 olucaktu yanliz yazmisim :)1.1 gibi fark
Bilmiyorum ki gidince öğreneceğiz yoksa özele geri dönerim su an diyette iyi gidiyordevlette yağ ölçümü var mı peki ?
htc71 7 lerde biri daha var biz htc ile kapışıyoruz sende katıl bize sen daha hızlı verirsin bizden çok kilon şuan ne dersin
Oooo brn ne yapayım aylardır 69a düşemedim.Sorun bu evet aynen öyle hepimiz artiya gecebiliriz ama pes etmek yok onun derdi yaza az kaldı veremiycem istediğim kiloya dusemiycem gibi o yüzden sıkıntıya girdi şu an
Senin kafanda bitiyor birde listeye girdiğinde stres oluyorsun.blonde ambition canım ben kasım ayından beri neredeyse aynı kilodayım bi ara 65 gördüm ama bıraksam ben bırakırdım bak bi şekilde mücadele ediyorum kilo verememenin en büyük nedeni bence bilinç-altı ve stres en ksia zamanda atlar ve sporla aramıza dön
Bende aynıyım canım kaçamak yapmadığım halde 62 nin altını haftalarca göremedim bir indim bir çıktım bende stres oldum ama napayım oluyo böyle şeyler halada az veriyorum gr gr gidiyor ki yellow çok güzel veriyordu demekki artık vücut adapte oldu alıştı onu sasirtmasi lazım belki diyetisyen iyi gelir bana iyi gelmiştiOooo brn ne yapayım aylardır 69a düşemedim.
Her tarafım yağ tulumu. Hırslanıp kilo vermesi lazım gelsin hem bizi hem kendini zayiflatsin.
Senin kafanda bitiyor birde listeye girdiğinde stres oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?