- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.641
Canım menün harika kalorice çok düşük olmuş süper ama otele gidince dikkat et oteldeyim insan farketmeden kendini birşeyler yerken bulabiliyor aman çok çok dikkat et çünki çok iyi gidiyorsun bozulmasınMenüm şöyle
Kahvaltı
1 kabaklı dereotlu omlet
Çay
Öğle
Yeşil mercimekli sebze çorbası
Ara
Ton balıklı salata
Akşam 19:00
Kuzu tandır
1 kase yoğurt
Soda
2,5 lt su
1 lt zencefilli limonlu su
Şimdi yollardayım Antalya’ya gidiyorum sanırım otele geçince bişeyler atıştırırım
Teşekkür ederim canım umarım bozmam (ümitsizim)Canım menün harika kalorice çok düşük olmuş süper ama otele gidince dikkat et oteldeyim insan farketmeden kendini birşeyler yerken bulabiliyor aman çok çok dikkat et çünki çok iyi gidiyorsun bozulmasıniyi tatiller
Çok güzel afiyet olsun canımMenüm şöyle
Kahvaltı
1 kabaklı dereotlu omlet
Çay
Öğle
Ara
Ton balıklı salata
Kuzu tandır
1 kase yoğurt
Soda
2,5 lt su
Şimdi yollardayım Antalya’ya gidiyorum sanırım otele geçince bişeyler atıştırırım
Menü harika afiyet olsun canimMenüm şöyle
Kahvaltı
1 kabaklı dereotlu omlet
Çay
Öğle
Ara
Ton balıklı salata
Kuzu tandır
1 kase yoğurt
Soda
2,5 lt su
Afiyet olsun canımSabah
2 haslnmıs yumurta
Zeytın
2 dılım ekmk
Ogle
Zeytın 1 dılım ekmek
Aksam
Kofte
Taze fasulye
Canim belki fazla geliyordur yada az geliyordur aklima bir bu geldi baska nedeni varsa onu bilmem de ondan almayabilir eger fazlaysa onden biraz sagip vermeyi denesen azsada mecbur onuda vermen gerek daha da cogalmasi içinYa kızlar kafam donuyor cocuk 3 aylık ama benı oynatıyor sag gogsumu emmıyor neden boyle anlamıyorum
Kayıplarda yineSchonerDuft senin menünü göremedim sanki tatlım paylaştın mı ???
Sols gore daha buyuk gogsum kızımda sagı cok emıp solu emmek ıstemıyorduCanim belki fazla geliyordur yada az geliyordur aklima bir bu geldi baska nedeni varsa onu bilmem de ondan almayabilir eger fazlaysa onden biraz sagip vermeyi denesen azsada mecbur onuda vermen gerek daha da cogalmasi için
Saol canım zAfiyet olsun canım
Benimkide ayni sag biraz daha buyuk cocu kiside de boyle canim bence buyukluguyle alakali degildirSols gore daha buyuk gogsum kızımda sagı cok emıp solu emmek ıstemıyordu
Emzirme pozisyonunu degistirmeyi denedin mi canim belkide rahat edemiyordurSols gore daha buyuk gogsum kızımda sagı cok emıp solu emmek ıstemıyordu
Benim de dikkate almam lazım proteini yemiyorum fazlaSagol canimprotein almaya diyette daha cok dikkat ediyorum.Normalde 2 3 gunde belki daha fazla zamanda bir tuketirken diyette hergun var
Sagol canim
Yeni geldik eve canım yediklerimi toparlayıp yazarımSchonerDuft senin menünü göremedim sanki tatlım paylaştın mı ???
2çeşit ten toplam 4kaşık patates 4sarma birde tost aynı gün olmasa iyiymiş canım karbonhidrat biraz fazla olmuşSabah
Tost
Domates
Salatalık
Yeşillik
1 ceviz ve su
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
4 sarma etli
2 yk patates kavurma
Sulu patates 2yk içinde tavuk vardı bolca
Ara
Sade soda
Akşam
Kokoreç
Çay
Gecmis olsun canim regli doneminde misin benimki de yakinda tutar her ay her ay bezdimMigrenim tuttuensem beynim göz yuvalarım şakaklarım hepsi dehşet ağrıyor ölüyorum çok fenayım kusacak gibiyim herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?