- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.661
Afiyet olsun canim karbonhidrat fazla olmusSabah
Tost
Domates
Salatalık
Yeşillik
1 ceviz ve su
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
4 sarma etli
2 yk patates kavurma
Sulu patates 2yk içinde tavuk vardı bolca
Ara
Sade soda
Akşam
Kokoreç
Çay
Herseyı denıyorum. Cok agliyir sonra mecbur azcik emiyirBenimkide ayni sag biraz daha buyuk cocu kiside de boyle canim bence buyukluguyle alakali degildir
Evet öğlen yicegim yemeği bilmediğim için denge zor oluyor. Bugün de pirinç ve patates var mesela . Öğlen ne yesem derdine düştüm şimdiden.2çeşit ten toplam 4kaşık patates 4sarma birde tost aynı gün olmasa iyiymiş canım karbonhidrat biraz fazla olmuş
Geçmiş olsun canımMigrenim tuttuensem beynim göz yuvalarım şakaklarım hepsi dehşet ağrıyor ölüyorum çok fenayım kusacak gibiyim herkese iyi geceler
Off evet wc de sıkıntıydı dün.Afiyet olsun canim karbonhidrat fazla olmus
Insallah duzelir canimHerseyı denıyorum. Cok agliyir sonra mecbur azcik emiyir
günaydın canım nasılsınGunaydin kizlarr
Canım solu emzirdiğin pozisyonda emzirsen saginida yani kolunun altına al sanki solu emiyor gibiYa kızlar kafam donuyor cocuk 3 aylık ama benı oynatıyor sag gogsumu emmıyor neden boyle anlamıyorum
su miktarın nasıl. yeme düzenininde de sıkıntı olabilir. sebze az miktar az gibi . kuru kayısı deneGunaydinnn
Kızlar diyete baslayali bir hafta oluyor ve ben hepi topu 2 kere cikabildim tuvalete 3 gundurde çıkamıyorum
Haklısın kuzum işyerinde olunca zor oluyor öğlen tabiEvet öğlen yicegim yemeği bilmediğim için denge zor oluyor. Bugün de pirinç ve patates var mesela . Öğlen ne yesem derdine düştüm şimdiden.
Geçmiş olsun canım
Off evet wc de sıkıntıydı dün.
Bugün toparlarım umarım
Değilim kuzum ama mevsim geçişinden galiba yada kiloyla ilgili stres yapmıştım ya belki de o stresden tuttu sanırım kuzucum dün tüm gün baya kötüydüm gece de iyice şitdetlendi ama gece ilaç alıp yatınca çok şükür sabah çok iyi kalktımGecmis olsun canim regli doneminde misin benimki de yakinda tutar her ay her ay bezdim
herkeslere günaydın ....
sabah bira bardağında sütlü kahve yanına da 1 yk dolusu küp şeklinde kesilmiş kuru incir yedim. ama şuan çok açım
salatalık bir dilim kepek ekmeği maydonoz ve yoğurt yeme niyetim var belki ekmek yerine 2 yk patetes yerim akşam sahil yürüyüşü yapacam birazda alaetlere takılırım en kötüsü de zumba yaparım evde .Haklısın kuzum işyerinde olunca zor oluyor öğlen tabipirinç ile patatesi aynı anda yeme sakın
Değilim kuzum ama mevsim geçişinden galiba yada kiloyla ilgili stres yapmıştım ya belki de o stresden tuttu sanırım kuzucum dün tüm gün baya kötüydüm gece de iyice şitdetlendi ama gece ilaç alıp yatınca çok şükür sabah çok iyi kalktım
aaa sana birazdan kupamı atayım birde kaç cm ölçeyimyakında bira fıçısı ile içersen şaşmam ben de kendimi kahveye düşkün sanırdım
Günaydin canimGünaydın kızlar
Günaydın canım naslsnGünaydın kızlar
günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar
göremiyorum sanki bu ara nasıl gidiyorGünaydin canim
doğal demir depoluyorsunuz desene .Günaydın kızlaaarrr
Bugün çok güzel uyandım erkenden gittim kan da verdim ama tokluk şekeri için yarın gitmem lazımmış 9da aç karna kan verdim ama tokluk için güzelce kahvaltı edip kahvaltıdan tam 2saat sonra kan vermem gerekliymiş 11den sonra da kan almadıkları için yetişmezmiş onu da yarın alıcaz dedi cumaya da sonuç çıkar sanırımordan çıkıncada dışarda kahvaltı ettik Şimdi kızım ile parktayz siz neler yapıyorsunuz bu arada akşam da eşimin doğum günü hala bir planım bir yandan da onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?