- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.581
magickk
M MissHayaLet
Kızlar sizin menülerinize yorum yapmıyorum çünkü rutininizi bozmuyorsunuz, afiyet olsun. Size yorum yaparsam 1 öğün daha ekleyin falan derim kıyamam öyle azıcık yiyorsunuz
bende öyleyim ya işlerde çok yoğun ama çalışamıyorumçalışıyorum ama zorla nedense cnm hiç istemiyor
Harika bir kahvaltı canımEki Görüntüle 2247432
Bugünkü kahvaltım bol yeşilli ve kırmızılı oldu sütüm yoktu diye su içtim
Evet kaçamak yapmış kaçamağın adı Halley
Kuzum 3 saat uyumuşsun ya kıskandım walla ben gece 2de 3te yatıp sabah 7:30da ayaktayım ya. Yazık bana
Halley Halley Halley
Ağlamak istiyorum Halley
Ama 2 gundur kabak yemissin 1 tanecikse gormedim ben onuKaçamak yaptım valla Dün o kadar masum kalamıyorum
Çok zararlı kendisi onun yerine hurma ya da chialı puding daha enfes olurdu
insallah canimİnşallah sismezsin canim
Ben dun aldim daha dogrusu esime aldirdim vur dedik öldürmüş ordu yiyecek sankiCanım gün içinde sıvı tüketiyorum süt için önce su sonra yemek bugün alışveriş yapmam lazım evde birşey kalmadi. Çıkayım bir güzel yeşillik alayım kendime.
Cisss cissss yeme sakin canim arti cikmistin yanılmıyorsam dahada ekleme ustuneKızlar evde şu an mis gibi sıcacık hamurişleri var offf
Ooo çok iyi canım
Birkaç gun spor yapmasan mi canim yada bacaklarini pek etkilemeyecek seyler yapsancanım yıllardır spor yaparım ilk defa böyle oldu sporlarımı az çok biliyorsun .
ağrıyan yer ayaklarımın arka baldırı topal gibi geziyorum
Az önce babam gelsin işe gidecez demişöğlen sonra isterim kahvamı
ben zıplayamıyorum yürüyümekte de zorlanıyorum şuan kaslarıma zarar verdim sanırım
ya yerim ben onu . umarım yarında babamla işe gidecem demez
Ben gitmesini çok istiyorum öğrenmeyi seveceği bi dönemde bu dönemi kaçırmak istemiyorum ama benimki okula diye evden çıkıp babayı ikna edip sabahın kör saatlerinde AVM lerin ilk müşterisi olmayı seviyor.Maşallah benim kizimda evin arkasından okulun zilini duydukça anne olamaz okula geç kaldım diyordu okula gitmiyor aslındakısmetse bu sene vermeyi düşünüyorum kardeşine almışsın evden uzak kalmasın diye vermedim.
Konum yolla canım, geliyorumKızlar evde şu an mis gibi sıcacık hamurişleri var offf
Tamda senin gibi bacaklarım arka kısmı bütün eklemlerim ağrıyor canım nedensiz bilmiyorum.bahar herkesi çarpmış desene ytaktan kalkyorum sonrası felaket bir yorgunluk .senin niye ağrıyor
bende 2 de yatip sabah 8 9 arasi uyaniyorum ama arada öğle uykusu uyuyuyorum kizimla gormedim ben kacamak
Ama 2 gundur kabak yemissin 1 tanecikse gormedim ben onu(kucuk halley oldugunu umarak yazıyorum) bide buyukler varya
insallah canim
Ben dun aldim daha dogrusu esime aldirdim vur dedik öldürmüş ordu yiyecek sanki
Gecen hafta hepsini bitirdin bunlarida bitirirsin diyor Eki Görüntüle 2247471
Sonradan anlatti neden okadar aldiginiadam napsin bakmış hatun yiyor sesi çıkmıyor almış ah ah bu adamlar bize hiç yaranamiyor
Ben gitmesini çok istiyorum öğrenmeyi seveceği bi dönemde bu dönemi kaçırmak istemiyorum ama benimki okula diye evden çıkıp babayı ikna edip sabahın kör saatlerinde AVM lerin ilk müşterisi olmayı seviyor.
Konum yolla canım, geliyorum
Zor tutuyorum kendimi eşim iş seyahatindeydi birde üstüne lokum almış afyon lokumu düşünün beni artıkCisss cissss yeme sakin canim arti cikmistin yanılmıyorsam dahada ekleme ustune
Guttin mi canim kan vermeye napiyosun
YOK KIZ PAZAR GÜNÜ YEDİM KABAĞI SADECE . DÜN FARKLI ŞEYLER YEDİM. KÜÇÜK HALLEY YEDİM CANIM BÜYÜK YEMEM İÇİME BATAR . SENİN YEME POTANSİYELİN VAR HEPSİNİ EŞİNDE GÖRMÜŞ O POTANSİYELİbende 2 de yatip sabah 8 9 arasi uyaniyorum ama arada öğle uykusu uyuyuyorum kizimla gormedim ben kacamak
Ama 2 gundur kabak yemissin 1 tanecikse gormedim ben onu(kucuk halley oldugunu umarak yazıyorum) bide buyukler varya
insallah canim
Ben dun aldim daha dogrusu esime aldirdim vur dedik öldürmüş ordu yiyecek sanki
Gecen hafta hepsini bitirdin bunlarida bitirirsin diyor Eki Görüntüle 2247471
YERSEN ALACAĞIN KİLOLARI DÜŞÜNKızlar evde şu an mis gibi sıcacık hamurişleri var offf
SPOR YAPMAZSAM KİLO VERMEM DURUR CANIM YA YORMDAN KENDİMİ BUGÜN YAPMAM LAZIM
Birkaç gun spor yapmasan mi canim yada bacaklarini pek etkilemeyecek seyler yapsan
Az önce babam gelsin işe gidecez demişAlmaya gidiyorum
ALLAH ALLAH MEVSİM GEÇİŞİNDEN DOLAYI MI OLDU ACABA .Tamda senin gibi bacaklarım arka kısmı bütün eklemlerim ağrıyor canım nedensiz bilmiyorum.
KIZ İKİ DAL YEŞİLLİĞE Mİ KANDINSonradan anlatti neden okadar aldiginirüşvet olarak almis arkadaslariyla aksam cikacakti bende hafta sonu sinav var cikma cocuk birakmiyor ders calisamiyorum demistim.normalde karismam cikar istedigi zaman ama bu sefer istemedim pek sinavdan dolayi oda belki git dersen diye sana birsuru aldim dedi iyi git madem dedim rusveti kabul ettim
Bugun evi supurdu balkonu yikadi aksama da yemek yapacak misALLAH ALLAH MEVSİM GEÇİŞİNDEN DOLAYI MI OLDU ACABA .
BENİM KASIKLARIMDA AĞRI VAR BAYAĞI ŞİDDETLİ BELİMDE ÖYLE AĞRIYOR BELKİ AYAKLARIMA DA VURUYOR OLABİLİR DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM.
KIZ İKİ DAL YEŞİLLİĞE Mİ KANDIN
HER EVE LAZIM VALLABugun evi supurdu balkonu yikadi aksama da yemek yapacak mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?