- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.681
İyi gidiyor canım gün içinde sürekli hareket etmeye çalışıyorum bölgesel ve bisiklet dışında birde yürüyüş ve ara ara cardio yapıyorum.günaydın canım nasılsın
göremiyorum sanki bu ara nasıl gidiyor
Sen vitamin için mi kan verdin canim.Günaydın kızlaaarrr
Bugün çok güzel uyandım erkenden gittim kan da verdim ama tokluk şekeri için yarın gitmem lazımmış 9da aç karna kan verdim ama tokluk için güzelce kahvaltı edip kahvaltıdan tam 2saat sonra kan vermem gerekliymiş 11den sonra da kan almadıkları için yetişmezmiş onu da yarın alıcaz dedi cumaya da sonuç çıkar sanırımordan çıkıncada dışarda kahvaltı ettik Şimdi kızım ile parktayz siz neler yapıyorsunuz bu arada akşam da eşimin doğum günü hala bir planım bir yandan da onu düşünüyorum
Açlık tokluk şeker, kolestrol, hormon ve vitaminler filan hepsine bakılacak canım diyetisyenin isteği değerlerin hepsini liste halinde verdim hepsine bakacaklar canım sen batırdın mı son zamanlar ? Listeyi atmışım bu ara baktırmak gerekli olanları istersen yazabilirim canım çünki belirtmeden bakmıyorlar çoğunaSen vitamin için mi kan verdin canim.
Baktirdim canım herseyime bir sorun ckmadi çok şükür benimki büyük ihtimal bahar havasından kaynaklı benim birde alerjim başlayacak yakindaAçlık tokluk şeker, kolestrol, hormon ve vitaminler filan hepsine bakılacak canım diyetisyenin isteği değerlerin hepsini liste halinde verdim hepsine bakacaklar canım sen batırdın mı son zamanlar ? Listeyi atmışım bu ara baktırmak gerekli olanları istersen yazabilirim canım çünki belirtmeden bakmıyorlar çoğuna
İyi olur canım en azından dengeler diyetisyenin verdiği liste. Kolesterol u yürüyüş ve yediklerin dengeliyor diye biliyorum anneminde bir ara yüksekti çünkü.kızlar benim açlık 97 çıktı kolestrolüm yüksek çıktı yarın bi diyetisyene gidicem
Git canım zaten insülin direncinde vardı sende hepsine göre bir liste hazırlanması lazımkızlar benim açlık 97 çıktı kolestrolüm yüksek çıktı yarın bi diyetisyene gidicem
Canım kolesterol daha çok vücuttaki yağ fazlasından kaynaklanıyor ve kilo verince kolestrol normale dönüyor doktorlar öyle diyor kilo verince normale döner diyorlarİyi olur canım en azından dengeler diyetisyenin verdiği liste. Kolesterol u yürüyüş ve yediklerin dengeliyor diye biliyorum anneminde bir ara yüksekti çünkü.
iyiymiş canım zaten sen 59 kilosun sağlk lı kilodasın sporda yapıyorsun sen de zaten bir şey çıkmaz sadece kışın Dvitamini düşebilir Dvit in kaç ?Baktirdim canım herseyime bir sorun ckmadi çok şükür benimki büyük ihtimal bahar havasından kaynaklı benim birde alerjim başlayacak yakinda
60 çıktı canım benim geçen ayiyiymiş canım zaten sen 59 kilosun sağlk lı kilodasın sporda yapıyorsun sen de zaten bir şey çıkmaz sadece kışın Dvitamini düşebilir Dvit in kaç ?
Kuzum doğal demir nasl alıcaz ? Güneşten Dvit mi alırız demek istedin acaba ? Ama D vitamini demir değildir ikisi farklı şey demiri gıdalardan kırmızı et,ıspanak vs. ile alabiliyoruz canım Dvit gıdalardan alınmıyor direk kaynağı güneş güneş ile depolaamıyor gıda olarakda mantar vs. gibi güneş bir iki gıda da var ama çok çok minimal Ondan gıda da yok deniyor direk yani gıda ile yeterli almak imkansız çünki sadece güneşte bulunan bir vitamin dir karıştıranlar varsa bilgi vereyim ben kış boyu ayda 1ampul alıyorum bakalım kaç çıkacakdoğal demir depoluyorsunuz desene .
Ooo süpermiş60 çıktı canım benim geçen ay
Iyiyim canım sen nasılsıngünaydın canım nasılsın
göremiyorum sanki bu ara nasıl gidiyor
Canım magnezyum aldım eczaneden ama seninkinden değil heralde of içtim midem bulandı seninkinin icindede sakkarin varmıGünaydın canım naslsn
Sakkarin Yok canm sükroz var ve sitrat benim ki sitrat mı o peki ? Diğerlerinin vücutta emilimi tam olmuyormuş sitrat 'ı vücut olabiliyormuş ondan sitrat olması önemliCanım magnezyum aldım eczaneden ama seninkinden değil heralde of içtim midem bulandı seninkinin icindede sakkarin varmı
D VİTAMİNİ DEMEK İSTEDİM O AYRIMI YAPAMIYORUM HEP KARIŞTIRIYORUM CANIM. BENDE KULLANIYORUM 15 ÇIKMIŞTI EN SONKuzum doğal demir nasl alıcaz ? Güneşten Dvit mi alırız demek istedin acaba ? Ama D vitamini demir değildir ikisi farklı şey demiri gıdalardan kırmızı et,ıspanak vs. ile alabiliyoruz canım Dvit gıdalardan alınmıyor direk kaynağı güneş güneş ile depolaamıyor gıda olarakda mantar vs. gibi güneş bir iki gıda da var ama çok çok minimal Ondan gıda da yok deniyor direk yani gıda ile yeterli almak imkansız çünki sadece güneşte bulunan bir vitamin dir karıştıranlar varsa bilgi vereyim ben kış boyu ayda 1ampul alıyorum bakalım kaç çıkacak
İYİYİM DİYEYİM İYİ OLURUM BELKİ ŞİŞ VE HALSİZ HİSSEDİYORUM KENDİMİIyiyim canım sen nasılsın
Kız sanki gazoz içiyorum yani gazsız gazoz hamileyken zorla içmiştim
Yok canım sitrat falan yazmıyor eczacı ikiside aynı etki eder dedi bende bunu aldım magvital hamileyken dr bunu vermişti sanki bakalım kullanıcam mecbur kilo falan aldırmaz dimi ondan korktum şimdi tatlandırıcı var yaSakkarin Yok canm sükroz var ve sitrat benim ki sitrat mı o peki ? Diğerlerinin vücutta emilimi tam olmuyormuş sitrat 'ı vücut olabiliyormuş ondan sitrat olması önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?