- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.481
Tesekkur ederim canimSağol canım seninde menün harika
Yaa buraya giriyimde sizin yediklerinizi görüp utaniyim dedimNapiyosun canim tatil nasil gidiyor
Yok canım sarımsagı oglen yedım ama yazmayı unutmusumSarımsak nescafe
Nerdeydın hesap verGeldiim..
blonde ambition canım ben kasım ayından beri neredeyse aynı kilodayım bi ara 65 gördüm ama bıraksam ben bırakırdım bak bi şekilde mücadele ediyorum kilo verememenin en büyük nedeni bence bilinç-altı ve stres en ksia zamanda atlar ve sporla aramıza dön
Sorun bu evet aynen öyle hepimiz artiya gecebiliriz ama pes etmek yok onun derdi yaza az kaldı veremiycem istediğim kiloya dusemiycem gibi o yüzden sıkıntıya girdi şu an
Sorun buysa sıkıntı yok ama burda olsa motive ederdik yani artıya da geçebiliriz buna takılmak yerine önümüze bakacaz. Selam söylersin
Nerelerdeydin canim merak ettik seniGeldiim..
Yaa buraya giriyimde sizin yediklerinizi görüp utaniyim dedim
Sabah öglen aksam farkli kisilere gidiyoruz her yerde bi hazirlik hali
Yeme icme disinda cok güzel gidiyor tatilim
Seninde diyet süper gidiyor gördüm verdigin kiloyu
Ayyy çok güldüm kız sana allah seniYok canım sarımsagı oglen yedım ama yazmayı unutmusum6.30 gıbı neskafe ıctım sonra aksam yemegı
Kaptancım sağolun hepiniz merak edip sormuşsunuz ben +Ya geçin ce az depresyona girdim kendimi dışarılara gezmeye filan attım biraz bir kaç gün girmedim kusura bakmayınblonde ambition
Neredesin sen ay meraktan çatliiicam şimdimagickk senin haberin yok mu nerede bu kız bişey mi oldu acaba
Hoşgeldin canım benimKaptancım sağolun hepiniz merak edip sormuşsunuz ben +Ya geçin ce az depresyona girdim kendimi dışarılara gezmeye filan attım biraz bir kaç gün girmedim kusura bakmayınmagickk anlatmış sıkıntımı sağolsun özelden de çok destek oldu bugün hatta gruba girip yazayım dedim ona ama tam o anda gene aniden gezmeye gitme kararı oldu gene hızlıca hazırlanıp çıktı akşam geç döndük ama iyi geldi temiz hava vs. Kafam dağıldı biraz iyi oldu
Iyi olmana sevindim canimKaptancım sağolun hepiniz merak edip sormuşsunuz ben +Ya geçin ce az depresyona girdim kendimi dışarılara gezmeye filan attım biraz bir kaç gün girmedim kusura bakmayınmagickk anlatmış sıkıntımı sağolsun özelden de çok destek oldu bugün hatta gruba girip yazayım dedim ona ama tam o anda gene aniden gezmeye gitme kararı oldu gene hızlıca hazırlanıp çıktı akşam geç döndük ama iyi geldi temiz hava vs. Kafam dağıldı biraz iyi oldu
Oyle yazarmiyim kiz valla zor aldim elinden hemen cevaplayım da yanlış anlaşılma ölmesin dediydimAhahah ayni şeyi düsündüm :)
Sena öle yazmazdi
Afiyet olsun canımKahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Az Tulum peyniri
4 zeytin
1 cay k. Tahin pekmez karisimi
Ara 1 kucuk yerli muz
5 badem
Oglen
1 kase nesfit
2 lokma tost
Aksam 7 yk et
Salata
Yarim dilim ekmek
Su 1.5 litre 2 olur
Afiyet olsun avokadoyu yiyemiyorum ama ya sarımsaklı yada senin yaptığın gibi denicem bir gün.Menüm gelsin
8:30
1 yumurta
1 sivri biber
11:00
Domates biber salatalık maydonoz dereotu
1/6 avokado (1tk zeytinyağ ve limon ile)
2 küp süzme peynir
Çay çay çay
14:30
Elim kadar biftek ızgara (marinesiz sossuz)
Közlenmiş patlıcan biber
1 kase yoğurt
17:00
2 ceviz
1/2 elma
19:00
1 kase yeşil mercimekli greyfurtlu semiz otlu salata
1 kase bol acılı kabak çorbası (unsuz, kremasız) 1 kaşık mısır ilaveli
2 kaşık yoğurt
Geceye yakın tarçınlı yarım yağlı süt içerim
2lt su
1 lt zencefilli limonlu su
Geceye kadar yarım litreden fazla su daha içerim
Afiyet olsun canım harikaBugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz
Ara 1 elma 5 badem
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt bir kac kaşık nohut yemeği
2 lt su
Dışarıda 1 saat yürüyüş
günaydın arkadaşlarım bgn 62.3 çıktım çok şükür
Kızlar tebriklerGecen cuma 71.9
Bu sabah 71.5 71.4 cikti sonra 3 defa daha tartildim hepsinde 71.4 cikti
Tesekkur ederim tatlimKızlar tebrikler
Takma kafanı canim hedefine az kaldı vazgeçme sakin hep birlikte ne yollar katettik devam edelim. Hedefime ulaşsam bile yine burada olucam cunku yemeyi seviyorum valla su an ağzıma ne atsam diye düşünüyorum inan çok zor oluyor buraya girip bakıyorum kim ne yemiş kim ne spor yapmış diyorum ki bak insanlar nasılda uğraşıyorlar sonra vazgeçiyorum yemekten. Ama sen yemiyorsun kaçamak yapmıyorsun ben bu kiloları vereceğine inanıyorum.Kaptancım sağolun hepiniz merak edip sormuşsunuz ben +Ya geçin ce az depresyona girdim kendimi dışarılara gezmeye filan attım biraz bir kaç gün girmedim kusura bakmayınmagickk anlatmış sıkıntımı sağolsun özelden de çok destek oldu bugün hatta gruba girip yazayım dedim ona ama tam o anda gene aniden gezmeye gitme kararı oldu gene hızlıca hazırlanıp çıktı akşam geç döndük ama iyi geldi temiz hava vs. Kafam dağıldı biraz iyi oldu
blonde ambition neredesin canim ozlettin kendini
Metabolizmam çok yavaş canım ondan çok zor oluyor daha da az yiyip daha fazla spor yapmam şart yoksa gitmiycek ben zaten böyleyim kendimi biliyorum çok çok çok sıkı yapmam lazım anca verebiliyorumTakma kafanı canim hedefine az kaldı vazgeçme sakin hep birlikte ne yollar katettik devam edelim. Hedefime ulaşsam bile yine burada olucam cunku yemeyi seviyorum valla su an ağzıma ne atsam diye düşünüyorum inan çok zor oluyor buraya girip bakıyorum kim ne yemiş kim ne spor yapmış diyorum ki bak insanlar nasılda uğraşıyorlar sonra vazgeçiyorum yemekten. Ama sen yemiyorsun kaçamak yapmıyorsun ben bu kiloları vereceğine inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?