- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.701
Marul havuç çok yedim ama bilmiyorum suda iki litreyi geçiyorsu miktarın nasıl. yeme düzenininde de sıkıntı olabilir. sebze az miktar az gibi . kuru kayısı dene
Şişlik çok zor ya kiloyu da etkiliyor canım kayısı falan fayda etmiyor muD VİTAMİNİ DEMEK İSTEDİM O AYRIMI YAPAMIYORUM HEP KARIŞTIRIYORUM CANIM. BENDE KULLANIYORUM 15 ÇIKMIŞTI EN SON
İYİYİM DİYEYİM İYİ OLURUM BELKİ ŞİŞ VE HALSİZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ
Aynen canım ikisi tamamen farklı vitaminlerD VİTAMİNİ DEMEK İSTEDİM O AYRIMI YAPAMIYORUM HEP KARIŞTIRIYORUM CANIM. BENDE KULLANIYORUM 15 ÇIKMIŞTI EN SON
İYİYİM DİYEYİM İYİ OLURUM BELKİ ŞİŞ VE HALSİZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ
InsaAllah canimInsallah duzelir canim
GÜNDE BUNDN 2 3 TANE İÇERDİM EY GİDİ GENÇLİK İŞTE
HAVUÇ ŞEKERLİ ÇOK YEMEMEK GEREK DİYETTE .Marul havuç çok yedim ama bilmiyorum suda iki litreyi geçiyor
BUGÜN TARTILMADIM YARIN TARTILIRIM ARTIK . DURUMA GÖRE PLAN YAPARIM. KURU KAYISIM YOK BİTTİ ALMAM LAZIM ALIRIM BUGÜNŞişlik çok zor ya kiloyu da etkiliyor canım kayısı falan fayda etmiyor mu
ORAK HÜCRE ANEMİSİ TAŞIYORUM CANIM YÜKSELMESİ KOLAY OLMUYOR BENİM İLACIM VAR EVDE EŞİMLE KULLANIYORUZ İÇELİM OLMAZSA ONU..Aynen canım ikisi tamamen farklı vitaminler
"demir"kansızlık ile ilişkili eğer kansızlık yada B12 yada folik asit eksikliği varsa buna bağlı demir eksikliği oluşuyor demir içeren et gibi gıdalar ile kalsiyum aynı anda almazsak demir emilimini sağlarız C vitaminide arttırır yani et yanında yoğurt yersek demir alamıyoruz ama et yanında limonlu yada Dvitamini içeren birşey ile yersek yüksek demir alabiliriz bide kanszlk ve demir eksikliği yüksek kafesinden yani çay ve kahve kullanımı fazla ise oluyor canım.
"D" vitamini ise Güneşten derimiz ile vücuda aldığımız bir vitamin bu da kalsiyumu vücudun kullanması için kemik sağlığı için hafıza için ve obezite için çok önemli bir vitamin 15 çok düşük canım karatay 50 olacak diyor yoksa zayıflıyamazsınız diyor canım her 20 - 25 günde 1ampul alarak değerini bir kaç ay da yükselebilirsin 50 olana kadar ampul kullan mutlaka canım sadece kilo diil çünkü beyin ve hafıza için çok önemli
Kizimi dedigin gibi emziriyordum ama bu bucur anliyor istemiyorCanım solu emzirdiğin pozisyonda emzirsen saginida yani kolunun altına al sanki solu emiyor gibi
Benim oğlum da öyleydi bazen sol bazen sağ istemezdi böyle yapiyordum
Cok gecmis olsun canim bir skntin mi vardiGünaydın kızlaaarrr
Bugün çok güzel uyandım erkenden gittim kan da verdim ama tokluk şekeri için yarın gitmem lazımmış 9da aç karna kan verdim ama tokluk için güzelce kahvaltı edip kahvaltıdan tam 2saat sonra kan vermem gerekliymiş 11den sonra da kan almadıkları için yetişmezmiş onu da yarın alıcaz dedi cumaya da sonuç çıkar sanırımordan çıkıncada dışarda kahvaltı ettik Şimdi kızım ile parktayz siz neler yapıyorsunuz bu arada akşam da eşimin doğum günü hala bir planım bir yandan da onu düşünüyorum
GÜNDE BUNDN 2 3 TANE İÇERDİM EY GİDİ GENÇLİK İŞTE
HAVUÇ ŞEKERLİ ÇOK YEMEMEK GEREK DİYETTE .
LİMONLU SU İÇMEYİ DENE
BUGÜN TARTILMADIM YARIN TARTILIRIM ARTIK . DURUMA GÖRE PLAN YAPARIM. KURU KAYISIM YOK BİTTİ ALMAM LAZIM ALIRIM BUGÜN
ORAK HÜCRE ANEMİSİ TAŞIYORUM CANIM YÜKSELMESİ KOLAY OLMUYOR BENİM İLACIM VAR EVDE EŞİMLE KULLANIYORUZ İÇELİM OLMAZSA ONU..
DİYETİSYENLER ETLE BERABER NEDEN YOĞURT AYRAN VERİYOR O ZAMAN BENİM DİYETİSYENİM YOĞURT + BALIK VERİRDİ
yumurta kalitesi için gitmiştin canım diyetisyene kilo benim için önemli değildi o dönemde ama verememiştimde zaten.Aaa benim diyetiz yenim vermez normal de diyetisyenler Balık+salata yada (tavuk,köfte vs.)+salata verir canım sebze+yoğurt yada sebze+ayran olarak verir canım zaten mesala çocuklar içinde mutlaka sütü 2 saat önce yada 2saat sonra verisidirler en az 2saat ara olmaz ise kalsiyum ile demir birbirinin emilimini yok eksiltiyorlar canım Et türünü C vitamini ile yani (limon,portakal suyu yada brokoli vs. ) ile tüketmek gerek acaba doymazsın diyemi ekstra yoğurtta ekledi bilmiyorum tok kalarak zayıfla diye düşünmüştür belki ama vitamin mineral almanı engellediği için genede önermemeleri gerekiyor şaşırdım valla
Hııımm anladım canım valla onla alakalı bir şey mi bilemiycem ozman ama normalde bu şekilde canım bebek de de mesela ek gıda geçtiğinde doktorlar bu şekilde öneriyor canım hamilelik de filanda vitaminler çok önemli hep o şekilde hem dr lerin uyarması hemde kendim hamilelik itibari ile çok araştrmıştm yani hamilelikde de ona göre dikkat ettim ondan biliyorum bende kuzucumyumurta kalitesi için gitmiştin canım diyetisyene kilo benim için önemli değildi o dönemde ama verememiştimde zaten.
doğrudur canım kv dem de aynısı söyler durur. sonuçta ben vitamin için gitmiştim bana düzgün beslenme önermesi lazım. birde burdaki diyetisyenlerin klasik menüleri detoks gibi şeyler veren hiç yok nerdeyse ya da farklı birşey yapan . bende dikkat ederim bundan sonra canım sebze + yoğurt / et +salata+ soda şeklinde giderim bilgiler için teşekkür ederimHııımm anladım canım valla onla alakalı bir şey mi bilemiycem ozman ama normalde bu şekilde canım bebek de de mesela ek gıda geçtiğinde doktorlar bu şekilde öneriyor canım hamilelik de filanda vitaminler çok önemli hep o şekilde hem dr lerin uyarması hemde kendim hamilelik itibari ile çok araştrmıştm yani hamilelikde de ona göre dikkat ettim ondan biliyorum bende kuzucum
Benim bastan itibaren biri küçük biri büyüktüKizlar size bi sorum olcak komik biraz ama
Bnm sol gögsümde mastit olustu bilenler var baya ilerledi en son ameliyat olcaktm kendisi patladi sut akti simdi diger taraftan emziriyorum ama sol taraf kücüldü sanki orantisiz yani su an havlu koyuyorum esitlensin diyeemzirmeyi birakinca duzelir mi acaba ?
Haklısın canım ben bu ara biraz yoğundum işleri hafiflettim inşallah daha aktif olacağım kendi adıma herkesten özür dilerimE ELF_LR35Milana firuze Rabia- takımda göremiyorum sizi menülerinizi de göremiyorum takım arkadaşlarınıza haksızlık oluyor
Canım bir dr görünmende fayda var benim eşitlenmedi hala biri büyük biri küçükKizlar size bi sorum olcak komik biraz ama
Bnm sol gögsümde mastit olustu bilenler var baya ilerledi en son ameliyat olcaktm kendisi patladi sut akti simdi diger taraftan emziriyorum ama sol taraf kücüldü sanki orantisiz yani su an havlu koyuyorum esitlensin diyeemzirmeyi birakinca duzelir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?