- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.521
Tamam canim yaz az çok fikir sahibi olurum hangileri falan yaptirilacak diyetisyene gitmesem bile tahlil sonuclarini gosterecegim doktor eksik vitamin biseyler varsa takviye verir hangileri yaptiriliyor yaz sen bende ona gore bakarim eger verecegim kilo 15 ustu falan olsaydi diyetisyene gidebilirdim ama zaten 8 9 kilo versem kalmiyor bisey simdilik veremiyor da degilim duruma gore eger veremezsem falan bende giderim canim ama kan tahlilinini oteki hafta yaptirayim ne eksik varsa halkederim uzun zamandir hic yaptirmadimKesinlikle baktırmak lazım bu diyetisyenin istediği şeyler bende yazıyor bu şekilde verdinmi onlar tüm detaylı kan tahlilin yapılmış oluyor bende liste hala duruyor ondan bende yaptgm gideyim direk tahlilin elimde hazır olsun diyorum çünki zaten ona bakmadan diyet vermiycek önden hazır edeyim direk listeyi alayımyarn sabahtan10dan önce gidip sağlk ocağına kan vericem sanada yazayım bak istenen tahlilleri
Tamam canim baktirdin mi sen daha once bunlarin hepsine saglik ocaginda.B12
Dvit
Demir
Ferrittin
Tstl ve antikorları
Kolestrol
trigliserid
Açlık - tokluk şeker
insülün direnci
Hemogram
htc71 Canım bunları yaz bu şekilde listeyi sağlık ocağına ver ozman gerekli şeyler bakılıyor ama bunları belirtmez isen çoğuna bakmıyorlar ondan mutlaka bunları yazıp ver canım sabah aç karnı na git
Eki Görüntüle 2247404
Tesekkur edrim canimB12
Dvit
Demir
Ferrittin
Tstl ve antikorları
Kolestrol
trigliserid
Açlık - tokluk şeker
insülün direnci
Hemogram
htc71 Canım bunları yaz bu şekilde listeyi sağlık ocağına ver ozman gerekli şeyler bakılıyor ama bunları belirtmez isen çoğuna bakmıyorlar ondan mutlaka bunları yazıp ver canım sabah aç karnı na git
Eki Görüntüle 2247404
Ozaman mutlaka baktır canım Dvit filan gerekli olabilir özellikle belirmeyince onlara zaten bakmıyorlarmış bunu bu tekrar gideceğim diyetisyen yazmıştı bana ben bu yıl baktrmadm ama son baktrdgm da insülin direnci çıkmıştı o inslh gitmiştir yada azalmsdr inslh sabah bir aksilik çıkmaz ise gidicem bakalımTesekkur edrim canimbaktiricam mutlaka onumuzdeki hafta icinde cok uzun zaman oldu en son 4 yil kadar once baktirmistim bide bukadar detaylida degildi
Insallah gitmistirOzaman mutlaka baktır canım Dvit filan gerekli olabilir özellikle belirmeyince onlara zaten bakmıyorlarmış bunu bu tekrar gideceğim diyetisyen yazmıştı bana ben bu yıl baktrmadm ama son baktrdgm da insülin direnci çıkmıştı o inslh gitmiştir yada azalmsdr inslh sabah bir aksilik çıkmaz ise gidicem bakalım
Evt canm ben baktryrm hep bakıyorlar eksik ne varsa yazıyorlar kış boyu her ay 1ampul Dvit zaten alıyorumTamam canim baktirdin mi sen daha once bunlarin hepsine saglik ocaginda.
Ben cok onceden sormustum d vitaminini icin tahlil yapamayoruz gibi biseyler demislerdi sanki ama cok önceydi belki 4 sene falan oldu
Aynen canım 8-9 kilo sonra zaten hedefe varmış olucaz zaten diyetisyen listelerini az çok biliyoruz çok gerek yok rahatlık la 3 ayda hedefe varırız zaten kan tahlilindende eksik vitaminleri filan sağlk ocağı yazar kuzumTamam canim yaz az çok fikir sahibi olurum hangileri falan yaptirilacak diyetisyene gitmesem bile tahlil sonuclarini gosterecegim doktor eksik vitamin biseyler varsa takviye verir hangileri yaptiriliyor yaz sen bende ona gore bakarim eger verecegim kilo 15 ustu falan olsaydi diyetisyene gidebilirdim ama zaten 8 9 kilo versem kalmiyor bisey simdilik veremiyor da degilim duruma gore eger veremezsem falan bende giderim canim ama kan tahlilinini oteki hafta yaptirayim ne eksik varsa halkederim uzun zamandir hic yaptirmadim
Bakalim o biseyler satmaya calisanlarinkiyle ayni mi cikacakAynen canım 8-9 kilo sonra zaten hedefe varmış olucaz zaten diyetisyen listelerini az çok biliyoruz çok gerek yok rahatlık la 3 ayda hedefe varırız zaten kan tahlilindende eksik vitaminleri filan sağlk ocağı yazar kuzumben zaten daha önce gittiğim için ne yaptrcagni ezbere biliyorum bile benim asıl amacım yağ/kas oranımı takip ettirmek ve metobolizma hızımı filan ölçtürcem kiloda takıldgm yerler de filan da detoks filan vercek yoksa genel listesini yaptrcağı tahlilleri vam zaten biliyorum ama yağ/kas ve metobolizma hızıma baktrcam haftalık takip ediyor
inslh öyledir canm onların ki yanlstr inslh bakalım bu diyetisyen de geçen yıl 1650 idi inşlh daha altına inmemistr yok sa sıfır kaçamak boooollll boooollll sporla ve baya düşük kalorili diyet ile baya bir zorlamam gerekecek bakalım artk hayırlısıBakalim o biseyler satmaya calisanlarinkiyle ayni mi cikacakonlarda az degil hile yapmışlardır bence yasini boyunu falan yalnış girmişlerdir
Duruma gore ilerlersiniz artik canim diyetisyende ona gore verir.inslh öyledir canm onların ki yanlstr inslh bakalım bu diyetisyen de geçen yıl 1650 idi inşlh daha altına inmemistr yok sa sıfır kaçamak boooollll boooollll sporla ve baya düşük kalorili diyet ile baya bir zorlamam gerekecek bakalım artk hayırlısı
Gunaydin canimGünaydin kizlar
olmayacak bişley değil instada 15 günde neler oluyor beni gaza getirdi onlar2.5 ay sonra 63 olursam çok üzülürümZaten ondan stres yaptm ben yaza asla 60lı bir kiloda olmak istemiyorum 60ın altında olmak istiyorum 63de evet biraz rahatlıycam ama ben 1ay içinde 63 olmak istiyorum aslında ayda 4-5 kilo çok ideal ve sağlıklı rakam 1 ay da 4 kilo verebilsem 2 ayda 60a veda ederim son 2hafta da 60ın altına geçiş yaparak yaza girerim diye hala umudum var aslında çok makul bir rakam ama inşallah olur
1000-1100 kalori yapar canım liste uzun görünüyor ama tatlı ekmek ve meşrubat benzeri içecekler olmayınca kalori yükselmiyor. Bu hafta tartılmadım Cuma’ya iyi bir düşüş bekliyorum kendimdenAfiyet olsun guzel menu bu gun kac kalori aldin canim saydin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?