Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet kaçamak yapmış kaçamağın adı Halley
Kuzum 3 saat uyumuşsun ya kıskandım walla ben gece 2de 3te yatıp sabah 7:30da ayaktayım ya. Yazık bana

Halley Halley Halley
Ağlamak istiyorum Halley
bende 2 de yatip sabah 8 9 arasi uyaniyorum ama arada öğle uykusu uyuyuyorum kizimla gormedim ben kacamak
Kaçamak yaptım valla Dün o kadar masum kalamıyorum
Ama 2 gundur kabak yemissin 1 tanecikse gormedim ben onu (kucuk halley oldugunu umarak yazıyorum)bide buyukler varya
Çok zararlı kendisi onun yerine hurma ya da chialı puding daha enfes olurdu

İnşallah sismezsin canim
insallah canim
Canım gün içinde sıvı tüketiyorum süt için önce su sonra yemek bugün alışveriş yapmam lazım evde birşey kalmadi. Çıkayım bir güzel yeşillik alayım kendime.
Ben dun aldim daha dogrusu esime aldirdim vur dedik öldürmüş ordu yiyecek sanki
Gecen hafta hepsini bitirdin bunlarida bitirirsin diyor

öğlen sonra isterim kahvamı

ben zıplayamıyorum yürüyümekte de zorlanıyorum şuan kaslarıma zarar verdim sanırım

ya yerim ben onu . umarım yarında babamla işe gidecem demez
Az önce babam gelsin işe gidecez demiş Almaya gidiyorum

Ben gitmesini çok istiyorum öğrenmeyi seveceği bi dönemde bu dönemi kaçırmak istemiyorum ama benimki okula diye evden çıkıp babayı ikna edip sabahın kör saatlerinde AVM lerin ilk müşterisi olmayı seviyor.
Kızlar evde şu an mis gibi sıcacık hamurişleri var offf
Konum yolla canım, geliyorum

adam napsin bakmış hatun yiyor sesi çıkmıyor almış ah ah bu adamlar bize hiç yaranamiyor

adam napsin bakmış hatun yiyor sesi çıkmıyor almış ah ah bu adamlar bize hiç yaranamiyor
Sonradan anlatti neden okadar aldigini rüşvet olarak almis arkadaslariyla aksam cikacakti bende hafta sonu sinav var cikma cocuk birakmiyor ders calisamiyorum demistim.normalde karismam cikar istedigi zaman ama bu sefer istemedim pek sinavdan dolayi oda belki git dersen diye sana birsuru aldim dedi iyi git madem dedim rusveti kabul ettim

gel canım gel istanbul yakınsa yiyelim beraber

YOK KIZ PAZAR GÜNÜ YEDİM KABAĞI SADECE . DÜN FARKLI ŞEYLER YEDİM. KÜÇÜK HALLEY YEDİM CANIM BÜYÜK YEMEM İÇİME BATAR . SENİN YEME POTANSİYELİN VAR HEPSİNİ EŞİNDE GÖRMÜŞ O POTANSİYELİ
Kızlar evde şu an mis gibi sıcacık hamurişleri var offf
YERSEN ALACAĞIN KİLOLARI DÜŞÜN

Birkaç gun spor yapmasan mi canim yada bacaklarini pek etkilemeyecek seyler yapsan
SPOR YAPMAZSAM KİLO VERMEM DURUR CANIM YA YORMDAN KENDİMİ BUGÜN YAPMAM LAZIM
Az önce babam gelsin işe gidecez demiş Almaya gidiyorum
NAZAR ETTİK DESENE

Tamda senin gibi bacaklarım arka kısmı bütün eklemlerim ağrıyor canım nedensiz bilmiyorum.
ALLAH ALLAH MEVSİM GEÇİŞİNDEN DOLAYI MI OLDU ACABA .
BENİM KASIKLARIMDA AĞRI VAR BAYAĞI ŞİDDETLİ BELİMDE ÖYLE AĞRIYOR BELKİ AYAKLARIMA DA VURUYOR OLABİLİR DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM.
KIZ İKİ DAL YEŞİLLİĞE Mİ KANDIN

Bugun evi supurdu balkonu yikadi aksama da yemek yapacak mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…