- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.601
Tamam canim yarin da ihmal etme gityok canm gece 3e kadr burda yazdm netteydin 4e kadar uyuyamadım 4den sonra uyuyınca da sabah kalkamadım yarın sabah erken kalkıp gidicem kan vermeye inslh bir aksilik çıkmaz ise
Yok kiz herzaman boyle degilHER EVE LAZIM VALLA
Bu mesaji begendimbazen kk ya giriyorum bildirimlere bakıyorum bayağı yazan olmuş diyorum sonra bakıyorum hepsi beğeni
Ben iki litre bile içmemeliyim o zamanEki Görüntüle 2247513
SU İHTİYACINIZI DOĞRU MİKTARDA KARŞILIYOR MUSUNUZ ?
zor zamanda yapması önemli zaten canım maşallah diyelim .Tamam canim yarin da ihmal etme git
Yok kiz herzaman boyle degilben yapamazsam yapar ama olsun oda yeter çalışmış olsaydim beklerdim yardim etmesini ama suan calismiyorum evdeyim kendim hallediyorum
yetisemedigim yerde yardimi oluyor
evet 2 lt içme zorlama kendini yaniBen iki litre bile içmemeliyim o zaman
Olabilir canım 1 haftadan beri çok kötüyüm ite kaka hareket ediyorum inan.ALLAH ALLAH MEVSİM GEÇİŞİNDEN DOLAYI MI OLDU ACABA .
BENİM KASIKLARIMDA AĞRI VAR BAYAĞI ŞİDDETLİ BELİMDE ÖYLE AĞRIYOR BELKİ AYAKLARIMA DA VURUYOR OLABİLİR DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM.
KIZ İKİ DAL YEŞİLLİĞE Mİ KANDIN
Fazlasını iciyormusumEki Görüntüle 2247513
SU İHTİYACINIZI DOĞRU MİKTARDA KARŞILIYOR MUSUNUZ ?
ENERJİ VEREN ŞEYLER YEMEK LAZIM TÜM HAYATIMII ETKİLİYOR MALESEFOlabilir canım 1 haftadan beri çok kötüyüm ite kaka hareket ediyorum inan.
Dün senin dediğin şekilde kahvaltı yaptım öğlene dayanabildim ama ara yok sıvı tuketiyorum sadece. Bugün tost yedim çok pişman oldum hiç doymadım. Tatlı isteğine gelirsek benim hep oluyor. En fazla 3 gün dayanıyorumSchonerDuft Canım çok güzel bilgiler vermişsin gene canım su ve protein gerçekten çok önemli bende direk etki ediyor sabah yumurta ve peynir ile kahvaltı yapıp arkasından sütlü kahve içerek sabahtan böyle iyi protein ile başlarsam gün boyu tok oluyorum ve karbonhidrat yada tatlı isteği hiç olmuyor ama proteini zayıf kahvaltı yaptıysam o gün iştahım çok açık oluyor gerçekten çok önemli
Su çok önemli ben az içmeye çalışıyorum bu ara sınırı aşıyorum çünkü .bir süre size su içmeyi hatırlatayım unutanlar içer en azındanKızlar ben bu hafta pek su içemedim çok gezdik buaralar sanırım ondan oldu su takibi yapamadım belki ondan vucut su tutup ödem yaptı bendebugün ilk iş elim de su şişem ile gezmek oldu baya bol su içtim gene bugünden sonra su takibini bırakmıycam menüm de gayet iyi bugün
Bol proteinli bir daha afiyet olsun canımKahvalti
2 yumurta
5 zeytin
1.5 dilim ekmek
Bir tane tel peynir
1 salatalik yesillik
Oglen
1 tane ton konserve (yagini suzdum )
Yarim dilim ekmek yesillik
Ceyrek portakal
5 badem
Ara
1 bardak sut
Aksam
1 kase sehriye corbasi
Avuc icim kadar haslanmis tavuk gogusu
Salata
Su 2 lt oldu 2.5 tamamlarım
Aksam yemegini biraz once yedim erken oldu acikirsam biraz yogurtla yarim elma yiyebilirim
Olur canım yarın bende paylaşırim ben klasik diyet kahvaltısı çok yapıyorum yani 1-2 dilim tambuğday 1yumurta,peynir,3-4 zeytin oldumu ben tıka basa doyuyorum ve tüm gün hiç açlık hissetmiyorum sende bu şekilde yiyince öyle olmuyor mu ?Dün senin dediğin şekilde kahvaltı yaptım öğlene dayanabildim ama ara yok sıvı tuketiyorum sadece. Bugün tost yedim çok pişman oldum hiç doymadım. Tatlı isteğine gelirsek benim hep oluyor. En fazla 3 gün dayanıyorum
Sabah kahvaltılarımı paylaşıyorum burda belki görmüşsündür beni çok motive ediyor öğleni de paylaşmayı denicem belki daha az yemeyi öğrenirim :) sende paylas istersen
iyi olur valla bugün bol su içtim resmen vücudumun calstgnı hissettim çok önemli gerçektenSu çok önemli ben az içmeye çalışıyorum bu ara sınırı aşıyorum çünkü .bir süre size su içmeyi hatırlatayım unutanlar içer en azından
Ben hep açım bu ara canım ya. Yumurta peynir yeşillik yeyince biraz daha uzun sürüyor tokluğum. Bu sıralar ara öğün yapamıyorum onun da etkisi varOlur canım yarın bende paylaşırim ben klasik diyet kahvaltısı çok yapıyorum yani 1-2 dilim tambuğday 1yumurta,peynir,3-4 zeytin oldumu ben tıka basa doyuyorum ve tüm gün hiç açlık hissetmiyorum sende bu şekilde yiyince öyle olmuyor mu ?
Tabi ki önemli su hayattır gerçekten sistemin düzgün çalışmasını sağlıyoriyi olur valla bugün bol su içtim resmen vücudumun calstgnı hissettim çok önemli gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?