- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.561
Canım gün içinde sıvı tüketiyorum süt için önce su sonra yemek bugün alışveriş yapmam lazım evde birşey kalmadi. Çıkayım bir güzel yeşillik alayım kendime.Canım gerçekten az yiyorsun sen
Baksana benim menüye! Üstelik ben bunca yemeye açım ve başım ağrıyor. Tebrik ederim, bir de emziriyorsun
Avokado ve ceviz al kendine anne sütünün kalitesini yükseltir bunlardaki yağlar birde hindistan ceviziCanım gün içinde sıvı tüketiyorum süt için önce su sonra yemek bugün alışveriş yapmam lazım evde birşey kalmadi. Çıkayım bir güzel yeşillik alayım kendime.
Tamam canım alırım onu da denerim hem degisik olur.Avokado ve ceviz al kendine anne sütünün kalitesini yükseltir bunlardaki yağlar birde hindistan cevizi
Evde hindistan cevizini su yada sütle blenderdan geçirip tarçın ekleyip iç. Benim oğlan 3600 doğup 2. Ayda 7800 olmuştu bunlarla. Tabi şimdi zayıf bi çocuk
İp atlamak gerçekten çok işe yarıyor. Bırakma devam ayyy ne güzel kaptanlarimiz da bizimle beraber spor yapiyorİp atlamaktan (ipsiz ip atlama) bileklerim ağrıyor valla dayanamıyorum bırakmak istiyorum. Ama bırakmayacağım
Kahvaltımı az önce yaptım yumurta, peynir, domates, biber bir sürü şey yedim aslında ama aç hissediyorum en iyisi gidip biraz zıplayım sonrasında yorgunluktan bayılır açlık düşünemem nasılsa
İp atlamak gerçekten çok işe yarıyor. Bırakma devam ayyy ne güzel kaptanlarimiz da bizimle beraber spor yapiyor
Ooo çok iyi canım
öğlen sonra isterim kahvamıTüh kahveyi yetiştiremedim. Neyse öğleden sonra içeriz
ben zıplayamıyorum yürüyümekte de zorlanıyorum şuan kaslarıma zarar verdim sanırımİp atlamaktan (ipsiz ip atlama) bileklerim ağrıyor valla dayanamıyorum bırakmak istiyorum. Ama bırakmayacağım
Kahvaltımı az önce yaptım yumurta, peynir, domates, biber bir sürü şey yedim aslında ama aç hissediyorum en iyisi gidip biraz zıplayım sonrasında yorgunluktan bayılır açlık düşünemem nasılsa
ya yerim ben onu . umarım yarında babamla işe gidecem demezAaa bugün çok güzel bişey oldu
Oğlum sabah 7:45 te uyanıp saati sordu. (3,5 yaşında) ne oldu dedim.
“Geç kaldım mu okula” ben şoklardayım tabi. (Okulum bitti artık çalışacağım, babayla işe gideceğim diyordu)
Çok mutlu oldum gitti kreşe şu an çok mutluymuş, kahvaltı yapmış.
İnşallah yine vazgeçmez
Yok canım zarar vermemissindir kaslar alışana kadar ağrı yapıyor. İlk zamanlar bende oyleydim kaslar ne kadar yanarsa o kadar yağdan gider.öğlen sonra isterim kahvamı
ben zıplayamıyorum yürüyümekte de zorlanıyorum şuan kaslarıma zarar verdim sanırım
ya yerim ben onu . umarım yarında babamla işe gidecem demez
Maşallah benim kizimda evin arkasından okulun zilini duydukça anne olamaz okula geç kaldım diyordu okula gitmiyor aslındaAaa bugün çok güzel bişey oldu
Oğlum sabah 7:45 te uyanıp saati sordu. (3,5 yaşında) ne oldu dedim.
“Geç kaldım mu okula” ben şoklardayım tabi. (Okulum bitti artık çalışacağım, babayla işe gideceğim diyordu)
Çok mutlu oldum gitti kreşe şu an çok mutluymuş, kahvaltı yapmış.
İnşallah yine vazgeçmez
canım yıllardır spor yaparım ilk defa böyle oldu sporlarımı az çok biliyorsun .Yok canım zarar vermemissindir kaslar alışana kadar ağrı yapıyor. İlk zamanlar bende oyleydim kaslar ne kadar yanarsa o kadar yağdan gider.
O zaman çok zorlamış olabilirsin bence daha hafif şeyler yap birde bu bahar yorgunluğu çok kötü birşey yaaa bacaklarimi hissetmiyorum kaç gundur beni acayip carpticanım yıllardır spor yaparım ilk defa böyle oldu sporlarımı az çok biliyorsun .
ağrıyan yer ayaklarımın arka baldırı topal gibi geziyorum
bahar herkesi çarpmış desene ytaktan kalkyorum sonrası felaket bir yorgunluk .senin niye ağrıyorO zaman çok zorlamış olabilirsin bence daha hafif şeyler yap birde bu bahar yorgunluğu çok kötü birşey yaaa bacaklarimi hissetmiyorum kaç gundur beni acayip carpti
blonde ambition
Hoşgeldin canım seni hep buralarda aktif gördüğüm İçin merak ettim. 100 kere sorup ortalığı ayaklandırdığım doğrudur. En gayretli en aktif üyem iyi olsun, mutlu olsun isterim.
Biraz artıda olmaktan bişey olmaz hırsını arttırır, çabanı arttırır, sabrını arttırır ne depresyonuymuş öyle. Yiyelim, içelim, gezelim GÜZELLEŞELİM
Hadi bi sabah kahvesi ısmarlayayım sana
çalışıyorum ama zorla nedense cnm hiç istemiyororkide1453 naparsın canım
iyi gelmiyor canım o bana gündüz ara öğünsüz olunca diyetten soğuyorum birde verme hızım yavaşlamıştı onu denediğim zaman böyle veremiyordum onun yerine akşam açlığını uzun tutmak bana daha uygun oluyor akşam rahatca uzun saat açık yapabiliyorum o saatlerdeki Leptin yaptığ kadar yapan artkblonde ambition cnm karatayı denemiş miydin?
Guttin mi canim kan vermeye napiyosuniyi gelmiyor canım o bana gündüz ara öğünsüz olunca diyetten soğuyorum birde verme hızım yavaşlamıştı onu denediğim zaman böyle veremiyordum onun yerine akşam açlığını uzun tutmak bana daha uygun oluyor akşam rahatca uzun saat açık yapabiliyorum o saatlerdeki Leptin yaptığ kadar yapan artkGündüz tekrar Leptin devreye sokmak için kendimi zorlamak gereksiz geliyor bana direk gece Leptin i 18 saat te tutmak daha hızlı yağ yaktryor ben im deneyimim öyle oldu canım mantıkende zaten günde 2 şer 3 er kez Leptin 1-2şer saat devrede olacağına gece boyunca 14saat devrede olması çok daha fazla yağ yakımı anlamına geliyor zaten hende gündüz sıkılmamış yada aç kalmamış oluyorum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?