- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.501
Anladım canim metobolizma hızlandıran şeyleri denedin miMetabolizmam çok yavaş canım ondan çok zor oluyor daha da az yiyip daha fazla spor yapmam şart yoksa gitmiycek ben zaten böyleyim kendimi biliyorum çok çok çok sıkı yapmam lazım anca verebiliyorum
Sağol canım benimAfiyet olsun canım harika
Aaayyy canım benim yetişirsin sen bu azimle harika gidiyorsunTabi canim hem azimli hem bilincliben ona yetisene kadar o mezun bile olur ben kendi kendimi eyliyorum iste gaza getiriyorum kendi mi
Yetişirsiniz tabiki kuzum zaten listeye Ben geldiğim de bir ara aynı kilolardaydık gene yakında aynı kilolarda oluruz benim bu aralar vücut direncdeyken yakalayın bariHırslandıririz onu ama ona yetişmek imkansız hatun bilinçli @yellow sence sana yetişebilir miyiz.
Tarcın karanfil şeker üzüm ayva bu kadar demi su miktarı göz kararı koyarım.
Yazdım menüyü bugün gezen tavuk gibi gezdim
2.5 ay sonra 63 olursam çok üzülürümblonde ambition htc71 Kızlar iki buçuk ay sonra haziran o zamana ben sizin 63 kiloya ineceginize inanıyorum hele ki spor da yapıyorsunuz daha da ince görünürsünüz 1 aydır spor yaoiyrium tartıda eksi çok yok ama bu hafta bana herkes çok zayıflamışsın dedi düşünün 3 kilo bi gitse bu şekilde incelemeyle raziyim hadi toparlanin kaldığımız yerden devam
Deme kiz öyle yakalayasim gelmediAaayyy canım benim yetişirsin sen bu azimle harika gidiyorsunsende çok bilinçlisin zaten ben böyle duraklamalardayken sen beni rahat rahat yakalarsın
Evet makul tatlim ama olmasa bile diyelim 63 oldu inan su ankinden zaten daha zayif gorunursun canim az mi 4 kilo bir bedene denk geliyor neredeyse ben simdiye kadar 3 kilo verdim ama nasil hemen fark etti sende goreceksin verdikce daha da rahatlayacaksin simdiki gibi gorunmeyeceksin e spor da var daha ne olsun yola devam birlikte kurtulucaz kilolardan2.5 ay sonra 63 olursam çok üzülürümZaten ondan stres yaptm ben yaza asla 60lı bir kiloda olmak istemiyorum 60ın altında olmak istiyorum 63de evet biraz rahatlıycam ama ben 1ay içinde 63 olmak istiyorum aslında ayda 4-5 kilo çok ideal ve sağlıklı rakam 1 ay da 4 kilo verebilsem 2 ayda 60a veda ederim son 2hafta da 60ın altına geçiş yaparak yaza girerim diye hala umudum var aslında çok makul bir rakam ama inşallah olur
Canım sen taaa cumartesi sormuşsun ama ben cumartesi öğleden sonra siteden çıkıp tekrar bugün girdiğim için yeni geçmişi okudum canımın içi evet var hatta şu bahsettiğim geçen yıl ki diyetisyenim var ya ona randevu aldım canım cuma günü gidicem hemde yağ/kas ölçüm takip filanda yapılıyor orda inşallah iyi olur hemde tekrar yürüyüşe başlıycam o şekilde inşallah tekrar vermeye başlarımDiyetisyen e gitme imkanın var mi canin
Kiz ben seni nasil yakalayalimYetişirsiniz tabiki kuzum zaten listeye Ben geldiğim de bir ara aynı kilolardaydık gene yakında aynı kilolarda oluruz benim bu aralar vücut direncdeyken yakalayın bari
Deme kiz öyle yakalayasim gelmedisen kim beni yakalamak kim de ben seni ezer gecerim de sisko de olur tatlim oyle duraklamalar hepimiz az cok yasamışızdır ilerleyen zamanlarda benimde olabilir ama bunu dert etmiyorum kilolar gitmemekde inatciysa ben daha inatciyim birlikte hepimiz verelim hedeflerimize ulaşalım
Canım zaten aranızda 1 kilo filan var birlikte yakalarsınız ama benimde
Sobelemeceye cevirdikCanım zaten aranızda 1 kilo filan var birlikte yakalarsınız ama benimdetugbaFB yakalamam lazım onu yakalamaya çalarken siz de bize yetişin oda hızlandı gene bizim de onla aramız 1 civarı filan oldu gene hadi bakalım kim kimi yakalayacak
aynen canım ben de ikinci alternatifi kabul etmiyorum zaten acilen vermek istiyorum bıktım gitsin bidaha gelmesin inşallah bu yağlar hepimizden
Canm şimdiye kadar dediğin fazla olmadı ama bukadar sürede 3kilo vermen harika zaten fark da tabiki baya oluyor zaten ama 2.5 yada 3 ay için 3-4 kilo çok az ayda 1 kilo mu vericem o şekilde tabiki üzülürümEvet makul tatlim ama olmasa bile diyelim 63 oldu inan su ankinden zaten daha zayif gorunursun canim az mi 4 kilo bir bedene denk geliyor neredeyse ben simdiye kadar 3 kilo verdim ama nasil hemen fark etti sende goreceksin verdikce daha da rahatlayacaksin simdiki gibi gorunmeyeceksin e spor da var daha ne olsun yola devam birlikte kurtulucaz kilolardan
Yok canim oyle istedigkmizden degil ama oylede olursa moralini bozma yaniCanm şimdiye kadar dediğin fazla olmadı ama bukadar sürede 3kilo vermen harika zaten fark da tabiki baya oluyor zaten ama 2.5 yada 3 ay için 3-4 kilo çok az ayda 1 kilo mu vericem o şekilde tabiki üzülürümarada ciddi fark var sonuçta canm sen 63 e geldiğinde zaten şuan ki kilondan 8 kilo daha vermiş oluyorsun ve hedef kilona varmış oluyorsun zaten benim isteğim de zaten 8-9 kilo daha verip hedefe varmak 1ayda 3 kilo tabiki güzel ama 3 ayda olmasın asla asla şuan böyle bile az diyorum siz iyice bana ayda 1 - 2 kilo verdireceksiniz
Cuma diyetisyen e başlıycam canm o zaten ilk önce metobolizma hızlandırıcı detoksla filan başlatıyor canım bende inşlh cumaya kadar şu +ları atsam yeterAnladım canim metobolizma hızlandıran şeyleri denedin mi
Iyi olur canim bende bir kan degerlerime baktirsam mi ama gitmeye o kadar useniyorum kiCuma diyetisyen e başlıycam canm o zaten ilk önce metobolizma hızlandırıcı detoksla filan başlatıyor canım bende inşlh cumaya kadar şu +ları atsam yeter
Yok canim oyle istedigkmizden degil ama oylede olursa moralini bozma yaniaz olsun bizim olsun tabi cok olursada hayir demeyiz
Kesinlikle baktırmak lazım bu diyetisyenin istediği şeyler bende yazıyor bu şekilde verdinmi onlar tüm detaylı kan tahlilin yapılmış oluyor bende liste hala duruyor ondan bende yaptgm gideyim direk tahlilin elimde hazır olsun diyorum çünki zaten ona bakmadan diyet vermiycek önden hazır edeyim direk listeyi alayımIyi olur canim bende bir kan degerlerime baktirsam mi ama gitmeye o kadar useniyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?