Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın canım nasılsın

göremiyorum sanki bu ara nasıl gidiyor
İyi gidiyor canım gün içinde sürekli hareket etmeye çalışıyorum bölgesel ve bisiklet dışında birde yürüyüş ve ara ara cardio yapıyorum.

Sen vitamin için mi kan verdin canim.

Sen vitamin için mi kan verdin canim.
Açlık tokluk şeker, kolestrol, hormon ve vitaminler filan hepsine bakılacak canım diyetisyenin isteği değerlerin hepsini liste halinde verdim hepsine bakacaklar canım sen batırdın mı son zamanlar ? Listeyi atmışım bu ara baktırmak gerekli olanları istersen yazabilirim canım çünki belirtmeden bakmıyorlar çoğuna

Baktirdim canım herseyime bir sorun ckmadi çok şükür benimki büyük ihtimal bahar havasından kaynaklı benim birde alerjim başlayacak yakinda

kızlar benim açlık 97 çıktı kolestrolüm yüksek çıktı yarın bi diyetisyene gidicem
İyi olur canım en azından dengeler diyetisyenin verdiği liste. Kolesterol u yürüyüş ve yediklerin dengeliyor diye biliyorum anneminde bir ara yüksekti çünkü.

İyi olur canım en azından dengeler diyetisyenin verdiği liste. Kolesterol u yürüyüş ve yediklerin dengeliyor diye biliyorum anneminde bir ara yüksekti çünkü.
Canım kolesterol daha çok vücuttaki yağ fazlasından kaynaklanıyor ve kilo verince kolestrol normale dönüyor doktorlar öyle diyor kilo verince normale döner diyorlar

Baktirdim canım herseyime bir sorun ckmadi çok şükür benimki büyük ihtimal bahar havasından kaynaklı benim birde alerjim başlayacak yakinda
iyiymiş canım zaten sen 59 kilosun sağlk lı kilodasın sporda yapıyorsun sen de zaten bir şey çıkmaz sadece kışın Dvitamini düşebilir Dvit in kaç ?

doğal demir depoluyorsunuz desene .
Kuzum doğal demir nasl alıcaz ? Güneşten Dvit mi alırız demek istedin acaba ? Ama D vitamini demir değildir ikisi farklı şey demiri gıdalardan kırmızı et,ıspanak vs. ile alabiliyoruz canım Dvit gıdalardan alınmıyor direk kaynağı güneş güneş ile depolaamıyor gıda olarakda mantar vs. gibi güneş bir iki gıda da var ama çok çok minimal Ondan gıda da yok deniyor direk yani gıda ile yeterli almak imkansız çünki sadece güneşte bulunan bir vitamin dir karıştıranlar varsa bilgi vereyim ben kış boyu ayda 1ampul alıyorum bakalım kaç çıkacak

60 çıktı canım benim geçen ay
Ooo süpermiş bende kış boyu her ay 1ampul aldım bakalım kaç çıkacak zaten benim de yüksek çıkarsa yaz da geldiği için kışa kadar içmeme gerek kalmaz en çok onu birde demir b12 değerlerini merak ediyorum kilo vermeyi onlarda çok etkiliyor bakalım ne durumdalar tabi bide en önemlisi insülin direnci ve kolestrol ne durum da ? Bakalım 2-3 güne sonuçlar çıkar hepsini öğrenir diyetisyen e götürürüm

Canım magnezyum aldım eczaneden ama seninkinden değil heralde of içtim midem bulandı seninkinin icindede sakkarin varmı
Sakkarin Yok canm sükroz var ve sitrat benim ki sitrat mı o peki ? Diğerlerinin vücutta emilimi tam olmuyormuş sitrat 'ı vücut olabiliyormuş ondan sitrat olması önemli

D VİTAMİNİ DEMEK İSTEDİM O AYRIMI YAPAMIYORUM HEP KARIŞTIRIYORUM CANIM. BENDE KULLANIYORUM 15 ÇIKMIŞTI EN SON
Iyiyim canım sen nasılsın
İYİYİM DİYEYİM İYİ OLURUM BELKİ ŞİŞ VE HALSİZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ

Sakkarin Yok canm sükroz var ve sitrat benim ki sitrat mı o peki ? Diğerlerinin vücutta emilimi tam olmuyormuş sitrat 'ı vücut olabiliyormuş ondan sitrat olması önemli
Yok canım sitrat falan yazmıyor eczacı ikiside aynı etki eder dedi bende bunu aldım magvital hamileyken dr bunu vermişti sanki bakalım kullanıcam mecbur kilo falan aldırmaz dimi ondan korktum şimdi tatlandırıcı var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…