Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sorun bu evet aynen öyle hepimiz artiya gecebiliriz ama pes etmek yok onun derdi yaza az kaldı veremiycem istediğim kiloya dusemiycem gibi o yüzden sıkıntıya girdi şu an
Sorun buysa sıkıntı yok ama burda olsa motive ederdik yani artıya da geçebiliriz buna takılmak yerine önümüze bakacaz. Selam söylersin

Nerelerdeydin canim merak ettik seni
evet simdilik guzel gidiyor canim azcik ye cok yeme bari tadimlik olsun
Ne zaman donuceksin

blonde ambition
Neredesin sen ay meraktan çatliiicam şimdi magickk senin haberin yok mu nerede bu kız bişey mi oldu acaba
Kaptancım sağolun hepiniz merak edip sormuşsunuz ben +Ya geçin ce az depresyona girdim kendimi dışarılara gezmeye filan attım biraz bir kaç gün girmedim kusura bakmayın magickk anlatmış sıkıntımı sağolsun özelden de çok destek oldu bugün hatta gruba girip yazayım dedim ona ama tam o anda gene aniden gezmeye gitme kararı oldu gene hızlıca hazırlanıp çıktı akşam geç döndük ama iyi geldi temiz hava vs. Kafam dağıldı biraz iyi oldu

Hoşgeldin canım benim

Iyi olmana sevindim canim

Ahahah ayni şeyi düsündüm :)
Sena öle yazmazdi
Oyle yazarmiyim kiz valla zor aldim elinden hemen cevaplayım da yanlış anlaşılma ölmesin dediydim ama geç kalmışım yok gercekten ilk zamanlar guzel kilo gidiyor ya birde spor yaparsa daha güzel olur demek istedim ama diyemedim SchonerDuft canim sen başarırsın hedefine ulasacagindan hic şüphem yok cunku vermek icin caba gosteriyorsun masallah sana

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Az Tulum peyniri
4 zeytin
1 cay k. Tahin pekmez karisimi
Ara 1 kucuk yerli muz
5 badem
Oglen
1 kase nesfit
2 lokma tost
Aksam 7 yk et
Salata
Yarim dilim ekmek
Su 1.5 litre 2 olur
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun avokadoyu yiyemiyorum ama ya sarımsaklı yada senin yaptığın gibi denicem bir gün.

Bugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz
Ara 1 elma 5 badem
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt bir kac kaşık nohut yemeği
2 lt su
Dışarıda 1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım harika

Takma kafanı canim hedefine az kaldı vazgeçme sakin hep birlikte ne yollar katettik devam edelim. Hedefime ulaşsam bile yine burada olucam cunku yemeyi seviyorum valla su an ağzıma ne atsam diye düşünüyorum inan çok zor oluyor buraya girip bakıyorum kim ne yemiş kim ne spor yapmış diyorum ki bak insanlar nasılda uğraşıyorlar sonra vazgeçiyorum yemekten. Ama sen yemiyorsun kaçamak yapmıyorsun ben bu kiloları vereceğine inanıyorum.

Metabolizmam çok yavaş canım ondan çok zor oluyor daha da az yiyip daha fazla spor yapmam şart yoksa gitmiycek ben zaten böyleyim kendimi biliyorum çok çok çok sıkı yapmam lazım anca verebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…